November 1, 2013

Double 22 "HB"

 DOUBLE 2 "22" tapi jiwa muda..Ada apa pada angka :P

Even dah lama cite ni,still nak update dalam blog sendiri..Buat tatapan dan bacaan diri sendiri gak bila tua..:) 18 oct,nov dah 1 nov..Sangat sibuk bila dah jadi student "Teknikal" ni..phuii This yerar 2013,tahun paling bermakna dan bertuah buat sya,dan sya tak duga,bfday sya,disambut dengan meriah :)

Hadiah bermakna,dari insan-insan tersayang..

Thank pada Umi Ayah,yang beri maacam2 sampai umur sya sekarang ni 22 tahun,kek fevret sya juga..*Nama syachot tu.huhu pada kawan-kawan yang sanggup bersengkang mata,tunggu waiting call *perhh ayat retis untuk wish bfday pada sya :) Tak terlayan dan terbalas penghargaan korang..

 ucapan dari sidia,buat penganti dirinya..

Pada buah hati yang teman sya sampai sekarang,cepat masa berlalu,4 tahun dah..thank jadi orang pertama wish bfday saya,walaupun bfday saya kita tak dapat sambut sama pada hari tu namun ucapan ni sebagai penganti diri dia, sya rasa itulah hadiah bermakna pada sya..:) thank untuk hari-hari bahagia saya bersama dirinya hingga sekarang ni.


 bersama skandal baru..:D

Lastly,hadiah paling besar sya dapat, sebuah persahabatan..Dia la kawan bergaduh, jerit, gelak, mengadu, classmate, housemate sume dengan dia di UTeM.. Dia juga la,yg hadiahkan Girl Doll tu sepasang dengan dia,dia belikan sya warna oren,sbb dia tahu fevret warna sya oren..Thank untuk segalanya..Alhamdulillah :)

16 comments:

♡ ⓒⓘⓚ ⓨⓐⓨⓐ™ ♡ ツ said...

so sweet xD
happy birthday akak :)

Syazwani Mazlan said...

Happy belated day sya! yihaa.. sebaya la kita... owh sambung study ye.. good luck!!

kacang said...

happy birthday awakk=)

husna zahidi said...

happy birthday sha..=)

Vee said...

canyik kasut oren tuh ...

LanaNa Lyana said...

Happy belated birthday sya and happy holidays. ^^

Sya Chot .. said...

@LanaNa Lyana terima kasih yana..u too..selamat bercuti juga :)

Sya Chot .. said...

@Vee hee,orang bagi..he

Sya Chot .. said...

@husna zahidi terima kasih husna :)

Sya Chot .. said...

@kacang thnk a lot yar..

Sya Chot .. said...

@Syazwani Mazlan mekasih..ohh sebaya erh..a,ah sambung blja lagi..:) good luck too

Sya Chot .. said...

@♡ ⓒⓘⓚ ⓨⓐⓨⓐ™ ♡ ツ hee,terima kasih dik :)

Pykaa Pdott said...

Rase2 blom trlambt lg kot . Happy bufday sis syg . Moga pnjng umo n dimurahkan rezeki . Wah bestnye dpt hdiah . ;)

Sya Chot .. said...

@Pykaa Pdott mekasih sayang..Amin,mudah-mudahan..:)

Sabella Mohamad said...

waaaa akak dah 22 ek? happy birthday kak. may Allah bless hehe.

10/11 ni bella punya turn. hihi!

Sya Chot .. said...

@Sabella Mohamad a,ah dah 22..dah tua dah.hehe Amin :)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome