December 2, 2012

Segmen : Jom Kutuk Blog Saya by aimancool.com

 Jarang sekali jumpa segmen yang boleh kutuk mengutuk depan-depan ni..Sya kalau bab mengkomen,menkritik,memang no satu..Nak jujur kan?Ok sya kasi jujur lagi pedas + berapi punya..Harap lu cool bro..  



Bro,wa nk cakap ngn lu,ini banner sangat bosan mata wa tengok..kasi ceria sikit boleh tak?? hahaha

Ok,mula2 dah kena kutuk kan??best tak?Panas x??Wa belum habis kutuk lagi blog lu broo..Cool,cool..

1.   Bro lu punya URL blog..Lu ingat,lu dah cool,pakai url macam tu.. " http://www.aimancool.com" ,asal lu tak pakai "http://www.aimanPOYO.com" itu baru terselah identiti lu yang sebenarnya..Tak pun,lu letak kt header lu yg bajet tu "COOL ITU AKU" ..Kan terselah indentiti tu sikit..perhh

2.   Warna blog lu bro..Ok sumpah wa memang bosan gila kuasa kuda 99 kali ganda..tak de warna lain ker lu nk pakai bro..?Pakai la warna merah baru nampak Hot,Warna biru nampak COOL..Ni kelabu..buat mata wa kuyu lagi layu..Entry jer gempak,blog kaler wat mata jadi kuyu..Pe cer bro?

3.  Lu punya blog list "Sumber Inspirasiku " tu..boleh tak,Blog lu pakai scroll bar..rimas mata wa tengok..Semak bro,semak..list berlambak2 kat tepi sidebar lu bro.

4.  Blog achieve..!!Benci betul wa tgk,kalau terjah blog,tapi tak de blog achieve..Lu ingat,orang nak tahu masa depan lu jer ker,masa silam lu punya entry pun orang nak tahu gak..


Gua dah jujur gila-gila ni..Dah kutuk kaw2 ni..ok,lu kena cool bro..maintain cool..lu gak yang kata entry panas yg dapat panaskan jantung lu sampai berapi dapt free gift kan?wa kasi betul2 panasla..Ni antara kutukan berapi dari gua,hope kutukan a.k.a Cadangan ni,dapat lu "Renung-renungkan dan selamat Beramal" 

p/s : Gua tahu gak minta maaf kalau kutukan gua melampau..
niat wa ikhlas..huhu..Jangan simpan dalam hati..0-0 OK..=)

10 comments:

Aiman Aziz said...

Itu kritikan buat wa berapi maa.. Tunggu next entry yaa utk wa kutuk luu .. keh3.

chot ok..! said...

Wahaha...Itu yang wa suka,kalau lu berapi..hahaha

Secrets of A Teenage Girl said...

uih, kalau dituju utk yana mmg berapi ni..tp bestlah! haha.. first time ada sgmen kutuk2 mcm ni..hehe..

chot ok..! said...

Haha.t.blog yg kata,sape yg blh wt jntg dia berasap,dia dpt gveway.haha.

Mohd Noor Shawal Bin Mohamad said...

wau.. panasnya ayat... terbaik arrrrrrr.... gud luck.. singgah dari segmen yang sama.. :)

http://www.mohdnoorshawal.com/2012/12/segmen-jom-kutuk-blog-saya-by.html

chot ok..! said...

hahaha..Aiman yg nk rasa panas,tu btl2 bg panas..haha:) thnk..will visit u back..:)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

selamat bersegmen chot! ;)

chot ok..! said...

Thank dear husna :-)

~didiey~ said...

hahahaha!!!!! cayalah lu kutuk blog aiman..kasi panas! hahaha

chot ok..! said...

HAHAHA..kan??biar panas2.:)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome