December 19, 2012

Menang Segmen Kali-2

Click untuk tumbesaran,Nak baca dengan jelas(Click sini)

Assalamualaikum,Semalam entry menang segmen BLOG SAYA TERSANGAT OWESOME dari Adik Adie,syukur,hadiah pun dah sampai hari ni..Dapat tudung bawal purple,kerongsang,header clipping mask dan Blog review nak baca ->(Click Sini)..hari ni pun entry menang segmen lagi,segmen PHOTO EDITOR BY FARA MOHD DIN..syukur Alhamdulillah..Sya tak tahu nak kata apa,Melimpah ruah rezeki bulan 12 ni..

Baru jer tangan nak stop dari bersemen,ada jer yang tag..Haha,segmen ni,tuan blog sendiri yang ajak sya join..niat nak menang tu,jujur memang tak de,cz ramai lagi yang hebat dalam editing ni,sya join pun sebab ni first segmen yang fara ni buat,niat just nak support jer la.


Gambar yang dipertandingkan,edit Bibir,Letak Bokeh..That All..Simple kan?

Sya edit gambar sya pun,tersangat la simple....tak de hebak macam yang join segmen ni..Syukur,fara ni pilih sya sebagai pemenang..Hadiah dia pada sya,memang best.Nak tahu hadiahnya ? Gambar yang diedit oleh sya,akan di post dalam laman : FACEBOOK . TWITTER . INSTAGRAM .BLOG *faraa ni dan sya dapat
Topup RM10..Dapat topup??wow!! suka3.Alhamdulillah,thank a lot,sbb pilih sya sebagai pemenang..Segala detail telah sya berikan..Support..:)

44 comments:

Nieyxzha Hassan said...

Tahniah ^^

Jom join GA nieza plak..dapat banner free and review blog

http://www.nieyxzha.com/2012/12/banner-doodles-giveaway-by-nieyxzha.html

chot ok..! said...

Insya Allah,kalau ada masa chot join..

hnahdy said...

tahniah

p/s : Erm.. tukar header ek..

chot ok..! said...

boleh r juga tukar header..hee,cz ari tu wat baju baru untuk blog ni..:) thnk :)

~didiey~ said...

wah! didiey dah kalah ngan chot :)
tahniah!!!!! memang lawa gambar tu ^_^

chot ok..! said...

hee..laa sys jgn la kata mcm tu..sys tetap menang taw..chot edit merapu jer ni..simple je..ada yg lbh hbt taw yg edit..chot pun tak sngka..syukur :)

Izara4eva™ said...

tahniah sya..

btw, da ltk blog ni kt bloglist juga :)

chot ok..! said...

thnk ara..hee

*oh really??nanti sya terjah..yehaa..hee

nuraini sukhor said...

Wahhh tumpang gembiraaaa! Heheheh :)

chot ok..! said...

hee..boleh2..meh tumpang meh..hee..thnk dear..:)

Wak Gelas™ said...

wahh tahniahnyerr yee.. ehHHee

chot ok..! said...

haha..kali ke2 wak gelas ucap tahniah pada chot..hee :) thnk wak gelas..

eimuizduaf said...

Okay nice :) . Hihihii . COngrates :D

chot ok..! said...

hehe..thnk yar..biasa jer,tak nice mana pun..:)

Cik Wieda said...

tahniah kak chot :) wahh , senoroknya ^_^

chot ok..! said...

thnk dik..seronok sangat..hee..:) syukur..

Nurrul said...

Wahh , seronoknya... Tahniah ! ! ! ^^
bila lah Nurrul nak dapat lagi.. hehe :")

chot ok..! said...

Sox lusa 2 rezeki nurul la ok dear :-)

Khairun Solehah said...

tahniah.. comel akak =)

chot ok..! said...

Trma ksh.hehe

Hanna Nabiella said...

thniah chot ! wahh..murah rezeki chot ^^ , btw..u look so adorable la chot ! aww.. xD

hananhadila said...

memang nampak cun :D

inasazali said...

tahniah ye chot..btw nice pic :)

chot ok..! said...

Inasazali : thank yer.hehe

chot ok..! said...

Hanan : edit memgla yunk .he

chot ok..! said...

Hanna nabiela : thank dear. Alhamdulillah rezeki.hehe xadala dear,biasa je.he aww (=

fifie said...

Tahniah chot. haiiiiii jealous nie. Hahaha

chot ok..! said...

Sys xmawla jelez2.nanti rzky sys pula k.he

AmySyahiera Malik said...

tahniah sys , murah rezeki sys akhir tahun nie :)

Mimie Najib said...

tahniah..memang cntik pun.. :)

*eh, kat sini takde click2 ke? nak balas click2 balik.. tima kasih sebab tlng click tuk kita* :)

chot ok..! said...

Sys mimie : hehe,thank sys.edit mrapu cm 2 la jdnya.he

*sys,chot xretila nk men click2.haha nk daftr chup2 n nuf2 2 pn x wt.he xadahal la sys.support mensupport. :-)

chot ok..! said...

Adk Amy : Alhamdulillah,syukur sgt :-)

Miza Husin said...

Fuhoooo! Sys menang top up RM30. Eh. Nak RM10 laa. Alaaa. Sharing is loving kan. Sys comel hari ni. Sys da makan? err. Sys, wangi nya sys hari ni. *Bodek bodek.

Anyways, Tahniah !

Reiko Masashi said...

congrat :)

chot ok..! said...

Reiko : thank yar :-)

chot ok..! said...

Miza : eh cewah. Haha. Sys menang rm10 je la dik.nk sharng apa nya??haha amin,mudah2 masin mlt adk.mana tw sys menang ke.he amin3 :-)

Shima Mazlan said...

chot .. meh join segmen shima ..

http://shima-chintaanugerah.blogspot.com/2012/12/segmen-by-shima-mazlan.html

Nazmin Nazifa said...

tahniah =))

chot ok..! said...

Shima : nanti ada msa chot join ye.thnk invite :-)

chot ok..! said...

Nazmin : thank yar

TiranaAduka said...

salam chot...wah......Menang lagi erk kali ke dua...
Tahniah dari TiranaAduka...
Kalau chot berkelapangan sudilah kiranya singgah ke teratak TiranaAduka...

Thanks,,

chot ok..! said...

Walaikum,syukur Alhamdulillah..terima kash ye :-) Insya Allah,ada masa sya snggah ke teratak kamu (=

Secrets of A Teenage Girl said...

wah, mcm2 benda yg terlepas dh ni. hehe. tahniah chot! mng lagi contest. bertuahnya! mmg rezeki chot.

*lmbt sgt wish tahniah dh ni.. hehe * ;)

Sya Chot .. said...

sys yana : hehe,thank sys..Alhamdulillah rezeki..:) sokey..




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome