August 14, 2013

Raya 2013...Semuanya Indah :)

 Bersama family Tercinta,tema tahun ni,Kelabu Biru :)

Lamanya tinggalkan blog,Masih tak terlambat nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA,pada reader yang rajin terjah blog sya ni :) Catatan raya ni,sya tulis,untuk tatapan cucu cicit sya kelak nanti #Eh ..Raya 2013 ni,sangat bermakna pada sya.Tahun ni,tema kami sekerluarga Biru Kelabu..Ce tengok gambar?sya paling sulung,dan sya paling R.E.N.D.A.H sekali..Agak-agak,muka sya ikut mak ker,ayah?

 Raya kedua,Terjah kerumah sedara mara 

Even dah 22 tahun,duit raya tetap dapat..Mungkin sebab awet muda kut *Perasanya..Raya tahun ni,merayau-rayau beraya..Best gila..Raya1 Lenggeng,Raya2 Rantau & Seremban,Raya3 Port Dicson,Raya4 Melaka..Ke melaka tu,sekali ngan holiday..*Next entry sya update story.Even penat,tapi seronok sangat !! 

 Kazen yang sebaya,sekepala,dan gila-gila

Ini kejutan pada sya,Bila kazen sya,muaz *Baju merah,balik dari jordan tetiba time raya..Mak dia kata,balik time raya haji,sekali raya dia balik..Masa raya la,kami ni dapat kumpul bersama,ari lain agak susah la..Sya kat UUM,yg sorang ni balik Jordan,kazen yg baju pink keje..Semua ada life sendiri2 kn? :) Si muaz ni bakal doctor,dan hobi dia agaknya suka panggil sya #NajwaLtif -.-"..Best bila tengok kazen2 yg sebaya ni,sama2 membesar dan berjaya.Insya Allah

 Kebetulan tahun ni sama warnanya,dengan buah hati :)

Tak lupa juga buah hati tercinta..Kebetulan tahun ni,sama tema warnanya..Tak disangka pula..Yela,dua2 ikut tema family masing-masing,aura kuat rasanya..#Aww Belum ada kesempatan berjumpa dia time ni,TAPI INSYA ALLAH, dia akan datang kerumah family sya kat seremban ni,dengan family dia Minggu ni,or Minggu Depan. :) Dup dap dup dap rasanya,tapi excited nak jumpa familynya.*Terasa macam ada org nk masuk meminang plak..:P Okk,Tahun ni,raya penuh kenangan manis.Mohon maaf zahir dan batin pada semua :) #Bye

42 comments:

cik didiey said...

selamat hari raya sya :)
maaf kalau ada salah silap, buat sya terguris. maaf ye :)

rindu lah kat dia ni..

Sya Chot .. said...

@cik didiey selamat hari raya gak sysy didiey..ehehhe kite pun rindu kat sys..ehek3..hehe :)

miss niedNied said...

selamat hari raya sya.
cantikkk nyeee laahh awk ni :D

s h a said...

Salam aidilfitri sya dear.Comei je baju dan tuannya. :)

Sya Chot .. said...

@miss niedNied selamat hari raya juga sayang..awok pun cantik juga la..:)mekasih..

Sya Chot .. said...

@s h a selamat hari raya dear..:) hee mekasih yer..

Sya Mimie said...

selamat hari raya sya..
akk minta maaf ye kalau ada salah silap.. =)

cepat2 jumpa cik abg tu..msti dah mengila rindunya kan..hehe

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selaat hari raya sya.. mohon kemaafan seandainya tersalah kata/komen sepanjang perkenalan kita..

Sya Chot .. said...

@Sya Mimiecmat ari raya juga sys..:) sama2 la kita kosong-kosong yer..hehehe

xde la sampai tahap mengila,hahaha baru jumpa bln6 tu.hehe

Sya Chot .. said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil) selamat ari raya juga dear,sama la,sya pun mohon kemaafan juga :)

Nurzakiah Hanum said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri

kacang said...

selamat hari raya awak..=D

adibahfaizah said...

Cantiknyerrrr bju raya :D. slmt hri rya...

AmySyahiera Malik said...

witwit , hahaha
selamat hari raya akak !

#lama tak menyemak sini

Nazmin Nazifa εїз said...

Comelnye sis :D

Selamat hari raya !!! :D

Hot Gimmick said...

Selamat Hari Raya jugak . Belajar dkt UUM ? Okay-II. Good Luck too.

Alyn Roslan said...

selamat hari raya sya, wah memang meriah yer tahun ni..:)

FarhanahAdzlan said...

selamatt hari rayyaaaa :) tahun ni saya raya kat rumah jee sambil kunya nasi impit+rendang hari2 hahaha :)

Sya Chot .. said...

@Nurzakiah Hanum salam aidilfitri juga :)

Sya Chot .. said...

@kacang salam hari raya juga kacang..jgn mkn kacang byk2 aw..huhu

Sya Chot .. said...

@adibahfaizah mekasih sayang.. :) selamat hari raya juga :)

Sya Chot .. said...

@AmySyahiera Malik weewiitt back..haha selamat ari raya dik..

#sys pn dh lama x g blog dia,semenjk dia deactive :)p

Sya Chot .. said...

@Nazmin Nazifa εїз sama2 comel ok..hehe selamat hari aya juga dik. :)

Sya Chot .. said...

@Hot Gimmick selamat hari raya..yup,blja kt uum. thnk

Sya Chot .. said...

@Alyn Roslan selamat ari raya juga alyn..Alhamdulillah,meriah raya tahun ni.. :)

Sya Chot .. said...

@FarhanahAdzlan selamat ari raya. laa xblik kg ke??:) jgn mkn byk sngt,nanti gmuk..hee

Hot Gimmick said...

okay :)

cart kartika said...

selamat hari raya... :)

Botak said...

selamat hari raya., maap zahir batin., haihhh., merayap je kerjanya.. :))

Cik Mun said...

selamat hari raya..cantikla baju raya sha..ehemm..dah kahwin nanti jgn lupa jemput org disini ye..

Sya Chot .. said...

@Botak cmat ari raya juga..hehe maaf zahir batin..masa raya la dapat merayap aw.he

Sya Chot .. said...

@Cik Mun selamat ari raya mun..mekasih mun..Insya Allah akan jemput la..hehe

Sya Chot .. said...

@cart kartika selamat ari raya juga :)

Sya Chot .. said...

@Hot Gimmick okay..wish u luck n selamat ari raya :)

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Sya..selamat hari raya juga :)

Aah..seronok tengok sepupu yg sama baya kita, masing2 ada cerita :)

Aisha Fauzi said...

Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
Kalau ada masa jemput siggah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

Btw, let's join this awesome giveaway !

Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


2 Giveaway ini menawarkan hadiah teddy bear gergasi sebagai hadiah ! Apa lagi jom rebut peluang !
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


Terlalu banyak hadiah menarik yang ditawar sedang menanti anda ! Rugi tak join :'D
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html

Terima kasih :)

azila said...

meriah raya..anyway slamat hari raya :D

Sya Chot .. said...

@Tinta Lana
walaikum..

selamat hari raya juga tinta..betul tu,seronok tgk,sama2 membesar. :)

Sya Chot .. said...

@Aisha Fauzi thnk invite..Insya Allah.

Sya Chot .. said...

@azila selamat ari raya juga :)

Umie Faudzi said...

Selamat Hari Raya kak Sya . Huhuhuhu . Sorry lambat wish . Lama tak jenguk blog akak :)

Sya Chot .. said...

@Umie Faudzi mekasih sayang :)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome