January 29, 2013

Buah Tangan Dari Blogger Dedeq


Lama tinggalkan blog atas sebab urusan dan masa yang mencemburui untuk beware,komen,follow back blog and Update entry..:) Now ada sedikit masa yang terluang ni,cuba manfaat sebaiknya dengan menulis entry pendek..First of All,sya nak ucap THANK A LOT pada blogger DEDEQ sebab susah-susah beri buah tangan dari ganu ni..serius sya suka sangat..:)


Wah nampak classic sya edit *Pang,poyo

Gua tak ada member dari ganu,seyes cakap,*Perh otai,so bila sya dapat surat n bersetem dari ganu,rasa macam terkejut..nasib kat belakang sampul tu ada nama "Dedeq" so taw la,kenalan blogger..Nak tahu dapat apa?.....jeng3 *xpayah nk kejutan sangat laa~~

 Ni har,dah nama pun ganu,so kompem2 la penyu

Kepelikkan di sini,sejak bila penyu ada warna pink? hehe kalau penyu ni ada macam2 warna ,& boleh bela,kompem2 sya bela penyu yang berwarna oren *Ok,jauh dah berangan..Seriusly sya suka keychain ni,comel aw..sangat comel..dah macam belaan plak sya rasa,nasib tak hidup jer..So,sya ada,kau hado? wahh kemain..Jumpa lagi di next entry..tata

58 comments:

~didiey~ said...

alo tomei tomei!!! hehe

dpt dah komen!!! yeay yeay yeay! :D

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Untung arrrr. Dapat keychain. hahaha. kita pun adalahhh ~ :p tapi bukan penyu :3 hehehehe... kalau fiqah dulu suka letak kat beg kalau dapat keychain ! xD macam bebudak lak rasa.. nanti akak belai, usap penyu tu. Ada nama tak ? hahaha. Fiqah pun dah jauh merapu ni ~

Sya Chot .. said...

@~didiey~ haha,tomeikan?pink kut..hahaha :)

#Sory sys,td edit,nsb sys tegur..hehe

Sya Chot .. said...

@Ƞurul Ƨyafiqah hehe,fiqah dapat apa??cte la kt blog..hehe ss simpan jer penyu ni wat koleksi..nama erh?tak pk plak..hehee :)

Nurul Aini said...

hehe..seronoknya dapat hadiah. Tahniah ye. Kita buat GA kita berdua lah nak..hehe.

Sya Chot .. said...

@Nurul Aini ni buah tgn dear.he kte 2 buat GA?? Nice ugak 2.. Nanti kte bincng ke. Ok?? He

miss niedNied said...

alahaiii tiuutnyee penyu tu. pinkyminky :D

Chic Na said...

comelnya penyu. pink lagi. huhu..

Paly said...

huhuhu...dpt adiah, bes2..

Sya Chot .. said...

@miss niedNied kan?? Pinky gle kot.he cmel (:

Sya Chot .. said...

@Chic Na hehe,nsb ptng je.kalu hdp la pnyu ni.he

Sya Chot .. said...

@Paly hehn,memey best.he

s h a said...

Eyh...org seremban.Dekatla ngan umah family sha da.Hehe.Salam kenal dear.Comey je penyu pink. :)

ANNA MARIANA said...

alolo comeynya..

Sya Chot .. said...

@ANNA MARIANA tu la,cml kan??he dgn wrna pink plak 2.

Sya Chot .. said...

@s h a he,a,ah org semban n9.he salam kenal juga. (: he

Puteri Nur Hidayah said...

Hahaha..! Betol lah, cute sngat.. :)
Tahniah lerr dpt hadih comel nie..

Sya Chot .. said...

@Puteri Nur Hidayah hehe,thnk ok :)

Hanna Nabiella said...

wahh, comey nye..best nye sys ! :D

Sya Chot .. said...

@Hanna Nabiella hehe..:) taw tak per..

michelle De hunny said...

comel.. =)

Sya Chot .. said...

Kan?? He sya suka sgt.he

Lissa LaLissa said...

coooomeeellllll waarrrnaaa pinnkk~ >.< hhehe

Sya Chot .. said...

@Lissa LaLissa tu la pasal,pink kaler..hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow.. tuah badan.... :-)

Sya Chot .. said...

@Leeza dayasari [santai leeza] Hee syukur :)

Reiko Masashi said...

penyu dh dpt..kura2 bla plak? :P

EH - Ekslamasi Holistik said...

Hadiah untuk sahabat :)

Sya Chot .. said...

@Reiko Masashi kura2?? tunggu reiko hadiahkan laa..blh?ahahha

Sya Chot .. said...

@EH - Ekslamasi Holistik :) Alhamdulillah..

deqjamucuxx said...

omeeiiii ~

Sya Chot .. said...

@deqjamucuxx kan? hehe

FAREEDA SUMANTERI said...

Sweetnya. Penyu tu pun very unik ok.. :)

Nazmin Nazifa said...

wuuu,comey penyu tu ... :D

alyn amalyn said...

tertunggu2 entri baru dari sya..btw, cute kot penyu tu..xoxo..:)

nea lopah said...

salam, folow sini jugak.. comel nye penyu pink. jom folow akak jugak.

Sya Chot .. said...

@FAREEDA SUMANTERI veri unik?? hahaa pun blh la..hehe

Sya Chot .. said...

@Nazmin Nazifa kan?pink plak tu..hehe

Sya Chot .. said...

@alyn amalyn x ada masa la,ni pun update kejab jer,lps ni,mnghilang blik.hehe

Sya Chot .. said...

@nea lopah thnk follow sya,nanti sya follow blik..:)

FarhanahAdzlan said...

alahaii comelnye :) itu penyu versi pempuan adalaa pinknyer :)

Sya Chot .. said...

@FarhanahAdzlan haha versi perempuan..hehe pun blh :)

michelle De hunny said...

dear , michelle tag ni.

damnright-welcomestalker.blogspot.com/2013/01/segmen-10-jam-tambah-bloglist.html

CiK FizA said...

wahh. bestnya dapat hadiahhh :DD

Florence Ayum said...

ala tomey-tomey penyu tu ;D

Sya Chot .. said...

@michelle De hunny nanti sya terjah yer dear :)

Sya Chot .. said...

@CiK FizA best3..hehe

Sya Chot .. said...

@Florence Ayum tomeykn?hehe

sabella mohamad said...

comelnyeee ! bella pun dari terengganu jugak kak . mai aa jenjalan sini ! hee

Sya Chot .. said...

Ohw yeke bella dr ganu.he thun lpas ada g ganu.ske kt area msjd kristl 2,yg ada tman mini apa tah.best2.he

Nurrul said...

Wahh !!! Dapat Penyu.. comelnya... Nurrul pun ada 1 juga warna biru.. ^^

Sya Chot .. said...

@Nurrul nurul warna biru??wahh..hee

TiranaAduka said...

mesti seronok kan?

Sya Chot .. said...

@TiranaAduka seronok2,seronok,seronok..hahah

TiranaAduka said...

hahahaha
Sukanya dia.

Sya Chot .. said...

@TiranaAduka hehe..:)

Secrets of A Teenage Girl said...

sukanya sya dpt hadiah.. hehe..
tp mmg best pun, kalau ada org bg hadiah kan. hehe

Sya Chot .. said...

@Secrets of A Teenage Girl hehe,ni sume rezeki..:) Alhamdulillah :)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome