April 5, 2014

Wedding Friend,Housemate,Classmate

Otw,back to Negeri sembilan,just for wedding friend..

Alhamdulillah telah berada pada semester baru di UTeM ni..Dah mid term,baru ada masa buka blog kembali.. Patutlah lec ada kata,duk UTeM ni tugasan memang azab..So redha jer la..Jihad menuntut ilmu.Xbaik mengeluh,ini aturan yang Allah dah tetapkan..

Najwa dan Zulhafiz @ WawaAngah

30/3 tamatlah zaman bujang merangkap Ex-Housemate,Ex-Classmate sya...Alhamdulillah,sempat juga sya kejar masa dari melaka-seremban.Balik hari je..Just for you my friend.. Nak rasa nasi minyak kawan sendiri la katakan,even tugasan berlambak kat melaka tu,Kawan kawen,kena g,kalau xde aral..Alhamdullilah,doakan korang moga kekal ke akhirat kelak, n dapat anak comel2..:)

Manalah tahu,ambil berkat rumate sendiri,lepas ni jatuh pada sya plak makan nasi minyak,TERawal kawen..HAHAH En.buah hati pun dah habis degree, rezeki dia,2 bulan lepas habis tu,terus dapat tawaran keje site engineer..:) Alhamdulillah..Moga jodoh sya,urusan sya semuanya berjalan dengan lancar.Amin

p/s : Bila tengok kawan,rumate,org sebaya kita yang dah kawen ni,rasa macam dah tua jer umur 23 ni tak kawen lagi..Hahaha

11 comments:

Niena Reen said...

Tahniah untuk kawan akak tu dan moga kekal hingga ke jannah.. InsyaAllah tak lama nanti akak pula ya!;D

farah amirah said...

awak bila lagi. hehehe :P

Fairuz Aqilah said...

insyaAllah, akak habiskan belajar dulu. muda lagi 23 tu. chill! hehehe ;)

cik didiey said...

lepas ni sya pulak kawen..hehe

Intan Saffyna said...

hi,singgah follow awak :)

Sya Chot .. said...

Niena Reen : Insya Allah kalau jodoh pnjg..terima kasih..hehhe

Sya Chot .. said...

farah amirah : as soon as possible..hahaha

Sya Chot .. said...

Fairuz Aqilah : muda g eh? ok felling2 remaja lagi r..hehe

Sya Chot .. said...

cik didiey s :Insya ALlah..hehehe

Sya Chot .. said...

Intan Saffyna: tq..will visit u back..:)

nooratiqah mhhdruslan said...

congratee..!!




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome