November 8, 2013

Kau....

 sebab kau gila-gila la,
aku jatuh cinta, 

Aku nak tengok laut !
kau yang akan teman kan?
Aku nak makan aiskrim !
kau yang akan belanja kan?
Aku nak marah,mengeluh dan membebel ni !
kau yang akan sediakan telinga kan?
Aku sunyi dan bosan !
kau yang akan call dan text kan?
ahh semuanya kau,

Bila aku menangis,
kau yang selalu ada,
kata kau,"Ada pape beritahu abang yer"
sesibuk mana pun kau,
kau akan cuba spend time untuk aku kan?
aku merengek,cemburu macam budak-budak
tapi kau sabar,macam mak ayah aku melayan

Mana mungkin,aku abaikan orang sesempurna mu,
aku tak pernah harapkan,lebih dari kau
cukup diri kau yang sekarang ni,
aku tahu ! 
kau tak seromantik macam pasangan lain,
tapi kau jadi diri kau,
walaupun kadang-kadang menyakitkan hati aku sendiri,
tapi aku tetap cinta,dan sayang kau macam dulu lagi,

Terima kasih pada insan yang hadir ini...
siapa..? Mr.Love FIKRI JAMARI....


p/s : blog berubah wajah, & hide comment juga




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome