January 21, 2013

3 Petanda Orang Paling Jujur



Wah rasa seronok lepas belajar mendoodle..:) Cubaan ketiga..Sya rasa yang ni ok la sikit,berbanding cubaan pertama,kedua dulu..:)Sedang asyik sya twet,sya terjumpa la perkataan di atas..Sharing is caring orang katakan,
jadi agaknya kita tergolong dari Orang yang paling jujur tak? :) 

p/s : Sekali kita sebut "Astaghfirullahalazim", Allah SWT akan hilangkan satu TITIK HITAM dalam hati kita..Mudahnya nk sucikan hati :)

RENUNG-RENUNGKAN,DAN SELAMAT BERAMAL..

Sama-samalah kita muhasabah diri..
Berubah kearah kebaikan secara sedikit-sedikit lebih baik, Dari langsung xpernah berubah untuk kearah jalan tersebut ..Renung Bersama


46 comments:

Anum said...

betul tue

miss niedNied said...

alhamdulillah :)
sya doodle itu sngt sngt lah cumel okeee. suka tgk ;)

Sya Chot .. said...

@Anum A.ah memang betul (:

Sya Chot .. said...

@miss niedNied Alhamdulillah. Yeke ?? Hehe thank nied.. Try and error je wt 2.he

kopi pasta said...

ni buat pkai apa? CS? ke pakai SAI?

@lice Moonlight said...

Setuju setuju setuju ~! doodle akak comey la <3

Sya Chot .. said...

@@lice Moonlight HEHE..THNK yer :)

Sya Chot .. said...

@kopi pasta kedua-duanya sekali..:) gabungan bersama..tak berapa mahir lagi pakai sai,msh blja lagi :)

sabella mohamad said...

sekali istighfar , satu titik hitam hilang . kalau sebut byk-2 kali sehingga tak terkira , allahu :'D


comelnye dudel kakkk ! hee .

Sya Chot .. said...

@sabella mohamad Betul tu dik..bykkan beristifar kan?:) thnk dik,mash lagi cuba2 jer ni..:)

alia syuhada said...

Astaghfirullahalazim . Baru tahu . Nice sharing kak .

Sya Chot .. said...

@alia syuhada Thnk dear :)

hazwan hairy said...

yaa betul! setuju dgn entry ni..hehe..

Sya Chot .. said...

@hazwan hairy thnk dude..:) hehhe

Hanim Irsyad said...

comel doodle dye. yep, btul tu, renungan bersama :)

Sya Chot .. said...

@Hanim Irsyad masih belajar lagi..hehe thnk yer :)

Miss Nieyna said...

setuju sangat . kalau na buat baik pun ta pyh menunjuk-nunjuk kn ? ^_^
btw , love ur doodle . keep it up !

Sya Chot .. said...

@Miss Nieyna btl2,nk wt bek,diam kn je.kan?? Ow yeke??he thank :-)

michelle De hunny said...

percubaan ketiga smakin bagus :)

Sya Chot .. said...

@michelle De hunny hehe thank dear.

aNiss :):) said...

comel laa doodle tuu :DD

Nadia Johari said...

kalo dah try banyak kali mmg lawa doodle tu..ehhe..pndai wat..Islam itu mudah..=)

SD said...

Waaahh. pasni leh la mintak doodle satu.. hehehe.. macam order air lak.. SD ni ade x mcm yang Sharing is caring tu...

Puteri Nur Hidayah said...

YEahhhh...! AMIN... :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

chomel doodle :)

sama2 laa kita bermuhasabah diri nie... smga kita menjadi org yg jujur :) :)

Sya Chot .. said...

@aNiss :):) hehe..thnk yer :)

Sya Chot .. said...

@Nadia Johari Insya Allah,KALAU sya rajin,sya try wat yg terbaik lagi..hehe byk bnda nk kena blja :) yup,btl tu sys,islam tu mudah :)

Sya Chot .. said...

@SD hehe,Insya Allah boleh jer..tunggu sya dah pakar dlu la..hehe..

Sya Chot .. said...

@Puteri Nur Hidayah Amin :)

Sya Chot .. said...

@C.M.A @ CikMoonAdnan Thnk yer :) Btl,sama2 la muhasabah diri..:)

deqjamucuxx said...

setuju...

omeiinya doodle

Addasyuhadadisini said...

setakat ni selalu jjur..xde tipu2..klau ada maafkan hamba..x sengajo...:))

Sya Chot .. said...

@deqjamucuxx hehe..thnk yer..:) mash bljar lagi.

Sya Chot .. said...

@Addasyuhadadisini bagusla kalau bgtu..:)

Nurul Aini said...

betul..saya selalu jadikan prinsip..berusaha itu adalah lebih baik daripada terus duduk dan tidak berbuat apa-apa. Terima kasih atas perkongsian..InsyaAllah. Sama-sama kita berubah ke arah kebaikan.


p/s: woooo..makin comel lah doodle..kan, berusaha berjaya..hehe.

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Hurm, betul tu kak.Fiqah pun ada jugak terjumpa tweet tu. Tak sangka, mudahnya. Tapi kita manusia ni yang susah untuk melafazkannya. In Shaa Allah, kita semua boleh berubah ke arah yang lebih baik :D

Psttt : cantiknya doodle akak yg tu ! Kiut miut sesangat ! jeles den xD

Sya Chot .. said...

@Nurul Aini you r most welcme dear:) insya Allah sama2 kita berubah..:)

* hehe,masih lagi belajar..:)

Sya Chot .. said...

@Ƞurul Ƨyafiqah tu la,nk wat baik n kumpul pahal ni senang jer sebenarnya:)MUDAH-MUDAHAN..iNSYA ALLAH.

*hehe,akak msh blja lgi..tangan pun msh keras lagi:)

LIA AZMAN said...

hai syaa.... sya menang GA lia.. check dekat blog lia tauu.. nnty kasi alamat ye nak pos.. hehe

congrats ^^

yayaa said...

sy suke doodle chot tu..comeell..tmbah lg die wrna kuning..hee..:)

Sya Chot .. said...

@LIA AZMAN hye dear..What??menang??Syukur..:)

Sya Chot .. said...

@yayaa MASIH BELAJAR LAGI..HEHE..THNK:)

Reiko Masashi said...

islam 2 mudah tp kdg2 kta sndri yg mnjdkn ssah kan....

lpas ni bleh la wt doodle byk2 :))

Sya Chot .. said...

@Reiko Masashi btl sangat la tu..hehe Insya Allah :)

Secrets of A Teenage Girl said...

makin comel doodle sya ni.. hehe..

thank u sya utk perkongsian ni. mmg mudah nk sucikan hati rupanya. :)

Sya Chot .. said...

@Secrets of A Teenage Girl thnk yer..:) sharing is caring..hee nk buat baik tu mudah..sangat mudah :)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome