January 15, 2013

Awesome Photo Contest by Shadhira

 Tak payah cakap banyak,click banner & join..Support ok..

Done follow blog,like facebook n follow twitter..Yehaa..


 Click terus pada gambar,untuk tumbesaran..
Dari kiri : Ima,Rara,Wawa,Trex, Syachot laa~ ,Shas

 Tag 
1. Adik Comel : Farhanabiella
2. Sys Peramah : Sys Didiey

p/s : memandangkan sha dhira ni,first time buat contest,jadi sebagai rakyat blogger yang sangat supportive *ecewah,sya pun join contest dia ni..Sya respect la,even ni first contest dia buat,Hadiah dia super duper awesome,macam tajuk contest dia gak "awesome photo" ..Xpayah banyak cakap,jom ramai-ramai memeriahkan contest dia ni..:) Salam kenalan yar..he

24 comments:

Secrets of A Teenage Girl said...

suka quote kat gmbr tu sya..:)

goodluck! i hope u win :)

Sya Chot .. said...

@Secrets of A Teenage Girl thnk yana..:) hehe

yaya said...

nice pic dear :) ict ey ?

~didiey~ said...

wah!!! nak join nak join :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Good luck k!!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

All da best juga!! :-)

Maria Dolores Lopez Godoy said...

Hello, is wonderful and interesting your blog, congratulations. Kisses from Spain.

http://redecoratelg.blogspot.com.es/

Sya Chot .. said...

@yaya thnk dear..bukan3,ni kt pulau pinang..kat pesta pulau pinang :)

Sya Chot .. said...

@~didiey~ kn chot dh tag sys,sys mmg kena join pun..hahaha :)

Sya Chot .. said...

@Leeza dayasari [santai leeza] thnk yer :)

miz ruha said...

gud luck... ^_^
teringat pula masa time study bila tengok photo tu..

Sya Chot .. said...

@miz ruha teringat zaman jiwa remaja..hahaha :) thnk sys..:)

Reiko Masashi said...

Good luck...cntik gmba,dh mcm lmpu2 ict je :))

Sya Chot .. said...

@Reiko Masashi thnk dear..tu kt pesta pulau pinang..heheh

LIA AZMAN said...

goodluck contestt sya =)

Sya Chot .. said...

@LIA AZMAN thnk lia :)

Nadya Bubble said...

Jom join contest Mksyahir.com ! Hadiah tunai okay ;)

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/ada-apa-dengan-blog-mksyahircom.html

Sya Chot .. said...

@Nadya Bubble Thnk invite..ada masa sy join.

Pn.bayu said...

Datang singgah....and good luck!..

http://anginsbayu.blogspot.com/2013/01/awesome-photo-contest-by-shadhira.html

sha dhira said...

shad datang sini.. tq taw sbb join.. sangat terharu.. and good luck..

Sya Chot .. said...

@Pn.bayu thnk yer..will visit u back..:)

Sya Chot .. said...

@sha dhira hehe,thnk dear..:) jngn la terharu..hehe

Arita Atira said...

Hai yunk?? TQ follow me.. Dan sudi singgah Blog saya yg tak seberapa..Done Follow u back. . :-)

Sya Chot .. said...

@Arita Atira thnk :)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome