January 16, 2013

Random Entry..Doodle,Buah Hati

As salam reader...Dalam keadaan sya yang tak berapa nak sihat,dengan datangnya masalah..Dah tu dengan nak kena setelkan borang UUM tu la,ni laa..dapat plak tahu,kat UUM tu koko ari sabtu,lagi serabut..dengan nk daftar khursus koko nak ambik apa.Agaknya,dalam sebulan,mesti sya susah nak balik negeri sembilan..Ayah kata,ayah doakan sya dapat UITM dekat area selatan ni jer..sya pun mengharap perkara yang sama.biar la dekat ngn family.cukup dulu 3 tahun kat pulau pinang,xkan lepas ni kedah plak..Buntu gila,otak dah jem..Lepas tu Hilang segala kudrat sya,bila yang sorang tu~~ TOLONG !!

Cubaan pertama,Sila gelakkan..hahaha..hodoh gila dah sya tengok gambar  ni..

Dari sya duk tangisi perkara yang lepas,fikir masalah,dan kuarkan air mata sendiri,lebih baik sya buat benda yang makan masa yang lama macam wat doodle ni..sekurang2nya,dalam kepala pk doodle,bukan pk masalah..Pada insan yang sya close tu,sya nak awak tahu,Saya X ada kekuatan,nak pegang handphone,& taip "saya rindu dekat awak" :) Bila saya taip,saya padamkan balik..Awk xkan paham perasaan ni :)

Cubaan kedua,baru jadi doodle,berserta quote dari sya sendiri

Kadang dengan senyuman boleh bagi bahagia pada orang lain,kadang dengan senyuman juga,boleh tutup segala duka dalam hati..Even pedih,tapi demi orang sekeliling,dan mencari kekuatan sendiri,kita terpaksa lakukan.. Ok stop,lepas ni kalau sya rajin,nk melukis doodle lagi..

Sya tunggu perkhabaran baik dari awak....sya tak kuat nak dengar suara awak,sebab sya tahu,sya pasti akan menangis..saya doakan awak sht sentiasa.



Bertambah-tambah rindu dekat buah hati sendiri bila tengok video ni..kalau laa.......

"saya tak nak hubungan kita sampai kat sini sahaja..boleh pergi jauh,boleh pergi kesatu tahap lagi,yang halal dan baik untuk kita.." terngiang2 ayat ni di telinga saya,lepas tengok video ni..dan ayat ni "hope awak blh terima saya seadanya ye?" saya terima awak apa adanya..saya minta maaf :)


32 comments:

inasazali said...

sweetnye chot ni..chot xmo sdih2 tau..cuba snyum ckit :)

Lissa LaLissa said...

sweetnyaa sis~ ^^
jangan sedih2 yeaa sis.,
comel jea doodle tuu.. hehee

Nurul Aini said...

cantiklah doodle.. practice make prefect. ^___^

p/s: jangan sedih2, saya ada di sini.

Senyum itu bukan bermakna kita bahagia, tapi dengan senyuman itu mampu buat kita bahagia..hehe..belit2 dah ni.

Sya Chot .. said...

@inasazali chot tak sweet pun,buah hati lagi sweet..chot selalu snyum,:) thnk.

Sya Chot .. said...

@Lissa LaLissa thnk dear..:) xsedih2 laa..rindu jer..uhuk2..coml doodle..thnk..

Sya Chot .. said...

@Nurul Aini hehe..xsecantik doodle aini dear..hehe..ok dear..tak sedih2..:) xpe2,sya paham..ehehe

Reiko Masashi said...

senyum2 slalu ^______________________^

reiko pn slalu buat ssuatu yg bleh reiko lupa pd mslh..

Rara Nasiha said...

hamboiii kemain sweetnya buah hati :)

Sya Chot .. said...

@Reiko Masashi selalu sangat reiko..:)

Sya Chot .. said...

@Rara Nasiha thnk dear:)

michelle De hunny said...

comel apa doodle 2 , seriously :)

sila sambung ayat kat bwh video 2.
kalau laa.....?
hehehe.
#michelle letak link blog chot kat bloglist michelle jgk.
thanks key ;)

miss niedNied said...

isyaallah, semoga Allah permudahkan segala urusan sya :) be strongg! ;)

anyway doodles tu chumel jeee :D

Tashyra Sha said...

alaa,sedih lah . senyum sikit kak :)
tabahkan hati :"(

Botak said...

banyak sangat tengok drama melayu., sebab tu sedih²., hahaha.. :))

Cik Yaya said...

haha apapun boleh la...doodle tu..
comel.. ;p

nanad said...

Salam.
doodle tu comel sangat ;D
Salam kenal dari Nanad jugak ye Chot ^_^

Elie Lily said...

Alololo.. comel sgt doodlenya. :)

p/s: Selamat berbahagia! :)

Sya Chot .. said...

@michelle De hunny percubaan pertama,mmg cm tu..hehe..ermm kalau laa apa erh? hahaha..thnk dear..:)

Sya Chot .. said...

@miss niedNied thnk kawan..:) Amin mudah-mudahan begitu hendaknya..

Sya Chot .. said...

@Tashyra Sha sys ari2 senyum,walaupun sedih..hehe..always be strong dear:)

Sya Chot .. said...

@Botak ok,lepas ni chot tgk action story jer.haha biar ganas n kuat..:p

Sya Chot .. said...

@Cik Yaya thnk..cubaan pertama..:)

Sya Chot .. said...

@nanad walaikum dear..thnk yar..salam kenal juga :)

Sya Chot .. said...

@Elie Lily thnk dear..amin..:)

Ain Al-Khawlani said...

comelnya doodle akak , nt ain tempah bolh ? Heee xD

Sya Chot .. said...

@Ain Al-Khawlani jangan2..akak xpandai wat..hehehe..*seegan..:)

Secrets of A Teenage Girl said...

first time cubaan mmg selalu mcm tu, tp nmpk comel jugak sya. hehe. anyway practice makes perfect. :)

sya xmau sedih2 ya.semoga segalanya dipermudahkan buat sya ya :D

Sya Chot .. said...

Hehe,sje lpas bosan,2 yg wt doodle.he kalu rjn bru prtce lg.he sya xsdh dah.he mudah-mudahan dipermudahkn sgalanya.amin (=

LIA AZMAN said...

untong laah org ad buah ati.. hehe jgn lah sedih2.... senyum selalu

Sya Chot .. said...

@LIA AZMAN hehe,ehh macam dia tak de :P ok dear :)

SD said...

Okay la tu pandai buat doodle.. SD langsung xreti.. cuma leh wat cursor name je.. Cursor ni pon ade yg pandang x pandang je.. Dah2 namo sedih2.. kitekan geng.. hehehe.. kate heliza Senyum Sokmolah..

Sya Chot .. said...

@SD hehe,thnk dear :) xpela,sya pun masih belajar lagi..:) alaa jagan la kata mcm tu..sume orang ada bakat lain2 kn..:)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome