October 14, 2013

Come Back & Wishlist

Nak always nampak muda dan terus muda boleh,walaupun dah 20++ hee

Come Back !! dekat sebulan tinggalkan blog,terasa blog sendiri macam tak wujud owner jer..huhu Tak ada cerita menarik yang hendak dikongsi,tapi memandangkan HARI JADI sya tak lama lagi akan tiba 18/10 Jumaat, ok terasa macam dah tua jer nak masuk umur 22 tahun,so sya ada lah wishlist..Tahun lepas,sya punya wishlist nak snow glob,and FACT sya dapat 2 snow glob..best gila !! impian dan hajat tercapai..tahun ni sya harap, sya dapat .......................

simple but look elegance

Ok,sya nak CHARM..sya nak charm yang ada HURUF S & L stand for Syaqira Liyana..sya xnak crowded sangat,sya nak macam charm bunga merah bawah ni..simple tapi nice sangat.. :) Ni semua gara-gara sya TERbuka "Crafted By Mei" ,harga yang ditawarkan SANGAT BERPATUTAN..harga 2 contoh gelang ni RM 38..Kita pun boleh design sendiri,tapi harga berubah2 la mengikut apa yang kita mahu and letak kan? :) 


Nice and awesome gila !! I want This..

Tiap-tiap hari jadi sya,sya sambut dengan sederhana sahaja,dan sya paling hargai bila parent sendiri ucapkan "Selamat Hari Jadi Along,Umi Ayah doakan......." ini sangat meruntun kalbu,tak lupa juga pada kawan2 sya,ada yang sanggup pos Teddy Bear,hadiah dari Johor,kedah,P.Pinang-Negeri Sembilan..Ada yang beri kad handmade,jam tangan,novel,rantai,tudung,baju and LAGU tak tahu nak kata apa lagi la,sya hargai sangat..Tiap2 hari jadi sya,sya akan hadiahkan diri sya sendiri Bacaan Yassin..sya tak mengharap atau minta lebih,sya cuma berdoa :
Semoga Allah permudahkan jalan sya menuju kejayaan dunia dan akhirat,bantu sya dalam membalas semua jasa kedua ibubapa sya..Dan tiap-tiap hari,sya harap dapat jadi manusia yang lebih bagus dari hari semalam :)


MEMBILANG hari meniti hari-hari tua pada 18/10 Jumaat genab umur 22 tahun dimuka bumi ini..Moga sya dipanjangkan umur dan boleh melaksanakan tanggungjawab sya sebagai seorang anak,kakak,bakal isteri,bakal ibu..Insya Allah..Salam

26 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

countdown.. tinggal lagi 4hari.. muda lagi 22tahun tu.. akak ucapkan awal boleh, selamat hari lahir.. semoga dipanjangkan usia dan diberkati oleh Allah selalu.. :D

Ukhti NurliyanaZulkifli said...

Sanah helwah in advance! ^^
moga berada dalam rahmat Allah sentiasa...
terima kasih sudi jenguk blog saya ****

adrianna syaz said...

Singgah pepg..salm aidiladha

mujahidah maisarah said...

semoga impian tercapai

Sabrina SA said...

Lawanya akak ^^

http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/10/salam-aidiladha-dari-ina.html

Sabrina SA said...

Lawanya akak ^^

http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/10/salam-aidiladha-dari-ina.html

LanaNa Lyana said...

Salam sya.. sya baru nk masuk 22 tahun hr jumaat ni. Hr ni 16 okt genap 3 bulan yana pgg umur 22 tahun ni. Hehe. Anyway.. happy birthday in advance dear. Moga apa yg dihajati tercapai, diberi kesihatan yg baik dan sentiasa berada dlm rahmat Allah. ;)

cik didiey said...

dear sya,

Happy Birthday in advance. takut esok terlupa. hihi! wishing u all the best in ur life and ur study. working hard dear. may Allah give u happiness, health, prosperity & blessing.

psst~cepat2 abes blaja, pastu blh keje pastu blh kawen..hehe

Cik Mun said...

wah nak dekat dah..happy birthday in advance ye syg :)

aTieYusof Family said...

InsyaAllah..amin! moga di permudahkan perjalanan hidup sis ya...
wah! harap2 wish list dpt lah ya...:)

Sya Chot .. said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil) esok dah masuk 22 dah..hehe boleh jer,mekasih akak..Amin :)

Sya Chot .. said...

@Ukhti NurliyanaZulkifli mudah-mudahan,insya Allah..sama2 friend :)

Sya Chot .. said...

@adrianna syaz salam aidil adha juga :)

Sya Chot .. said...

@mujahidah maisarah Insya Allah..AMIN :) TERIMA KASIH

Sya Chot .. said...

@Sabrina SA hee terima kasih yer :)

Sya Chot .. said...

@Sabrina SA adik pun apa kurangnya :) cantik juga ..

Sya Chot .. said...

@LanaNa Lyana walaikum..a,ah esok baru nk masuk 22..wahh yana dah 3 bulan pegang 22..hehe terima kasih dear..insya Allah,amin ya rabbal alamin..

Sya Chot .. said...

@cik didiey wahh terharunya..terima kasih akak comel..hee tu la,mmg nk cepat2 hbis,cepat keje cepat kawen..hehehe

Sya Chot .. said...

@Cik Mun esok dah tua dah..huhu mekasih mun..hehe

Sya Chot .. said...

@aTieYusof Family Amin..harap begitu hendaknya..terima kasih :)

Nurul Anis said...

salam ukhuwah sha..

da agak terlambat, but nak wish jugak Happy Bornday ya. May Allah Bless U.. Amen,.

salam kenal.. :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

22 tahun tua u kata dear
pffffff
*pitam*

Sya Chot .. said...

@Nurul Anis salam ukhuwah juga dear : thank a lot..Aminnn

Sya Chot .. said...

@.::: Princess MOMOY :::. hahahha,so 22 muda lagi la yer..hee nk bajet2 muda la :P

Chic Na said...

happy belated birthday sya.. all the best!!

comel gelang tu.. ;)

Sya Chot .. said...

@Chic Na terima kasih..:)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome