December 23, 2012

Website Menarik Untuk Dilawati

Jom layan website best,asyik facebook jer..

Kali ni sya nak sharing is caring,laman website yang korang boleh terjah,bila tercacak jer depan laptop tak tahu nak wat apa..Apa Yang korang boleh wat,bila bosan dirumah?meh sya story sikit..Sya selalu wat benda ni dekat umah,so sya review sikit website2 fevret sya,hope korang pun join sekampung gak aw..hee

Promote Blog sendiri plak.. ( http://chot91.blogspot.com/ )

Ops tersengaja..Ahak~~ Dah alang-alang tu,promote la kejab kan?Tengok header x? sya menulis ikut hati,penyampain sya sume dari hati..So entry sya,sume tulus dan mulus dari dalam hati,setiap penulisan sya,punya kelainan tersendiri. Xcaya,boleh terjah entry chot..PEACE !

  Nak layan drama,movie, terjah ( http://www.ceritamaster.com/ )

Sya prefer masuk website ceritamaster ni,dari kepalabergetar..Website ni,korang boleh tonton filem,drama,telemovie,tvshow..Website ni kemas,dan mesra alam.Cz ada button yang mudah untuk kita wat carian..Mudah nak cari kalau nk tengok drama ker,filem ker..Hah yang bestnya lagi,drama astro pun setengah2 certa ada tayang dalam website ni..sya selalu layan Dalam Hati Ada Taman dalam website ni,dan layan movie..Jom La terjah..

Drama korea ?? singgah website ni ( http://www.maaduu.com/ )

Peminat drama,kpop korea?? Korang boleh terjah website diatas..Website ni kena sign up..Ala,sekejab jer,sign up percuma jer pung..Klau dah minat korea tu,apa pun boleh kan??so sape yang minat sangat kpop music,drama korea yang yang ala-ala romantik tu,boleh terjah ok.

Hobi sya,Baca Lawak kampus komik ( http://www.boyz-ed.com/p/lawak-kampus-online.html )

Sape geng dengan sya??Sya suka baca komik ni,jadi sape yang geng dengan sya,boleh terjah website diatas ok..Korang download percuma taw,Lepas ni jadi pengumpul tegar la korang dengan komik diatas.Jangan tanya sya plak,kalau laptop korang lembab,sebab laptop korang penuh download komik ni..Enjoy reading n gelak tawa ok..

sharing is caring..Korang ada website yang best untuk terjah tak??jom la share..:)mana tahu,sya boleh terjah ke website fevret korang plak..:)




32 comments:

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Oh, akak layan Maduu eh ? Fiqah kalau nak tengok drama KPOP biasa kat epdrama.com je kak. Tak yah sign in pun. Heheh :3 Anyway, kita GENG lah kak. Suka baca lawak kampus xD

chot ok..! said...

wahh link baru,nanti akak terjah link adik tu..tak pyh nk sign up per bagai yer..:) kita geng??woww~ i like..hee

Nazmin Nazifa said...

Thank you for sharing :)
Nanti In terjah sites tu semua !! :D

chot ok..! said...

u r welcme dear..terjah taw :) hee

inasazali said...

wah..tq ye sharing..nk cari cerita komik yg best xjumpa..ni dh jumpa..hehe tq

fifie said...

chot kenapa fie tak dapat download istanbul aku datang dari webmaster. Ke kena ada software apa apa.

chot ok..! said...

inasazali : lepas ni sakan la mendownload yer.. :)hee

chot ok..! said...

fifie : chot tak pernh try download movie kat situ..n mmg xkn download muvie pun..ada stgh2 certa dpt download,ada setengah certa tak dpt download..biasala kan?

eimuizduaf said...

Terjah semua skali lah . Ohohohoh :D . Btw thanks sharing akak omey :) .

chot ok..! said...

eimuizduaf : hee..terjah laa..kalau bosan2 blh la terjah..hee..most welcme adik cantik :)

hnahdy said...

xpernah tengok lagi web2 semua tu keauali web yang atas.hehe

chot ok..! said...

hnahdy : hahaha..sempat lagi tu..:P

Nurrul said...

First Nurrul suka terjah belog abang Boni.. dgn Cik Edy Frdaus :)

http://www.bonikacak.com/
http://edyfee.blogspot.com/

chot ok..! said...

Thank syg,nanti sys terjah :-)

Reiko Masashi said...

sy pn ska msuk web epdrama.com klu nk tgk cite korea, siap bookmark lg :))

~didiey~ said...

sis selalu google je kalau cari pape.. nak tengok citer on9 ke, sume cari kat pakcik google tu..hehe..nnt boleh lah sis try website yg chot bagi tu :)

Nadia Johari said...

sengnyer..trime ksh sebb kongsi..

chot ok..! said...

Reiko : wah dh 2 org ske msk wbste kmu kata 2.nanti sya try :-)

chot ok..! said...

Sys didiey : btl 2 sys,google 2 dh mcm shbt bek manusia dh.he ok sys,nanti tryla ok :-)

chot ok..! said...

Nadia : kan??smuanya dhjung jari.he sama2 :-)

P U C A T said...

part promote sendiri tu yang best.hiks :)

chot ok..! said...

P U C A T : HAHAHA..apa pun tak boleh..hee

Mimie Najib said...

promote blog sendiri? eh..wajib la kan..hihihi..oo..tu la rupanya keje dia ye bila hadap laptop..hehe..

tQ for sharing..insyaAllah, klau smpat boleh terjah ke web yng dilink kan tu.. :)

chot ok..! said...

Mimie Najib : hehe,selagi ada tmpt promote blog sndiri,promote..haha.. a,ah ni la keje sya ble duk dpn laptop..

Most welcme sys..:)

shafa (: said...

waaaaaaa . movie :3

chot ok..! said...

Nanti trjah.he

Nurul natihah said...

suka komik ><

chot ok..! said...

So mari terjah..hee

TiranaAduka said...

thanks sharing

Sya Chot .. said...

most welcme..:)

Secrets of A Teenage Girl said...

yana biasanya search google je kalau nk tgk cerita apa2. susah jugak sbnrnya nk tgk movie yg boleh tgk on9 dan ada yg full movie. nk download, xreti lah pulak. tgu kwn dwld jela. hehe. thanks chot bg link cerita master tu, nnt boleh lah try tgk kat situ pulak. hehe ;)

Sya Chot .. said...

sys yana : hehe,sya tgk rajin laa.nk download ni,mmg xlaa..hee..mlas,wat berat laptop..:) u r most welcme sys,sharing is caring kn??hee ok,nanti try tgk n usha ceritamaster tu.:)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome