January 22, 2013

Bukti Kata Maaf

 Mohon jangan muntah baca text ni..

Bila sya baca text ni,rasa #Gila jiwang...Terasa rindu dengan buah hati,tu yang create doodle bawah ni..lagi pun,ari lepas ada gaduh sikit ngn buah hati..benda kecik jer,sya yang gedik2 pergi besarkan..dah sentap buah hati tu kan..Jadi bagi membuktikan kesungguhan sya meminta maaf pada dia,*dah 3 hari baik kut, sya hadiahkan doodle tu pada dia:)


 Masih belajar lagi mendoodle -Cubaan ke4

Hargai orang yang hargai kita..Even dia pernah buat salah juga,tolong ingat satu perkara baik yang pernah dia wat untuk kita..Mesti hilang segala sakit hati dalam hati tu *Try laa~~ Nk buktikan sebenarnya tak susah,yang penting apa kita wat tu ikhlas..Ok stop..entry ni entry jiwang..tak blh lebih2..jumpa di next entry..

SINCERELY : SYA CHOT


Iklan : Sya pemenang segmen : 1ST GA, SAPE NAK LIMITED EDITION ALBUM SHAHIR? .. Sya dapat Album Shahir bersama Tandatangan shahir..WOWW!! syukur Alhamdulillah..:)

36 comments:

Lissa LaLissa said...

waaa.. makin hebat doodle sis., hee ^^

Sya Chot .. said...

@Lissa LaLissamasih belajar lagy dik.he

michelle De hunny said...

ececehhh pempuan mmg cenggitu :P

waahh menang segmen?
tahniah ^^

kopi pasta said...

err, serius ko hantar sms mcm tu kpd si dia? @_@

~Apam Gemok~ said...

Comel doodle ! :D

Sya Chot .. said...

@michelle De hunny hahaha,yeke pompuan mmg cm tu?hahaha a,ah mng segmen..tak sangka.hhee

Sya Chot .. said...

@kopi pasta laa seyes laa aku hantr msj cm tu..aku pun rasa mcm tak caya..gilakk jiwang..hahahah

Sya Chot .. said...

@~Apam Gemok~ ohh..thnk yer:)

Tashyra Sha said...

congratulations kak :)

Sya Chot .. said...

@Tashyra Shathank dear :-)

miss niedNied said...

biasa la sya dlm hbgn ni akan ada jgk gaduh2 ni... alhamdulillah korang da oke ;)

pssttt,sya!! mmg tk bole la tgk doddle sya.tergoda oke! doddle tu sngt cumelsssss :) ehemmm buat kan satu bole..winkwink.hehehe

Sya Chot .. said...

@miss niedNiedkalau xgdh xsonok plak.haha. So far ok je.he

Insya Allah,ada masa sya buat untuk nied.xlawa jgn mara.he

Hanna Nabiella said...

bese lah tu. dalam hbgn ade gaduh ade baik nye..hehehe.

#comey nye doodle tu.. Jeles adik tgok sys buat. huuu T_T

Sya Chot .. said...

@Hanna Nabiella xgaduh mcm xbest plak.haha sys bru blaja lg.jgnla jelez.he

Nadia Johari said...

pasti die akn memafkn setelh tgk doodle..hhee

Sya Chot .. said...

@Nadia Joharihehe.agak la.haha

aNiss :):) said...

amboi sweetnya :)

p/s : comel laa doodle tuu :)

inasazali said...

comeinya doodle..btw cograte chot dpt limited album shahir :)

Cik Yaya said...

wahh......hehe

ANNA MARIANA said...

wah.. so sweet.. hihihihi

alyn amalyn said...

hehe..adat bercinta...masam2 manis gtu..lg satu comel doodle sya lukis tu..bila dah pro nanti buatla tutorial plak ek...:)

miz ruha said...

sweetnya...
doodle tu comel.. ^_^

Addasyuhadadisini said...

comelnya doodle..boleh la buatkan 1 untuk adda nanti.. :)

Sya Chot .. said...

@aNiss :):) hehe..:) thnk yer :)

Sya Chot .. said...

@inasazali he thnk dear..:)Syukur Alhamdulillah..

Sya Chot .. said...

@Cik Yaya hahah..wowww..:P

Sya Chot .. said...

@ANNA MARIANA thnk yer :)

Sya Chot .. said...

@alyn amalyn btl tu.kalau tak gdh xbest plak..hehhe..thnk yer..Wat tuto??ermm xpandai la..hehehe

Sya Chot .. said...

@miz ruha hehe thnk sys..:)

Sya Chot .. said...

@Addasyuhadadisini Insya Allah,kalau dah btl2 mahir nanti..ni pun tangan masih keras lagi..hehehe

TiranaAduka said...

memang jelas terbukti

Sya Chot .. said...

Hehe..thank :-)

~didiey~ said...

tahniah chot!!! :D

Sya Chot .. said...

@~didiey~ thnk yer sys :)

Secrets of A Teenage Girl said...

makin hebat sya lukis doodle. mesti cair en. bofie dpt doodle dari sya ni.. hehe.

btw, congrats sbb mng ;)

Sya Chot .. said...

@Secrets of A Teenage Girl hahah,xde la hebat mana pun,biasa jer..

#thnk yer :)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome