December 17, 2012

Syukur,Alhamdulillah..

Riak Muka,Selepas Diumumkan pemenang top referral segmen ini (Tekan Sini

Syukur Alhamdulillah tuah bulan 12,menang SEGMEN: BLOG SAYA TERSANGAT AWESOME..AWESOME laa sangat kan?haha..Sya join segmen ni pun Adik Amy yg tag sya untuk join segmen tu..niat sebenar nak support adik adie ni punya segmen..Tak ada plak niat nk menang,*mcm tipu jer bunyi erh,niat nk menang tu adala,tpi nk blog direview jer,tak de plak sampai jadi top referral..

Nak tengok lebih jelas,(Tekan Sini)

Hadiah dah la owsem..Yang paling sya suka tu,dapat tudung bawal..dah la ari tu,sya duk kata nk cari tudung bawal biru,dah tu menang plak tudung bawal..Tapi warna apa,adik adie nk hadiah pada sya tak tahu plak kan?,nk bg warna pape pun xkisah,sya mmg suka kumpul tudung bawal pun..haha

Tekan untuk tumbesaran yang lebih sihat

Perasan tak *jika ada..Tak sangka,sya yang top referral tu.So sya la insan yang menubuhkan hadiah top referral tu..Haha Yang paling sya excited sangat,nk blog di riview..tu jer sebenarya..Nanti lepas blog sya direview,blh la adik adie ni msk dalam list (BIG TQ) dalam blog chot91 ni.segala detail yang adik adie minta telah sys hantarkan,so ni gambar yang adik adie minta,untuk di guna pakai dalam pembikinan header clipping mask tu..:) Thank A lot to Adik Adie And Adik Amy..

Gambar Clipping Mask..Thank..:)
"Ayat : Talking Keybord Sya Chot" *Xsuh kan?Tpi sys menambah2.haha

Syukur Alhamdulillah..Perkataan ini je yang mampu sya ucapkan selepas dinobatkan sebagai pemenang..


50 comments:

amy syahiera said...

sys kan retis , tu yang menang top referral . hehe . gurau gurau , takmo lesung batu , blender semua . hehe . tahniah sys . btw , most welcome :D

#gambar tu comel la . hehe

chot ok..! said...

Adik Amy : ceh.tak hbs2 ngn retis dia..xde retis der laa..haha YUHUU terma ksh sbb invite akak join segmen ini..:)

#tak secomel adik amy kte ni..#fact.. xpyh nk melawan.. :P

Anonymous said...

kenyataan la sys , sampai bila bila pon retis tu melekat kat sys . haha . same same , terima kasih merajinkan diri untuk join . hehe

#nak melawan jugakk . mane ade ! HAHA

amy syahiera said...

ehh ehh , anon tu kite tau . TERtekan . HAHA

Adi Putra said...
This comment has been removed by the author.
Adi Putra said...

Sys nak warna apa? Huhu

chot ok..! said...

adik amy : Peha tibe2 jadi anon plak??ahahah..cml gambar baru anon tu.:P ish budak ni..adik pun retis..:P

chot ok..! said...

adik adie : ehh warna gak erh ? warna warna ceria,lembut..bantai jer la warna per..tak kisah..oren blh,purple pun blh..But tolong jangan PINK..huhu

Paly said...

gratz ^_^

chot ok..! said...

paly : thank beb :)

Anum said...

:)

chot ok..! said...

:)

nuraini sukhor said...

Wahhh! Congrates sys! Hihi saya pun ada ikut juga, tapi son sob tak menang hahahaha again, conrates! blog warna oyen comey ;)

chot ok..! said...

thank dear..tak per,next time cuba lagi k dik..:) Hee oren itu comel..ngee~~

ANa Ahmad said...

wah sis sungguh lucky setiap masa hehe tahniah ^______^=V

chot ok..! said...

Ana : tak de lucky mana laa dik..Moga2 tahun2 berikutnya lucky juga..amin..:)

~didiey~ said...

tahniah!!! :)

chot ok..! said...

sys didiey : hee..thnk sys :)

nuramalina mohdazam said...

congrate!

chot ok..! said...

Thank darl (=

hananhadila said...

wah wah wahh , untungnyee . tahniah akak :D

chot ok..! said...

hee..dia pun menang juga kn,guna random.org
??blog review..?tahniah juga :)

eimuizduaf said...

Congrates :D

chot ok..! said...

thank dear..hee:)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

tahniah chot =)

chot ok..! said...

Hehe.thank dear :-)

Miza Husin said...

Fehhhhhh! Dia menang la. Tahniah akak :) Ngehngeh. *Senyum tumpang sekaki sekepala. Huhu.

chot ok..! said...

Haha. Thank (:

fifie said...

Okay gua bangga dengan lu chot, tahniah *maaf ayat nampak kasar saya baru habis tengok movie ganas. haha

Wak Gelas™ said...

wahhh tahniahnyerr yee.. ehHHee

cikdamia sahaja. said...

tahniah sweetie :D

chot ok..! said...

Sys fifie : haha,wah smpai trbwa2 dlm blog.he thnk sys :-)

chot ok..! said...

Wak gelas : nama cmlnya??he thank yar :-)

chot ok..! said...

Cikdamia : thank dear :-)

Sharifah Iris Syed Iskandar said...

Hai akak :) Tahniah ye ^^ Nak tanya, lagu blog tajuk apa? best lah :D

chot ok..! said...

thank dear..:) Sys visit kamu n bthu lagunya yer :)

محمد رازيق said...

wah. tahniah chot. hehe

chot ok..! said...

thnk beb..hee:)

Hanna Nabiella said...

thniahh! wahh..bestnye dy dpt hadiah yew ^^..huhu

chot ok..! said...

Hanna : Thank dear.. Alhamdulillah syukur..:)

Cik Mun said...

wahh..tahniahhh

elyna mirsada said...

tahniah dear..

chot ok..! said...

Cik mun : thank cik mun.

chot ok..! said...

Elyna :thank a lot dear

alia syuhada said...

wahhh ! Tahniah kak ! Bestnya menang !! Blog akak memang awesome . Layak menang :)

chot ok..! said...

Hehe trma ksh dik.he sape xsuka menang kn??hahag xadala awesme mana pun.he

Secrets of A Teenage Girl said...

eh eh.. nmpknya sys lmbt wish congrats ni.. hehe..

wah, tahniah2.. ur mmg lucky. no offense, but u really deserve to win. mmg awesome blog chot ni ;)

*kalau tgk gmbr, blog sys bwh blog chot tu kn..huhu* seronok join sgmen ni, tq tag sys tau xD

chot ok..! said...

Hehe,better late then forget sys :-) .. Chot pn xtw top referral 2 cm mana sbnrnya,tup2 dpt plak. He xadala awesme mana blog ni sys..biasa je

*a,ah,chot pasan..ada nama sys =) he most wlcme sys.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tahniah dik! :)

chot ok..! said...

thnk sys :)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome