January 1, 2016

Selamat Datang 2016

Nak Test Copyright dalam gambar je sebenarnya.Haha

Good Bye 2015,Welcome 2016,Assalamualaikum..1st entry untuk tahun 2016.Rasa kekok mula menulis lepas setahun lebih close blog ni..satu dari azam 2016,start menulis semula dalam blog sedia ada..Banyak sebenarnya nak diubah dalam blog ni,dari header sampailah ke tempalate yang sedia ada..Tapi disebabkan masa yang tak sesuai,masih dalam peperangan final exam,tahan hati untuk godek lelebih blog sendiri

banyak gak yang jadi tahun 2015,dari semanis-manis gula sampailah sebusuk-busuk taik.upss dan jika berkelangan,akan di "throwback" semula apa yang jadi tahun 2015 ni dalam tahun 2016 ni..Tahun baru,azam baru kata orang..Apa azam korang? Azam aku?Hah ni dia : 


Jaga solat,tak de kosong-kosong,Full 100% 
Nak Tinggi and Jaga Badan a.k.a Kurus *As always girl la kan
Jaga pemakanan,Banykkan exercise and JAGA KULIT *Wajib
Nak hias Myvi sendiri,jadi gorgeus and ladies lebih sikit
Nak belajar drive "Manual" balik,Biasa ngan auto jer
Nak pasang pagar pada gigi a.k.a braces,walaupun nenek marah
Celebarate birthday & relationship dengan Mr.Love
Start Cycling balik,Peha besar sebab stop cycling.Sadisss
Grad Degree tahun ni dengan cemerlang..Good Bye UTeM.Uhuk
Round Asian,InsyaAllah KOREA maybe,tahun lepas Thailand
Makan masakan dari Mr.Love,even Telur goreng nasi putih dah bersyukur dah *bertuahnya pasangan sya,mkn x demand :P
Berkelah tepi pantai kalau boleh PD,makan Ice Cream,fefeling korea, and snap pic bebanyak sampai pengsan dengan pasangan sendiri..
Tunang? Kahwin ? Biar masa,ketentuan dan kejutan yang datang..Tak berani nak rancang masa terdekat ni.Banyak urusan tak selesai lagi,lebih2 lagi Degree Ni,Satu2 dulu :)

p/s : Bye-bye nama blog lama chot91.blogspot.com, and hellow syaqiraahmad.blogspot.my .. Nampak lebih matured sikit bukan? hee bubye


No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome