May 15, 2014

Kejayaan Mereka,Pembakar semangatku..

 Rindu zaman diploma..Sangat rindu..

kenapa tetiba sya post gambar konvo??sebab terasa rindu zaman kegemilangan di poli dlu *hahaha, sebanarnya ni bukan point utama,point utama buah hati sendiri berkonvo pada 15/4/2014 semalam..

Bila tengok gambar sendiri,rasa nak cepat2 tamat degree ni plak,buah hati sendiri dah konvo degree,umur dh la sebaya,sya ni merangkak ada lagi 2 year nak habiskan..lamanya.Orang pelik,bila tengok gambar,custom album sya,xde pegang bunga time konvo,sebenarnya sya perempuan yang kurang sikit denga bunga,sebab tu time konvo,bila emak tanya,nak bunga tak?sya jawab "umi belnja domino je la + custom album" xmain r bunga2,nanti layu,custom album,dah tua nanti pun, blh belek2 n perasan remaja g.hahahah click - Entry lama,custom album , kawan2 yang lain pun tahu,so ada yang bagi coklat+bear+glob utk hadiah hari konvo sya.Sweetnya mereka2 ni..

ok stop ! back to d story,TAHNIAH !! to my beloved partner Muhammad Fikri Bin Jamri,official graduate, product from UiTM Shah Alam,Bach Building Surveyor (hons) ..Bravoo,Bravoo..*Clap2 Dia peminat tegar bunga :P tu yang berjambak2 bunga,mengalahkan perempuan *Ngusik manja..Tunjuk gambar sikit...

 Dia pembakar semangat saya juga,untuk meraihkan kejayaan 

And TAHNIAH to my beloved little sister Anis Zulaikha Binti Ahmad Ghazali yang menamatkan SPM dengan jayanya *Proud of u dear..Syukur dia plak dapat tawaran UiTM Kampus Segamat Diploma Pengurusan Maklumat.. *Clap2..ganti tempat abg ipar dia plak la kot :p 

Kejayaanmu,Kejayaan kami sekerluarga adikku :) 

Kejayaan mereka ber2 ni,berita gembira buat hidup sya..So lepas ni,jika diizinkan Allah,umur panjang,rezeki panjang,sya plak tamatkan degree sya..Nk juga dapat gelaran Official Graduate from UTeM Bach S.comp (Software Development)..hahaha *Blaja dr mamat bunga tu :P Jumpa lagi di next entry..Bye


Benar kata umi(Emak) "Cari pasangan yang boleh membakar semangat kejayaan,yang sama2 membawa kearah kejayaan,bukan bercinta tetapi kosong,hanyut dibawa kegelapan,kegagalan :) Tq utk 5 tahun berpasangan dengannya,moga kekal keakhirat kelak.





 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome