December 5, 2012

Plushies..Cute Ok..

Alahai,Iklan macam ni la yang buat sya jadi sayu n nak TERbeli

Plushies,ok sedang bwre blog ke blog,sya terjumpa satu benda ni..dan sejujurnya,sya dah lama impikan punya satu benda ni..Harga dekat super market a.k.a seremban parade buat sya tak mampu nak memilikinya..Melambai2 jer plushies ni pada sya...Fact sangat comel dengan warna yang colorful cm tu

I WANT THIS..Hadiahkan pada sya boleh? *mata bersinar2

Really cute..Kalau dapat hadiah ni dari sesape yang sudi hadiahkan,memang hari-hari sya peluk buat dakapan di malam hari..Seyes,jujur TERINGIN nak cute panda tu..Fact harga yang ditawarkan di blog lebih murah berbanding di super market..dah la kte blh request nak design macam mna..terbaik..Semuanya dihujung jari

Awatlaa cute sangat,tak boleh nak lagi cute ker har?

Yang ni pula untuk couple..Sedang asyik terjah blog,terjumpa satu blog yang buat plushies dengan Harga not bad la~ .Tolong hadiahkan pada sya please..*Uhuk3

Sila tukarkan perkataan tu kepada "Happy New Year 2013 Sya" ohoho

Wishlist new year 2013,Mohon ibubapa yang dicintai,adik yang dikasihi,kekasih hati yang dirindui,sahabat handai yang dihormati,follower yang dihargai..Harap-harap ada yang sudi hadiahkan plushies ni pada sya..Tak pun,buat la segmen,contest,GA ke yang hadiah dia menang plushies,kompem sya join..*Sya akan kenang pemberianmu..hee.Hope dapat,hope dapat..=D
Sesiapa yang teringin nak Hadiahkan sya benda ni *Anoying gila,ops 


36 comments:

munirah :) said...

comel ! :D
nak gak ;p

Princess Syazliyana said...

comelnyeeee..hehe in shaa allah satu hari nnt mesti awk dpt plushies ni ..

chot ok..! said...

Munirah ; kan?? Cml sgt.he

chot ok..! said...

Princess : amin3.mudah-mudahan.he

cik mun said...

cute..belikan utk mun la..hihi

chot ok..! said...

cik mun : hee..duit tak de..tunggu ada duit,baru blh..hee

Meya Teyo ♥ said...

wahh omey nye.. nk jugak :)
hehe dari blog CMT.

chot ok..! said...

Meya Teyo ♥ : cml kn?sya pun nak gak bnda ni..hee

.::: Princess MOMOY :::. said...

alahaiiii comelnya
nak juga
ada sesapa nak belikan?

chot ok..! said...

Momoy : cml kn??he momoy hdiahkn pda sya la.he

hnahdy said...

yang atas sekalai tu mmg tersa nak terbeli

chot ok..! said...

Hnahdy : trgoda rasanya.haha

Nur Faie said...

Waaa , kawaii naa ~ Kakak , cepat pujuk orang yg tersayang belikan , lepas tu buat muke comel mcm plushies tuu ~

Misz Fazie said...

aiyoo comelnyaa. nak jugak nak jugak. hehe :D

chot ok..! said...

Misz fazie : chot pon nk gk bnda 2..hehe

chot ok..! said...

Nur faie : hehe,xmaw la pujuk n mnx kt dia,segan.haha.

kitatauke said...

besar ke kecik tu??kl besar bantal syok gak...

chot ok..! said...

Besar punya.memg bestla.he

faiq said...

kwn FB aku ade wat..harga dlm rm40 kot..dulu konon2 aku nk temph utk bg kt sesorg..tp bile dh cuti..aku dah lupe sume tu..hahaha

dayteenlea said...

dekat bundle dah banyk dah jual.hehhe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

alahai comel2. meh belikan akak 2. hehe

aikk. dah tukar dah size tulisan :)

chot ok..! said...

Faiq : untk seseorg 2 smeone spcial la kan??haha ow yeke?? Bnda mcm ni,ada mint memg blh wt bsnes.huhu

chot ok..! said...

Dayteenlea : ala itu xbest.bkn first hand.haha

chot ok..! said...

Sys husna : hehe,chot pn tggu hadiahkan.pe kte sys hadiahkn pda chot.haha

A,ah dh tkr kasi bsar skt fontnya.he

~didiey~ said...

minta buah hati hadiahkan..haha

miss niedNied said...

alahai comelnyeee..ni yg bole bawak terbang moneyy.. hikhik

chot ok..! said...

Miss niednied: hah tw xpe..melayang2 duit.haha

chot ok..! said...

Sys didiey : xmaw la minx kt dia,tggu plushies ni dtng dgn abg posmen dkt umah bru surpries.haha

amy syahiera said...

wahh ! comel nye , hihi . cakap kat buah hati sys , nanti dia belikan . hehe :D

chot ok..! said...

Cml kn?? 2 yg sys trgn gle bnda ni.haha.opz sys xpernh n xkn minx dia belikan pape untk sys.segan wow.he

Nizam Ijam said...

nak.. leh bg x? hehe

saya dah update :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

memg comey pon sgt2,, hehe klau de lebih jgn lupe halo2.haha

chot ok..! said...

Nizam : beli sendiri.haha ok I will visit u (=

chot ok..! said...

Norshahfeza : I.Allah kalau ada lbh la kan??hehe

Secrets of A Teenage Girl said...

comel sgt!
tp dh byk tedy kat rumah, so nak beli plushies ni, kena fikir dululah..hehe ;)

chot ok..! said...

haha..tedy lain,tedy berbulu..plushies ni lain..hee..comel..gema2 ngn plushies ni.hee




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome