December 16, 2012

Photo Contest : Be Yourself ! by Hanna Nabiella

Nak join,click banner ok..

Bukti Done follow


Gambar yang dipertaruhkan

Only Me..


Me With Family


Jom ramai-ramai memeriahkan contest ni..Kita support hanna ni..First contest yang dia buat taw..So as a blogger malaysia yang prihatin,Support mensupport amalan mulia.. Hanna,chot tak de akaun facebook,dah tutup,hope still blh join lagi yer..:)

TAMAT : 28/12/2012

Syukur Sya Pemenang Tempat Pertama Contest Ini 


22 comments:

Anum said...

:)

Hanna Nabiella said...

nice ~
hehee..trime kseh sbb sudi join n support hanna..huhu, :'D *terharu*
ehh, lau xde fb pown xpe..hanna pham, bukan semua blogger ade fb..:)

chot ok..! said...

Anum : jom join??he

chot ok..! said...

Hanna : sama-sama (= thank sbb memahmi :-) cntest best n syarat pun mudah,2 chot support :-)

taty nadiah said...

cntknya dia, gd luck ^^

chot ok..! said...

Hehe.thank dear :-)

NurSyafinaz said...

hey there :D Bw here , dr contest yg sama, jemput lawat blog saya pulak k :)http://chibbyabby.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by.html

btw, gug luck :)

chot ok..! said...

done..:) thnk..

P E D O T said...

Hey there. Dari contest yang sama, jemput lawat blog saya :) http://pedotbunchet.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

Nurul Farhana said...

hye, dari contest yang sama :)
btw, gud luck

Mar Haini Abdul Rahim said...

singgah dr segmen sama, already follow sini :)

♔ Cahaya Permata ♔ said...

Hai alja datang dari contest yang sama !! :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

taty nadiah said...

tahniah, awak meng. ^^

Cik Ummi said...

congratulation :)

Sya Chot .. said...

wah..!!macam tak percaya dapt tempt pertama..hee..thnk yer..:)

melissa lissalalissa said...

tahniahh~ ^^

Amirah Raduan said...

Tahniah awak :)

ary_lee said...

tahniah^^

Athir Unnie said...

Salam...datang lawat..tahniah menang ye,,,:D

Sya Chot .. said...

Thank semua.he

~didiey~ said...

tahniah chot menang!!! rezeki akhir tahun nie :)

Sya Chot .. said...

xtahu nak kata..syukur Alhamdulillah jer yang mampu di ucapkan..Alhamdulillah..:)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome