December 2, 2012

Segmen: Blog saya tersangat awesome"

Dah nampak banner ni kan??tak reti2 lagi?? join laaa..

Wah bulan 12 ni,tak menang tangan,join segmen tu,join GA tu,macam-macam benda nak join..Kali ni sya di tag oleh adik amoi a.k.a amy ,retis agaknya nak suh sya join ini segmen..=D so sempena support blog kanak2 riang merangkap kawan adik amy kita ni sya pun,join GA ni..mohon tabah membaca entry poyo lagi riak ini yer..:)

BLOG SAYA SANGAT OWESOME..bukan TERsangat aw,Tapi SANGAT OWESOME..Kenapa?? tengok kaler blog r..tema Oren tu..Limited edition aw..Jarang jumpa blog yang bertemakan kan warna oren..ko ada?Most of gurl-gurl diluar sana pakai Pinky Gedik *mohon jangan bom saya..Geng blogger yang bertemakan oren pun yang sya jumpa baru 3 orang..Adik Amy, Sys Nadia, ngan Blog Chot a.k.a sya la..so blog ni owsem la..Bukan takat blog jer aw,tuan blog ni pun owsem..*kelip-kelip mata..

Kedua,ce tengok URL blog sya..see tengok cepat chot91..Ni pun limited edition aw..Copyright by me only..Ok hak milik kekal sya..tak de orang lain yang menggunakan nama tu aw untuk blog..xcaya p try cari..Blog sya jer aw..*ngee..Nama untuk blog ni pun owsem n ada cerita sendiri..Chot tu stand for Short sebabnya sya short dikalangan adik2 sya,kata emak sya kepada ank sulung dia ni,huhu..91 tahun plak kelahiran sya..so xke owsem nama chot91 tu..

Entry-entry kat blog ni,jangan cakap la..semuanya owsem and menarik *gila poyo,n anoying,xcaya?? ce la try baca..sekali baca,melekat nak baca entry-entry lain taw..Walaupun blog ni tak cecah lagi 1000++ macam fatin liyana,and blogger2 fames emes tu,tapi blog ni ada kelainan dalam tiap penulisan yang ingin disampaikan.Tak kisahla berkaitan pendapat sya,impian sya,cerita perjalanan sya,or love story sya..semuanya owsem..ecewahh..

So stop dah bercakap dan berkata-kata lagi tentang kehebatan dan owsemnya blog chot91 ni..mlas nk uraikan dengan poyo lagi ,so nk taw owsem ke tak blog ni,sendri terjah ke blog chot91,dan rasai aura berada di taman oren bila berada di blog chot91 ni..baru tahu owsem ker tak..

so sya nak tag pada : sys yana , yana halim .. (ni geng yana2 jer join) sbb nama sya pun ada liYANA ..haha..Mohon nama owsem YANA,support segmen ni..ecewahh.. :) 


18 comments:

hananhadila said...

wah , x join lagi ni , nak join lah :D

vendettatraveller said...

good luck :D

Adi Putra said...

thx join kak ;)

amy syahiera said...

dasyat la sys , tergelak kite bace entry nie . owsome sangat la . hehe . btw , baru tahu chot tu short rupanya . terungkai rahsia . hehe . gudluck sys . btw , thanks support :)

alia syuhada said...

Wahh ! Good luck kak :) kita sama2 short,muehehe :p .

Anum said...

good luck

chot ok..! said...

@vendettatraveller & Anum : thank yar..:)

chot ok..! said...

hananhadila : kena jaoin..cepat2..blh kongsi2 cte..hee

chot ok..! said...

alia syuhada : thnk dik..yeahh rendah itu comel.. :)

chot ok..! said...

adi putra : Most wlcome..support mensupport amalan mulia..he


adik amy : well,kate owsem kn?ayat kena la owsem..wahaha opss dah tersebar dah knpe blog ni namanya chot91.hee..goodluck too adik..welcme :)

Secrets of A Teenage Girl said...

hah, terbongkar dh rahsia keawesoman blog chot ni.. mmg hebat! hehe..
thx tag sis..kita bersainglah nmpknya ya..huhu..

http://pinksolovely.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

chot ok..! said...

Haha,akhrnya trlarai sudah owsem blog ni.he ok,b'saing cra sht ye sys.he

Adi Putra said...

thx join. check link anda
http://cookies-boy.blogspot.com/2012/12/list-peserta-segmen-blog-saya-tersangat.html

chot ok..! said...

Orait !! :-)

FarahDerChibi ◕ said...

dah follow sini, gudluck jugak :>

chot ok..! said...

thank dear..:)

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yang sama...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

chot ok..! said...

will visit u back..:)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome