June 24, 2016

Now You See Me 2 ..Thoorrbaiikk

 Kenang-Kenangan bersama Dave Franco.HaHa

Assalamualaikum.. Movie yang akan di review kali ni pula Now You See Me 2.. Sebab dari Now You See Me 1, sya tengok and dah falling love, rugi rasanya kalau tak sambung ke NYSM2 kan?.. Apa yang yang boleh sya katakan cerita ni, duit yang korang tabur untuk tengok cerita ni, SANGAT BERBALOI-BALOI.

Antara pelakon Now You See Me 2

Okay, rate yang boleh sya bagi untuk NYSM2 ni 9.5/10..Pada sya, jalan cerita yang perfect sebab ada suspen, aksi, funny, sweet memang perfect la senang cerita..Kalau NYSM sebelum ni pun, dah penuh dengan adegan magik yang awesome, yang NYSM2 ni sumpah lagi awesome.
Lelaki yang buat sya tak pejam mata tengok..Handsome..HuHu

Antara adegan yang buat sya falling love, MasA pass pass card time kena check badan dalam cerita ni..Part ni tak senang duduk sya dibuatnya dalam cinema, suspend ! takut kantoi .. Hebat cara diaorg pass2 card dari 1 kawan ke 1 kawan yang lain,dekat sini apa yang penting "Kerjasama" antara satu sama lain..HaHa Part lain plak, adegan dalam kapal terbang, time kena buang keluar dari kapal terbang..Part ni tersangat-sangat awesome..Apa yang jadi? Pada yang tak tengok lagi tu,Korang kena tengok !! serius seronok habis !

Ada sesiapa yang nak ajak untuk tengok kali ke2 pun, sya akan on..Sebab tak puas, tengok sekali jer..HeHe

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome