January 23, 2013

Doodle Khas Untuk Nied

Khas untuk nied..
sya baru lagi dalam mendoodle ni,kalau tak kemas,harap dimaafkan..:) 
Hope nied suka..:) 
Terus menerus n always support blog chot91 ok..:) Big Thank dari sya 



Lagi satu minggu keputusan  pinangan dari UITM,
sya harap dapat UITM area selatan
kalau dapat UITM area selatan,*Puncak alam,Shah Alam
boleh laa sya tolak tawaran dari UUM..Pray for me..:) Tata

48 comments:

Anum said...

comel

Nieyxzha Hassan said...

Cute^^

Sya Chot .. said...

@Anum uhuhu,thnk anum..

Sya Chot .. said...

@Nieyxzha Hassan masih dalam proses blja lagi..hehehe:) thnk

Hanida Moss said...

pandai awk doddle! :D
harapkan tgn akak ni, jadi bentuk kayu kot hahaha

alia syuhada said...

Comel lah kakk !! btw,, good luck ya kak . Untuk alia tak ada ke ? hee ^^

Cik Aishah said...

Comel doodle 2 sis..:)

Annyss Aleeya said...

good luck okay. :)

Sya Chot .. said...

@Hanida Moss HEHE THNK YER.. hehe,alaa chot pun baru blja lagi kak..hehe

Sya Chot .. said...

@alia syuhada Insya Allah,kalau sys dah pro,sys wat kn..:) hehe

Sya Chot .. said...

@Cik Aishah hehe..thank yer..:)mash lgi bljar...:)

Sya Chot .. said...

@Annyss Aleeya Thnk yer..Amin :)

Lissa LaLissa said...

coomeeell~ hehe

Sya Chot .. said...

@Lissa LaLissathank ye (;

miss niedNied said...

ya allah sya, suka sngt taw :') thx dear...terharu sngt2. see ramai taw suka tgk doddle sya. lama2 nnti mesti da master, bole jadi anak murid sya. hihi :)

and insyaallah sya dapat pinangan dari UITM. aminn :D *bighugss*

Nazmin Nazifa said...

nice one! guna ape buat doodle ? tngk org buat mcm sng,tp In x reti la :(

Mengenai keputusan tu,in syaa Allah semuanya berjalan lancar :D serahkan segalanya kepada Allah ^^, all the best ... nak ke ijazah ke ?

Sya Chot .. said...

@miss niedNied Alhamdulillah kalau nied suak..:) u r most welcme dear:)hehe buat takat yang mampu jer..

Amin,mudah-mudahan..thnk nied :)

Sya Chot .. said...

@Nazmin Nazifa Thnk in..guna adobe photoshop ngn sai.. sya pun tak reti,tp cube2 jer..hehe..Insya Allah,,mmg serah sepenuhnya pada Allah,ngharap dapat uitm dekat jer..kalau tak ke UUM la jawabnya..":) a,ah ijazah..:)

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Fuyoo, fuyoo, fuyooo ! Cunnya akak menddole. Lagi lawa dari Fiqah buat ~.~ Huhuuuu. Ni yang jelly ni :p hahaha.

Sya Chot .. said...

@Ƞurul Ƨyafiqah hahaha..sys msh blja lagi dik..hehe..byk nk kena repair..:)

Ƞurul Ƨyafiqah said...

@Sya Chot .. Haha. Takdelah kak. Dah okey dah tuu ~ Tang mata tu fuyoo. Hahaha :D Fiqah pun masih belajaq jugak :3

Sya Chot .. said...

@Ƞurul Ƨyafiqah sama2la kte blaja bg mhr.he

Nurul Aini said...

hehehe..comel sangat. InsyaAllah..moga Allah permudahkan urusan ye.

TiranaAduka said...

salam sya chot
Lawatan malam tirana aduka.

FarhanahAdzlan said...

comel lahh :)
gud lak :) doa je banyak2 spaya dpat Uitm yg dikehendaki tu ^^

Nadia Johari said...

ni yang and nak ni..hehe..comel gitu..kalo dpt uitm dektla..leh jumpe..hehe..

Sya Chot .. said...

@Nurul Aini hehe thnk aini..Mudah-mudahan..Amin..

Sya Chot .. said...

@TiranaAduka walaikum..:) nanti chot lawat ta balik yer :)

Sya Chot .. said...

@FarhanahAdzlan thn adik.:) Amin..selalu doa dapat uitm yg nk tu..maw dekat kalau blh..heheh

Sya Chot .. said...

@Nadia Johari Insya Allah,ada masa chot buatkan..hehe thnk sys..:) Amin,kalau dapat shah alam,blh la jmpe sys..hehe jmpe kt bukit cahaya..zoooommmmm...hehe :)

sabella mohamad said...

comel laaaa akak buat . bella lagi le tak reti nak dudel-2 ni . haih .

btw , bella doakan moga akak dapat uitm area selatan tu . hehe

Bee Haa said...

hey,, Uum not that bad.. haha~
femes with *Listenlistenlisten* bebeh..anyways, all the best, either uitm or uum, wish u succes in ur study, ur life, here and after..

~iam just leaving uum~

inasazali said...

ina pun tgh tunggu surat cinta dr uitm next week..moga doa kita termakbul..amin..

Sya Chot .. said...

@sabella mohamad hehe,sys mash lagi belajar,kena bg mhr dulu..hehe.. thnk dear..Insya Allah,mudah-mudahan sys dapat area selatan tu..:)

Sya Chot .. said...

@Bee Haa yup,tu sya tak nafikan uum memang ok..thnk dear..:)Amin..Insya Allah,kalau sya tak dpt uitm,UUM la tempat sya..hehhe :)

Sya Chot .. said...

@inasazali Insya Allah..mudah-mudahan laa yer..

sa mic said...

Wah comelnya , untungnya dia , hehe

Nurrul said...

Alahai comelnya... tak ada tok Nurrul ke ? ? :)

Sya Chot .. said...

@sa mic ni pun mash blja lagi..hehehe

Sya Chot .. said...

@Nurrul hehe,tunggu sya dah pro,msa tu ble2 jer blh wat.hehehe

michelle De hunny said...

nice2 ..

#all the best chot ^^

~didiey~ said...

makin pandai dia buat doodle :)

combi said...

salam maulidul rasul..ur doodle cute la..blaja leklok taw :)

Sya Chot .. said...

@michelle De hunny thnk dear :)

Sya Chot .. said...

@~didiey~ merangkak dulu,lama2 baru pro..hehe :)

Sya Chot .. said...

@combi thnk dear :) Ok dear..

Secrets of A Teenage Girl said...

comel comel comel.. untuk yana pulak xde? hehe ;P

Sya Chot .. said...

@Secrets of A Teenage Girl sya pun msh blja lagi..hehe Insya Allah,ada masa sya watkan :) xjanji aw..he




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome