April 5, 2014

Wedding Friend,Housemate,Classmate

Otw,back to Negeri sembilan,just for wedding friend..

Alhamdulillah telah berada pada semester baru di UTeM ni..Dah mid term,baru ada masa buka blog kembali.. Patutlah lec ada kata,duk UTeM ni tugasan memang azab..So redha jer la..Jihad menuntut ilmu.Xbaik mengeluh,ini aturan yang Allah dah tetapkan..

Najwa dan Zulhafiz @ WawaAngah

30/3 tamatlah zaman bujang merangkap Ex-Housemate,Ex-Classmate sya...Alhamdulillah,sempat juga sya kejar masa dari melaka-seremban.Balik hari je..Just for you my friend.. Nak rasa nasi minyak kawan sendiri la katakan,even tugasan berlambak kat melaka tu,Kawan kawen,kena g,kalau xde aral..Alhamdullilah,doakan korang moga kekal ke akhirat kelak, n dapat anak comel2..:)

Manalah tahu,ambil berkat rumate sendiri,lepas ni jatuh pada sya plak makan nasi minyak,TERawal kawen..HAHAH En.buah hati pun dah habis degree, rezeki dia,2 bulan lepas habis tu,terus dapat tawaran keje site engineer..:) Alhamdulillah..Moga jodoh sya,urusan sya semuanya berjalan dengan lancar.Amin

p/s : Bila tengok kawan,rumate,org sebaya kita yang dah kawen ni,rasa macam dah tua jer umur 23 ni tak kawen lagi..Hahaha




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome