December 12, 2012

Entry Bertarikh 12.12.2012

Blogger card dari - LiyanaSyafiqah

12.12.2012 nice date right..mesti ramai yang nanti kan tarikh cantik ni..Sya pun tak nak la ketinggalan merasai detik-detik 12.12.2012 ni..umur 21 tahun baru boleh jumpa tarikh ni taw,Mesti la nak wat something yang akan di kenang..

Pisahkan antara blogpost dengan sidebar


So tarikh cantik ni sya pilih untuk tukar baju blog sya..Jeng jeng jeng..Sya masih newbie dalam bidang editing blog ni,jadi terhasil laa blog yang korang tengah terjah ni..Maybe simple,But look good for me and u all right?hee...Soft and smoothie jer color kan?ecewah :)


Selamat tinggal template lama.he

100% Design by chot..Masih kekal dengan warna tema n fevret color sya.oren.So hari baik,tarikh cantik sya pun nak buat perubahan dalam blog sya..Sya nak baiki penulisan sya,dari hari ke hari..Thank pada yang sudi support blog chot91 ni.:)


Hadiah buat dirinya..Ecewahh *Iklan Sebentar Kejab..hehe

Ada orang tanya : chot tak maw pakai domain ker "www.chot91.com"..Sya bukan tak maw pakai,tapi link "http://chot91.blogspot.com" dah lama bersama sya.Orang pun kenal dengan link ni.Jadi sya nk kekal dengan link ni.Insya Allah :)


50 comments:

Izara4eva™ said...

orennnn ... hehe

Mimie Najib said...

nampak kemas je..akk suka.. :)

chot ok..! said...

ara : yup..mesti laa oren..suka2..thank ara my dear :)

chot ok..! said...

sys mimie : kan?hee sbb chot dah asingkan blogpost ngn sidebar..nmpk besar skit..hee..thnk sys:)

Anum said...

suka2

chot ok..! said...

thank dear..:)

Shima Mazlan said...

cantik + kemas .. chot .. shma tag awk ntok 1 contest ni .. bole yer ..

chot ok..! said...

shima : boleh dear..Nnti chot akan join..Insya Allah :)

nur syariza Natasya said...

rajin tukar baju blog..huhu
dah cantik pun, mcm tuan dia.. :3

ANa Ahmad said...

wah lawa la tema blog sis ni suka lihat ^______________^

chot ok..! said...

syariza : tengah rajin,tu tkr baju blog..he..thnk dear..tapi tak secantik awak..lgi aww,gojes :)

chot ok..! said...

Ana Ahmad : ohh really ?? thnk yar :)

Syat0za Zai said...

baju baruu :P oren oren~

tapi kak, kalau tukar ke chot91.com. bila orang taip chot91.blogspot.com, dia akan direct terus ke chot91.com :)

chot ok..! said...

syatoza : hai frend..msti laa oren..fanatik..fanatik..

-sys tak rasa nk tambah or tukar lgi link ni..cz dah lama bersama..tak nk umpmana "kacang lupakan kulit" wahahaha

محمد رازيق said...

wah. patut nampak lain. nice baju blog. hehe. teruskan berblog.

~didiey~ said...

suka baju baru blog chot nie..seriously lawa!

psst~sis tak buat segmen pown.aritu sesaja je nk review blog org.bajet ada 2 3 org je mintak,sekali 40lebih! haha!! insyaALLAH nnt didiey review blog chot ok.dah lawa blog nie,makin semangat nk review..hihi

chot ok..! said...

حمد رازيق : thank..nmpk lain kn??hee..Insya Allah,akan kekal dalam blog..:)

chot ok..! said...

sys didiey : thnk sys..hee Ohh ingtkn segmen..Hambik sys,kan dah,sekali 40 orang daftar nama..hee..Ok, cannot waiting la sys blog ni nk review..haha..thnk sys..:)

Nurrul said...

hhehe.. Still dengan color oren.. Comel.. ^^ Nurrul punya blog dah tukar baju.. lama sgt dia pakai baju sama.. mcm tuannya.. hehe

chot ok..! said...

mesti la oren..hee..ok..nk p terjah nurull laa..hee..:)

Syat0za Zai said...

hahaha.. takdenye kacang lupakan kulit..just upgrade je :D

chot ok..! said...

xnak3..hahaha..tetap nk setia ngn link lama..:P

Meya Teyo ♥ said...

nice one sayang. hehe nk bagi pendapat sikit tentang sidebar tu,, lagi cantik kalau yg tempat cbox tu pun ada tajuk. tapi nie pun dah okey sayang. cuma lagi seragam la. heee

chot ok..! said...

Ohh really??Ok dear,nanti i bubuh tajuk chatbox tu..:)

zaty said...

cute + comel lah baju baru diaaa..heheh. akak pn tuka baju baru tp bese2 jelah. ala chot xnk buat tuto ke cmne chot cantikkan blog ni..akak gune picture window template. nk buat tajuk sidebar tu bia mcm yuyu zulaikha pny tu. ade kotak utk tajuk2 dkt sidebar. chot reti tak?

ohhahah pnjg pulak komen. ;p

-meeSUPERGIRL- said...

cantik ..

chot ok..! said...

-meeSUPERGIRL : thank :)

chot ok..! said...

sys zaty : buat tuto?? tersedak chot denga =r sys..chot tak pandai laa sys..ni pun chot tgk tuto orang lain jer..duk godek2 jer..hee..Mksd sys yg ada border2 tu ker??chot hnya tgk tuto jer sys..godek2 sendiri..:)

Mar Haini Abdul Rahim said...

gudlak gudlak ! keep blogging hehe :D

zaty said...

ala ykee..kempunan lagi lah ni.huuu~

chot, sys dduk putrjya. ;)

Cakap Bisa said...

wow.. nice la.. :)

chot ok..! said...

Ckap bisa : thank yar :-)

chot ok..! said...

Mar haini : thank. Ok.always !! He

chot ok..! said...

Sys zaty : he,chot xreti wt tuto.he kna brgru jwbnya.he.

Oh,kalu ptrajaya dkt je la.he

Nory Zoulkefle said...

canteknyer baju baru ....heheheh

Nory Zoulkefle said...

canteknyer baju baru ....heheheh

amy syahiera said...

oren ! winkwink , cantek blogger card tu . hehe . pewitt ! sweet la dea

chot ok..! said...

Sys nory : hehe thank sys


Adk amy : mestila oren !! He blogger kad adk pn cntk gk.he

Princess Nusy said...

nice blog..keep in touch.. =)

chot ok..! said...

Thank dear :-) u too.

Secrets of A Teenage Girl said...

patutlah nmpk lain..dh bertukar baju rupanya..hehe..simple but nice ;)

sorry lmbt rply kunjungan, baru baik demam ni xD

chot ok..! said...

Buat kelainan skt.he bosan dgn yg lama.hehe.. Thank yar

Sokey.Nasb bek dh smbuh aw. :-)

Nor Salmi said...

Walaupun oren tapi tak menyilaukan mata. Ok, nampak kemas je blog ni..

chot ok..! said...

Hehehe thank yer :-)

alia syuhada said...

Cantikk ! Perubahan yang menarik ! Sukaa !!
Btw,maaf lambat bw sini, alia baru baik drp Langkawi :D

chot ok..! said...

sokey dear..thnk yar..:)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kemas! :)

chot ok..! said...

hehe..thnk sys husna :)

Cik Mun said...

cantik :)

chot ok..! said...

Thank :-)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome