April 16, 2013

Entry Penuh Makna Mendalam..


Aku pernah benar-benar cinta,
Aku pernah benar-benar terluka,
sebab itu,
Aku benar-benar takut untuk .........
Memberi dan Menerima apa itu CINTA

Kasihku....tuluskah cintamu?sebuah jawapan ku damba dari bibirmu...
dari bibirmu (Angin syurga - Misha)

Biar penulisan membuktikan perasaan dalam hati..:)


32 comments:

Condoriano said...

Cantik pula baju, mana beli?

Chic Na said...

yg pernah mengalaminya saja yg tau. ;)

Sya Chot .. said...

@Condoriano thank..beli kat Brand Outlet,QB pulau pinang..:)

Sya Chot .. said...

@Chic Na betul3..:)

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Hurm tak faham ? :) hahaha maklumlah kecik lagi hehe ~

ANa Ahmad said...

hehehe mcm terluka pulak my dear ni ;)

Botak said...

bila dah jumpa yg serasi., confirm tak takut punya lah., hehehe.. :D

Sya Chot .. said...

@Ƞurul Ƨyafiqah kalau tak paham,jngn faham..blja g bagus..hahaha

Sya Chot .. said...

@ANa Ahmad tak de la terluka pun my dear..hahaha *sengal betul :P

Sya Chot .. said...

@Botak wowowow,yeke??xpercayala.. siapa tak takut kehilangan kn?:)

Lyana's Page said...

salah tulisan kt baju sya tu, sebab love can really hurt you.. hehe XD

Nurul Aini said...

Betul..I like..Cinta Allah cinta tak menyakitkan.. ^_____^

Sya Chot .. said...

@Lyana's Page sya setuju dengan apa yg yana katakan tu..tpi cinta sesama manusia la kn?cinta dgn Allah,dgn ibu bapa tidak..:)

Sya Chot .. said...

@Nurul Aini SETUJU !!! itulah yg cuba dirungkaikan dlm penulisan di baju tu..hehehe

cik didiey said...

wah! mendalam sgt ni...

Sya Chot .. said...

Xadala mendalam mana pn sys.he

Nazmin Nazifa εїз said...

DOn't worry,sis ! Berdoa yah ! :D

Izara4eva™ said...

cinta ada manis ada pahit. sabar la kita menempuhinya.

Sya Chot .. said...

@Izara4eva™ Insya Allah,mudah-mudahan.. <3 thnk dear :)

Sya Chot .. said...

@Nazmin Nazifa εїз sys yakin,Allah ada sembunyikan kebhgiaan utk sys,cuma masanya blm tiba jer lgi..hehehe

Nurrul said...

Bersabarlah kak.. semoga Allah mempermudahkan urusan akk :)

michelle De hunny said...

comey nya dia :)

sabar taw.
jgn difikirkan sangat,nanti stress.nak study lg ..

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Sya Chot .. said...

@Nurrul Amin..mudah-mudahan.. :)

Sya Chot .. said...

@michelle De hunny alalla,segan sya..hehehe ok dear :) fokus study kn? :)

Sya Chot .. said...

@wisata outbound thnk yer,untk motivasi ini :)

TiranaAduka said...

akhirnya..?

Sya Chot .. said...

@TiranaAduka Akhirnya? kekal bhgia hingga ke saat ini..:) Alhamdulillah..amin..

Reiko Masashi said...

cinta mmg merunsing :))

Sya Chot .. said...

@Reiko Masashi tp tak semuanya dear :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

cantik baju,hehehe tp xsume kot, kdg ade yg mnyakitkan=)

Sya Chot .. said...

@NORSHAHFEZA HAMSAN hee thnk sys..:) yup,btul2 :)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome