July 3, 2013

Outing,before Ramadhan

Suka simple,tapi nampak sopan :)

Assalamualaikum reader.Alhamdulillah sya dah kembali ke N.Sembilan,dan tamatkan final exam sya di UUM.Menanti result je skunk ni,moga baik resultnya. Memandangkan dh blik NS,xguna r duk umah selalu,kalau tak kluar ngan adik beradik..Semalam adik plak ambik report kad,cuti setengah hari la kn,jadi,dating bersamala jawabnya..:)
 Org xkan caya,kalau adik sya laki umur 15,yang girl 17.org akan assume kakakmu yg 22 ni adik korang aw.:P Rendah itu comel..

Seronok bila ada adik yg rapat ngan kita ni..#WhiteHouseDown menjadi kegilaan kami untuk serang hendap ke dalam cinema.Seriusly,sangat owsem n gempak habis.tak sia2 duit habis tgk cerita tu 10/10 sya bagi..Korang yg free ni,digalakkan menonton cerita ni.:)

Pergi bertiga,tiket wayang pun bertiga la kan? :)

Ehh lupa,ce tgk pic atas sekali,belakang sya,tempat memanah kn?kat mana?kat terminal 1 seremban laa dah ada bow,memanah aw..So tak payah susah2 orang seremban yang gian nak memanah tu,nek melaka..:) Yg xtaw tu,sya bthu la kat sini,Org sana peramah,dia akan ajar basic memanah.Untuk 5 Arrow- RM5, 12 Arrow - RM10 makin byk arrow,makin murah harganya.Tak rugi main woit

Couple of the year..wahahah See,akak dia lagi rendah,baru F3,agaknya kalau dah 20tahun,tak thu la tinggi cm mna adikku ni..

50 comments:

Tasneem said...

amboi. -.-' santek santek lah semua. ^^

Kotak Kosong said...

pendek je kakaknye :P

Nurzakiah Hanum said...

comel

Cik Kechik said...

tak sempat2 lagik nk tgk white house down =(

Sya Chot .. said...

@Tasneem hehehe terima kasih syg :)

Sya Chot .. said...

@Kotak Kosong pendek itu comel taw..hehehe :P

Sya Chot .. said...

@Nurzakiah Hanum terima kasih sys :)

Sya Chot .. said...

@Cik Kechik jom3 tgk ngan sya..hehe best crte tu,nanti tgk aw :)

Kotak Kosong said...

haa betol lah, tapi saya tak cakap awak buruk. haha.

Sya Chot .. said...

@Kotak Kosong dan saya xkata pun saya buruk..haisshh hahaha

zakirasli .. said...

best tk crita tu?

Alyn Roslan said...

he'eh Sya update, singgah terus..btw, adik2 semua tinggi la..sama la macam alyn, yang laki tu, dah lepas dari kepala dah, dulu kecik keteot jer..:)

Kotak Kosong said...

haa tau pun. jadi saya menang :P

Sya Chot .. said...

@Alyn Roslan hee rindu erh?heea,ah adik sya sume tinggi,sya plng rendh..hee tu la,cpt adik2 ni membsr..he

Sya Chot .. said...

@Kotak Kosong bg awak menang jer..hahahah

Sya Chot .. said...

@zakirasli .. best gila !! kut rasa nk tgk,blh ajak sya erh..ahhaah

Kotak Kosong said...

tabahnya awak :( takpelah, awak menang. nanti2 je saya menang. lepas nie no more chance : >

Sya Chot .. said...

@Kotak Kosong saya memang tabah pun..yeaahh saya menang..hehe ok,lps ni pun,no chance utk awk juga.:P

syaafi sushi said...

fiza pun slalu hang out ngn adik. ny barublik dari pekan.. hehehe.. same lah.. fiza pung baru je abis study.. tgh cari keje =)

Lissa LaLissa said...

Tingginyaaa adik akak.? O.o hee. akak nye comell jea. haha

Sya Chot .. said...

@Lissa LaLissa tu la,adik akak kemain tinggi2 skunk ni..huhu

Sya Chot .. said...

@syaafi sushi best kuar ngn adik,blh tapau dia lbh2..hehe fiza bru hbs study ker? sya tgh study g la dear..hehe hbs exam yer..:)good luck dear :)

syaafi sushi said...

hehehe.. tq2 .. heheh.. gud luck kat awk jugk.. hehe ^^

Sya Chot .. said...

@syaafi sushi most welcme dear :)

Nur Azwa Edora said...

semoga dapat result baik nanty ... heeee >.< simple tu more better lah dear .. btw awak comeyyy angat3333!! :D

Sya Chot .. said...

@Nur Azwa Edora Amin..thnk dear :) simple is more more more better..hehe awk pun cml juga..angat99999 :P

Ety said...

Student UUM juga ke? Kos apa? DPP mana? Hihihi.

Salam perkenalan :)

Sya Chot .. said...

@Ety ye saya UUM..kos Science Economy..DPP TNB :) salam knl :)

kopi pasta said...

ehh, T1 ada tempat memanah ke? baruku tahu. dah lama tai mai seremban. dulu2 time blaja kat kolej, slalu juga fly pi T1 tuu.. :P

Sya Chot .. said...

@kopi pasta baru ada memanah..hee nanti mai la seremban..:) oooo slalu fly yer..hahaha

Nurzulaiqa Nazri@Professor said...

wah..nak jugak tgok cter tuu

Mizz Aiza said...

adik lebih tinggi dari kakak.. kalau tak bagitahu mesti ingat boy friend tadi.. hihi..

Sya Chot .. said...

@Nurzulaiqa Nazri@Professor jom3 kte p tgk..heheh

Sya Chot .. said...

@Mizz Aiza tu la,terlebih2 tingginya..hee nsb bthu kn??:P

Cik Mun said...

adik2 curi tinggi kakak die ye..

adrianna syaz said...

Takpe..rendah itu comey..

Salam kenal sya..sya folo blog sya..klu sdi,snggah blog sya ya :D

Sya Chot .. said...

@Cik Mun Akak dia mmg pemurah,bagi ketinggian kat adik erh..heheh

Sya Chot .. said...

@adrianna syaz tahu tak per,rendah itu comel..

thnk support my blog,will visit n follow ur blog back :) salam kenal.

farhan irfan said...

comel dan ayu , heheh follow back supermonitor99.blogspot.com

Sya Chot .. said...

@farhan irfan thnk you..will visit n follow ur blog back..tq :)

Mimie Najib said...

tinggi adik sya ye..macam akk ngan adik2 juga la..kecik itu comel.. ^^

Sya Chot .. said...

@Mimie Najib tu la,mmg tinggi..btul2,kecik itu cml.ehehe maintain muda :P

Lyana's Page said...

amboii.. sakan keluar na. hehe. cantik baju sya tu. berminat le pula. hehe :)

Sya Chot .. said...

@Lyana's Page dah lama xkuar cm ni,ngan adik2 jer..hehe thnk yana..baju murah jer tu.:)

Nadia Johari said...

comelnyer nyer..hehehe...okla tu jadi "adik bongsu" jap

Sya Chot .. said...

@Nadia Johari hehehe,terima kasih nad..hehe a,ah jadi ADIK TUA sekejab..hehe

cik didiey said...

cantik dressing sya :)

Sya Chot .. said...

@cik didiey thnk q sys :)

Reiko Masashi said...

yes! rendah itu comel :P

Sya Chot .. said...

@Reiko Masashi yeaahh kita geng..haha




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome