August 14, 2013

Raya 2013...Semuanya Indah :)

 Bersama family Tercinta,tema tahun ni,Kelabu Biru :)

Lamanya tinggalkan blog,Masih tak terlambat nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA,pada reader yang rajin terjah blog sya ni :) Catatan raya ni,sya tulis,untuk tatapan cucu cicit sya kelak nanti #Eh ..Raya 2013 ni,sangat bermakna pada sya.Tahun ni,tema kami sekerluarga Biru Kelabu..Ce tengok gambar?sya paling sulung,dan sya paling R.E.N.D.A.H sekali..Agak-agak,muka sya ikut mak ker,ayah?

 Raya kedua,Terjah kerumah sedara mara 

Even dah 22 tahun,duit raya tetap dapat..Mungkin sebab awet muda kut *Perasanya..Raya tahun ni,merayau-rayau beraya..Best gila..Raya1 Lenggeng,Raya2 Rantau & Seremban,Raya3 Port Dicson,Raya4 Melaka..Ke melaka tu,sekali ngan holiday..*Next entry sya update story.Even penat,tapi seronok sangat !! 

 Kazen yang sebaya,sekepala,dan gila-gila

Ini kejutan pada sya,Bila kazen sya,muaz *Baju merah,balik dari jordan tetiba time raya..Mak dia kata,balik time raya haji,sekali raya dia balik..Masa raya la,kami ni dapat kumpul bersama,ari lain agak susah la..Sya kat UUM,yg sorang ni balik Jordan,kazen yg baju pink keje..Semua ada life sendiri2 kn? :) Si muaz ni bakal doctor,dan hobi dia agaknya suka panggil sya #NajwaLtif -.-"..Best bila tengok kazen2 yg sebaya ni,sama2 membesar dan berjaya.Insya Allah

 Kebetulan tahun ni sama warnanya,dengan buah hati :)

Tak lupa juga buah hati tercinta..Kebetulan tahun ni,sama tema warnanya..Tak disangka pula..Yela,dua2 ikut tema family masing-masing,aura kuat rasanya..#Aww Belum ada kesempatan berjumpa dia time ni,TAPI INSYA ALLAH, dia akan datang kerumah family sya kat seremban ni,dengan family dia Minggu ni,or Minggu Depan. :) Dup dap dup dap rasanya,tapi excited nak jumpa familynya.*Terasa macam ada org nk masuk meminang plak..:P Okk,Tahun ni,raya penuh kenangan manis.Mohon maaf zahir dan batin pada semua :) #Bye




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome