February 7, 2013

Thank Untuk Gift Ni..


TandaTangan Shahir..Ni yang mahal ni     Cd shahir..I Adore You Shahir..

Hadiah dari blogger Lia..sya pemenang segmen dia PEMENANG 1ST GA, SAPE NAK LIMITED EDITION ALBUM SHAHIR?,syukur rezeki memihak pada sya.selalunya kalau pakai random ni,nama sya memang susah naik la,tapi rezeki plak kepada sya..Suka habaq hang..Review sikit la,dalam album ni ada 6 buah lagu,dan paling sya suka lagu Pendam-Shahir..serius meleleh cakap..nanti ce korang dengar plak..p.s : sya siap dapat nota cinta dari lia taw.. :)

   BookMark..comel gila tengok..sekali dapat 3..he

Ni pula hadiah dari Blogger Shu-sya,Ni pun dari segmen juga segmen year end giveaway by shu-sya, dapat bookmark pun dah terlalu berharga pada sya..Yela,mana ada yang senang-senang nak bagi hadiahkan..Terlalu banyak rezeki dalam berblogging ni..Serius sya appriciate pemberian korang.Biar orang nampak macam kecik,tapi sebenarnya terlalu berharga pada sya.:)


   Ni plak hadiah dari mak saya..hehe sempena dapat melanjutkan pelajaran dalam bidang ijazah

Ni plak,hadiah paling berharga..bukan dari berblogging aw..haha,kalau dari blogging,perhh kompem ramai gigi jari kn?he ni,dari my lovely mom..Mak yang paling excited bila sya beritahu,dapat tawaran sambung degree kat UUM,sampai nangis,tak tahu nk cakap apa mak sya..Sya memang dh lama nk BB ni,yang cikai jer pun,curve 8520 klw dpt pun,dah bersyukur,tiba2 mak belikan #bold.. Alhamdulillah la.kawan pun ramai pakai bb ni gak..sya suka,cz warna putih..wahh thnk a lot.. #Gurl yang ada bbpin tu,klw rasa nak tukar2 ngn sya,bthu la,sya boleh bagi n kte kenl2 lbh rpt :)..


Sya hargai,setiap pemberian dari blogger lain.thnk support blog ni juga yer..ada rezeki,sya pun nk wat contest/segmen la..*Ecewah.he

82 comments:

NuRuL said...

waaa tahniah..

apapun yang kita dapat terutama dari org y kita syg.. xkira r benda tu murah or mahal asalkan ikhlas..itu dah cukup membuatkan kita bahagia..



cik nana said...

wahhhh minat shahir ye. hihi. best lah dia dapat hadiah. :)

Aeda Zainal said...

Untung la, tak salah kalau nak kasi gua hadiah pulok kan, keh keh keh ^^

michelle De hunny said...

yeayy .. tahniah syg.
nanti kita dengar lagu pendam sesama keh.
heheehhe

Nurhanisah (Anis Artslife) said...

alhamdulillah..tahniah chot dapat sambung belajar..sememangnya banyak cabaran sambung belajar degree..chaiyokkk2!!!... :)

Sya Chot .. said...

@NuRuL thnk yerr.. betul tu..sya stuju sangat..sangat membahagiakan..hehe :) even sekeping kad pun,dah blh wat tersenyum sampai telinga..he

Sya Chot .. said...

@cik nana nk kata mnt tu,tak de la..tpi dah dpt hadiahkan,hargailaa.. suka juga ngn shahir,tapi xde la fan sangat.:)

Sya Chot .. said...

@Aeda Zainal hahaha,kasi awak hadiah..no komen la palk..hehe

Sya Chot .. said...

@michelle De hunny thnk friend..:) ok,nanti kte dengar sesama yer..:)

Sya Chot .. said...

@Nurhanisah (Anis Artslife) Alhamdulillah..thnk yer..:) yup,kalaw nk berjaya,mmg macam2 cabaran..sabar..Yakin Allah akan bantu :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Tahniah..... terus sukses.

Momo said...

ehh shahir tu ex boyfie aku..hahahahah...tetttttttt

Mimie Najib said...

tahniah sya.. :)
tak kisah la hdiah apa pun, yang penting kita dapat terima dgn ikhlas.. :)

beruntunya dapat fon dari mak..yela, mngkin mak sya pun dah niat nak tunaikan jnji dia kan.. :)

Sya Chot .. said...

@Leeza dayasari [santai leeza] thnk yer..Insya Allah..:)

Sya Chot .. said...

@Momo hahaha,pun boleh ~~~ :)

Sya Chot .. said...

@Mimie Najib thnk akak..:) btl tu kak,tak kisah la hadiah apa pun,yg pntng kte terima ngn ikhlas..:) hehe

shar90 said...

waaaah... untunglaa dpt byk gift... hehee
**bbpin gurl je ke? hahahaa

Nurul Aini said...

Wah..seronoknya..tahniah..memang layak dapat..hehe..tahniah juga kerana berjaya sambung degree. tumpang seronok sangat. ^___^

Sya Chot .. said...

@shar90 Syukur rezeki berblogging..:) A,ah gurl jerr..hahaha

Sya Chot .. said...

@Nurul Aini he,thnk yer..xtahu nk kata,terima kasih sangat2..hehe :)

Cik Yaya said...

congrate! untungla..dpt adiah bez2..hehe

Mimie Najib said...

peminat syahir rupanya..hehhe

*top komentar tu sya cari je tuto dia..akk pun dah lupa ambik kat mna.. salah 1 link nya ni..

http://www.jiwasyok.org/membuat-widget-top-komen-bergambar/

Chic Na said...

minat shahir eh.. bestnya dpt hadiah yg kita suka. :)

Sya Chot .. said...

@Cik Yaya hehe,thnk yer yaya..Alhamdulillah..:)

Sya Chot .. said...

@Mimie Najib tak adala mnt sangat shahir ni kak,tpi orang dh hdiah,ble dgr best plak lagu dia.blh layan la..suka ngn shahir,tapi tak de laa fanatik sgt..so so jer..ohh yeke?thnk yer kak :)

Sya Chot .. said...

@Chic Na boleh laa..tpi tak de la fanatik sangat..:) hehe

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Wahhhh !Untunglah dpt CD. Ahaks xD Fiqah suka lgu Syahir yg 'Aku yang Berdosa' kalau tak silap tajuknya. Menusuk kolbu :3

Fuhh, blackberry. Hurm, dalam mimpi Fiqah jelah boleh bayangkan dapat BB. Haha :D

Reiko Masashi said...

waaahhhh..untungnya dpt BB..hehehe
tp reiko xpkai BB, pkai Nine Stealth II je..

Fatihah said...

dua-dua hadiah best >.<
hee

btw, all the best yaaa :D

alyn amalyn said...

wah tahniah Sya dapat hadiah..rezeki2...hihi...nanti jgn lupa bt contest..ngehehe..:)

~didiey~ said...

congrats!! :)
so how's ur preparation? bila register? dah ready?

Sya Chot .. said...

@Ƞurul Ƨyafiqah Alhamdulillah,rezeki plak..hah btl la tu,sys pun suka lagu tu,lagu tu pun ada dlm cd ni..hehe

alaa skunk pun bb dah mrh,mampu milik punya laa..hee

Sya Chot .. said...

@Reiko Masashihehe,alaa pkai hp pape pun ok jer..:)

Sya Chot .. said...

@Fatihah kan??hee thnk yer..:)

Sya Chot .. said...

@alyn amalyn tu la,Alhamdulillah rezeki..:) Insya Allah,kalau ada masa,idea,akan dibuat..:)

Sya Chot .. said...

@~didiey~ thnk sys..so far ok la,Ada la lgi sikit tk beli..cadar..hahaha..*cerewet gila nk pilih2..he 12.2 ni daftar..agak r was2,tpi nk tak nk kena gak ready..smgt nk blja blk,dah lama x blja..rinduu~:)

~didiey~ said...

xpe.nnt bila dah adapt keadaan kat sana,everthing gonna be fine. sis pown rindu nak belajar.kwn2 ramai sambung master.kalaulah sis dah keje,ada duit sendiri mmg itulah salah 1 plan nya.seronok time belajar

inasazali said...

wah bestnya BB tu. tahniah ye chot :)

Sya Chot .. said...

@~didiey~tu la,Insya Allah..mudh-mudahan dipermudahkan segalanya la nanti..Amin..kan?time blja ni seronok rasanya,pk mslh blja jer,tak de mslh len pun..:) Insya Allah,nanti ada rezeki sys wat master plak ok..Amin..:)

Sya Chot .. said...

@inasazali hehe,thnk yer ina :)

AmySyahiera Malik said...

Alhamdulillah , rezeki sys . dengan berblogging je macam macam contest , segmen sys menang . tahniah sys :)
btw , tahniah lagi sebab dapat sambung belajar kat UUM . dulu akak amy pon belajar kat situ . gudluck !

#wahh wahh ! dapat BB la

Hanim Irsyad said...

wahh.. best laa dye.. tahniah tau :) weee..

Sya Chot .. said...

@Hanim Irsyad hehe thnk yer..:)

Sya Chot .. said...

@AmySyahiera Malik Alhamdulillah,sys pun tak sangka..:) hehe n thnk a lot juga..ohh really??huhu

#hee...

aTieYusof Family said...

Apa pun memang best klu dapat hadiah dari teman blogger..walau pun hanya kenal di alam maya tp ia amat bermakna.. Wah! dpt HP dr mak? best nya!:)

Nurrul said...

Wahhh !! banyaknya dapat hadiah... ^^ Nak catu boleh ? ?

TiranaAduka said...

tahniah chot

alia syuhada said...

Wahh ! untung lah dapat BB . Cantik pulak tuuu ! Congrates kak !

sabella mohamad said...

waooo manyaknye dapat hadiah . yg last tu yg paling gempak tuuuu . lebih2 lagi mak yg bagi kan . hee

Nurulee said...

Alhamdulillah. All the best.

Sya Chot .. said...

@aTieYusof Family tu la kan,mmg best kalaw dapat gift..:) hehe memey best..hehe

Sya Chot .. said...

@Nurrul nak yang mna?bookmark??hehe blh3..:)

Sya Chot .. said...

@TiranaAduka terima kasih yer..:)

Sya Chot .. said...

@alia syuhada nanti lia plak dapt gift dri mak lia..hehe thnk yer :)

Sya Chot .. said...

@sabella mohamad alhamdulillah,rezeki dalam berblogging..hehe a,ah klw dr yg tersyg msti laa bermkna..he:)

Sya Chot .. said...

@Nurulee alhamdulillah..thnk :)

Bum Bumeyh said...

tahniah. wahh, comei nyaaa <3

miss niedNied said...

wah wah wah bnyk nyee hadiaahhh..... eheeee

Sya Chot .. said...

Nied : syukur Alhamdulillah rezeki.. (:

Sya Chot .. said...

Bum : wah nama dh mcm jam tngn bum sya plak..hee thnk yer (:

WAHIDA ALIAS said...

nak jugak!!!shahir tuhh

Secrets of A Teenage Girl said...

seronoknya! dapat hadiah lg. ini yg jeles ni..hehe. btw, tahniah ya sya. rezeki sya melimpah ruah ;)

Nazmin Nazifa εїз said...

congrats sis ! :D

Elie Lily said...

wow! tuah badan nih! jeles much! hihi.

ANNA MARIANA said...

tahniah... =)

Hanna Nabiella said...

banyak nye hdiah sys dapat...alhamdulillah. :)
btw, thniah3 :D

Botak said...

tunggu lagi 100tahun., nilai cd tu naik juta² ringgit., hahaha.. :))

♛ Aina Ayunie ♛ said...

wahh, tahniah ye.. jelouse la pulak..

Bee Haa said...

jadik la sambung uum?? al d best bebeh...

Pykaa Pdott said...

taniah sis cos dpt smbng blaja .. untung laa . :)

Cik Tanpa Nama said...

waahhhh seronoknya dpt bb..hehe

hana hadi said...

hadiah yang sangat2 bernilai

Sya Chot .. said...

@WAHIDA ALIAS mai datang umah..hahaha :)

Sya Chot .. said...

@Secrets of A Teenage Girl hehe ni sume rezeki..he thnk yer..syukur :) Alhamdulillah..

Sya Chot .. said...

@Secrets of A Teenage Girl hehe ni sume rezeki..he thnk yer..syukur :) Alhamdulillah..

Sya Chot .. said...

@Nazmin Nazifa εїз thnk yer :)

Sya Chot .. said...

@Elie Lily hee sya pun tak jangka..hee

Sya Chot .. said...

@ANNA MARIANA thnk ":)

Sya Chot .. said...

@Hanna Nabiella hee rezeki..Alhamdulillah :)

Sya Chot .. said...

@Botak kut la sya hidup..hahaha:P

eimuizduaf said...

Wahh . Dapat Blackberry . Ooh jealous much . Hehehee . Congrates kak :D

Sya Chot .. said...

@eimuizduaf thank dear :)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome