December 9, 2012

Bulan 12,Bulan Bertuah...

Hai,Cik mun hadiahkan doodle ni pada chot.. :)

Alhamdulillah rezeki melimpah ruah bulan 12 ni..Dengan blog di review oleh sys shiela (Click sini),dah tu sya jadi pemenang untuk Segmen terjah,follow menaik ! (click sini), And lastly dapat doodle comel ni dari cik mun (click sini)..Ok sya tak tahu nak kate apa,bulan 12 ni,boleh dikatakan bulan bertuah pada sya..Syukur sangat..Sya tak nak taip panjang untuk  entry kali ni,sya cume nak kongsi kegembiraan yang sya dapat ni,dengan follower dan reader blog chot91..Jumpa lagi di next entry..

p/s : now sya tengah belajar nak buat header gif,hope menjadi la..Kawan-kawan doakan sya..Lama dah tinggalkan zaman editing lepas habs Dip IT ari tu..:D

*Sya minta maaf lambat bwre back,line tenet problem 2 hari,lepas ni tunggu kehadiran chot kembali :)


34 comments:

Izara4eva™ said...

wah, nnti lau mjadi leh la buatkan ara 1x an :D

chot ok..! said...

izara : Insya Allah boleh sahaja..tp kena pro dulu r..hee..:P

zaty said...

ouh..chot dip IT ke dlu..blh lah nk tny psl edit2 blog ni ye? hehe

chot ok..! said...

sys zaty : yup,chot dulu dip it..Insya Allah boleh jer tnya pasal edit2 blog ni..kalau chot thu,chot bantu..he :)

Miza Husin said...

Best nya bulan 12 Chot. Tahniah ye Chot. And, terima kasih untuk nasihat supaya tabah :) Sayang Chot. Hihi.

chot ok..! said...

Miza Husin : Alhamdulillah..:) thnk dear..sama2 dear..syg miza juga..hee

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Wahhh ! Cute nya doodle tuh :3 nak curi ?! Ehh, gurau je ^_^ Heee

chot ok..! said...

Ƞurul Ƨyafiqah : comel kna??hee..cubit baru thu..hahah

fifie said...

Alahaiiii jealousnya dengan awak chot. Untung tau. hehe. Tahniah :)

chot ok..! said...

Fifie : jgn jelez2 tw,xlma lg fifie plak..he thnk aw :-)

cik mun said...

wahh..tuan blog ni kena wat header gif free utk mun satu ni..hehe

Orkid Edyliyne said...

comelnye doodle tu... ^^

chot ok..! said...

Comel kan??he chot pn suka :-)

chot ok..! said...

Cik mun : hehe,boleh dear.xada hal la. :-)

amy syahiera said...

wahh ! untunglahh sys kan , jelous nie ! hehe . btw , tahniah sys :)

chot ok..! said...

adik amy : hee..jgn jelez2..hee..thnk dik :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

tahniah atas rezeki tu =)moge sentiasa ade rezeki lain yg dtg ye

chot ok..! said...

NORSHAHFEZA HAMSAN : I.Allah,mudah-mudahan..amin :)

Princess Nusy said...

comelnye doodle tu..smapai skrg xreti buat..hehe..anyway cngratz.. =)

chot ok..! said...

Cml kn?? He samla.sya pn xreti sgt wt doodle :-)

cik nana said...

bertuahhh nye awk syg..rezeki hujung tahun. alhamdulillah.. :)

chot ok..! said...

Nana : he,Alhamdulillah. =) thank dear.

Nurrul said...

tAHNIAH BUAT KAK cHOT :")

ain soofiyah said...

tahniah, n gud luck

~didiey~ said...

chumelnyeee doodle tu :)

chot ok..! said...

Nurrul : thnk dikk :)

in soofiyah : thnk..good luck too..

sys didiey : comel kn??hee

Hot Gimmick said...

Buat untuk Lya jgk k. :D

chot ok..! said...

Untk lya?? I.Allah dear :-)

echa hamid :) said...

huhu . nak tengok gak chot buat header gif sebelum naik sekolah . harhar . *maklumlah kita sekolah lagi ..

chot ok..! said...

echa : hari tu dah pakai dear..ni tukar baru..hee

Saraa Ali :) said...

wahhh, tahniah sis :D

chot ok..! said...

sara : thank dear..:)

Secrets of A Teenage Girl said...

tahniah awk!
comel doddle tu..geram sgt tgk! hehe

chot ok..! said...

thank sys yana :)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome