December 3, 2012

Blog chot Di Di ambush !

Click Untuk Pergi ke page blog chot di ambush !

Tajuk entry nk hebat jer kan?opss,hee cukup satu minggu tinggalkan blog,sya On blog tengok2 Sheila ni komen dekat Blog sya..Sya tak tahu,dia pangkat adik or sys,so sya panggil nama jer la erk..huhu..Thank sebab sudi review blog oren sya ni..

Julung-julung kalinya sya di komen dan dikritik..Pengkritik ni said," Chot! Simple dan kemas blog dia. Manis juga orangnya." *Aku kembang disitu..ok stop..Bukan takat pujian,kritikan hebat lagi membina pun sya dapat awak  "tak berapa nampak sangat tulisan pasal font size dia kecil macam tuannya. " *Sya kecik ker??hee..ditambah pula dengan cadangan dari dia " Hope boleh besarkan sikit ke".*mean font,bukan sya taw..grr so sya sangat hargai dengan keberanian shiela ni berkata-kata jujur dan komen blog sya ni..Thank a lot..:)

p/s : sya pemenang untuk  Segmen 2: Terjah, Follow, Menaik!!! ..Walaupun hadiahnya blog sya akan dilistkan selama sebulan di blog tersebut,sya cukup hargai dengan hadiah tersebut..:)peace
#Take Note ! Reader blog chot91,Font yang sya pakai ni kecik n mata korang sakit membaca ker?? Ce habaq mai skit..Kerjasama anda amatlah dihargai..Kalau kecik,untuk masa depan,sya akan besarkan..TQ :)

62 comments:

Cikgu Ma said...

haah...blog comel dah..kemas...tulisan kasi besar ^_^

chot ok..! said...

thank cikgu ma..sya akan #take note

Anisa Anuar said...

agak la saspen tajuk post..hehheee

chot ok..! said...

haha..sekali sekala kan??hee

Nurul Farahizzati said...

ok je font tu.. stay boleh baca.. tapi, kalo boleh besar skit, ok gak... hehehe..

chot ok..! said...

Nurul Farahizzati : thank dear..THANK untuk pandang anda.. sya akan #take note

shu said...

sy sokong jgk tulisan dbesarkan skit :)

chot ok..! said...

shu : #take note..thnk dear..:)

♥ Wina ♥ said...

bestnye blog direview..blog saya tak pernah pun uhuhhuuu

baguslah kan kite terima pandangan & cadangan blogger lain dgn hati yg terbuka :)

~didiey~ said...

ok je baca.tp kalau besar kan lg tersangat lah ok :)

chot ok..! said...

didiey : thank sys didiey..tgh mencongak2 font apa yg sesuai..hee #TakeNote

chot ok..! said...

wina : Sya pun tak sangka blog akan di riview..thank dear..:P

Cakap Bisa said...

tulisang 2 bagi besaq skit.. buh eh lu..

nur syariza Natasya said...

cantik blog kamu. kemas gitu!
font ja kasi beso. ^^

chot ok..! said...

Cakap Bisa : #TAKENOTE..sya akan perbesarkan nanti..:)

chot ok..! said...

nur syariza Natasya : thank dear.. #take note..Sya akan perbesarkan nanti..:)

dayteenlea said...

saya rabunn huuhuh

chot ok..! said...

dayteenlea : haha..ok,dah paham #takenote..:)

Nur Amalina Maisarah said...

hoot, hoot datang sini
wahh bestnye kena review..blog chot mmg besh and cool..awesome lg :D
yup rase kena besar sikit tp kalau zoom page tu 125% nmpk sgt :D hehe

chot ok..! said...

Nur Amalina Maisarah : sya #take note apa kate kamu dear..hee wahh terlalu memuji..sya pun baru jer nk giat aktif tahun ni..hee :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum chot! wahh malunya kita. kita review dia, dia bagi penghargaan pula. terima kasih chot! chot jangan marah tau kita komen camtu kat review. hehehehhe :)

alia syuhada said...

yup, tulisan kecil. Tapi alia still boleh baca sebab belum rabun lagi,hehe :D

chot ok..! said...

Sheila Salim : ehh tak de laa,sya rasa dihargai ada org tegur tntg font..next time sya blh ubah..thank :)

chot ok..! said...

alia syuhada : #TakeNote.. thank alia..Akn buat penambh baikkan font..hee

sarahhernyzar said...

blog dh cantek. tulisan kasi besar. besar kecik besar kecik ai tgk blog oren yg yummy nih. hehe.

chot ok..! said...

sarahhernyzar : maaf yer dear..ok..sya akan #takenote ..akan dibuat pengubahsuaian..:)

Hani Uzmaa said...

betul lah. font untuk comment lagi puas nk baca dr font entry :)

chot ok..! said...

Hani Uzmaa : #takenote..thank..akan diubah next entry nanti..:)

Nor Salmi said...

Singgah dari blog Triple-S.
Suka blog ni, comel & kemas je.
Pasal tulisan tu, ibu setuju dgn Shiela. Kalau boleh besarkan sikit lagi cantik..

ANa Ahmad said...

awesome..nice blog btw romen tu kc besar sikit,,24 ato 26 tu ok la huhu... tq singgah ;)

Nory Zoulkefle said...

salam sggah...

blog awk ni comeyy mcm tuannyer, kemas je, but kalau font besar sikit, lg best...mklumlah akak ni rabunnn sikit...tp tak sedar diri takmau pakai spekk...hihihihi...anywayyy, salam kenal yer awk yg comeyyy...=)

chot ok..! said...

Nor Salmi : baik ibu..akan sya perbesarkan nanti #takenote.. :)

chot ok..! said...

ANa Ahmad : thank utk pujian tu.. :) ok,akan sya perbesarkan lepas ni :) #takenote

chot ok..! said...

sys Nory Zoulkefle : hee..segan laa sys puji cm tu..hee ok sys,lps ni next entry sya buat font besar2..hee..thank sys cantik..:)

.::: Princess MOMOY :::. said...

orang yang review, blog yang direview dan orang yang komen di entry ni front di blog masing-masing nya memang kecil. full stop.

chot ok..! said...

.::: Princess MOMOY :::. : hamboii..hahaha.. kemain..tak memasal semua kena yer..hahah #takenote

Cakap Bisa said...

tudia..

chot ok..! said...

cakap bisa : hahaha..:)

Mar Haini Abdul Rahim said...

aah haluss sgt tulisan, sakit mate terus berjangkit pening pale.. hehehhee :D

chot ok..! said...

Mar Haini Abdul Rahim : #takenote..akan diperbaharui next entry..:)

Saif As-Solihin said...

agak la.. kecik jugak.. nak kena zoom sikit guna mata anugerah Allah ni..

fifie said...

Hai chot, blog awak nie dah okay tapi mungkin betul kot saiz tulisan kena besar sikit. hehe. kritikan macam tu takpe kan, kalau yang jenis nak condemn kita memang sakit hati lah. hehe

chot ok..! said...

Fifie : sokeyla fifie. He ok,sya #TakeNote. Next entry tlsan besar pula.thnk dear (=

chot ok..! said...

Saif : maaf ye.he sya akan #TakeNote

I am Me said...

it's better to make the font bigger.. for me, its okayy actually but for those yg ada rabun ssah la kot. overall, nice blog dear~ hihi :)

nadia said...

chottt,
blog kita sama-sama diamburshhhhhhhh! ;))
comeyyy je blog chot okkk! simple and sweet gittuuuuueww. ;p
alang2, nadia terus follow la. :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

blog comel & kemas. patut la size tulisan kecik, tengok orangnya la :)
tapi kalau tukar size tulisan tu ok jugak, mesti lagi ramai yang singgah blog chot ;)

nur khalilah hassan said...

wah..bguslah ade yg puji blog cntik.mmg comey pun blog kamu..:) bout tulisan, ok je..kecik2 comel2 biar org yg baca pn jd comey..hik2

chot ok..! said...

I am Me : thank dear.. sya akan #TakeNote..:)

chot ok..! said...

nadia : and kte geng blogger oren..hee..Ok dear nadia,i will visit n follow u back..:) thnk so much..:)

chot ok..! said...

Nurul Husna Mohd Hassan : oohh TQVM dear..ok,akan diperbaharui untuk next entry nanti..:) sya akan #TakeNote

chot ok..! said...

nur khalilah hassan : hee..thank yar..hee..mcm tu plak yer??:))

cweet pinky said...

aah , CP memg dari dlu tak suke tulisan yang kecik nih , sebab CP nih jenis rabun , agak penin nak baca :)

chot ok..! said...

cweet pinky : thnk..:) sya akan #takeNote

Secrets of A Teenage Girl said...

amboii, tajuk.. ingat blog pergi berperang td.. ;P

tahniah awk, mng segmen tu. ;)
blog awk nice dear. psl font tulisan tu baru perasan kecik bila org mention..haha..tp yana still boleh baca lg lah ;)

chot ok..! said...

Sys yana : he.thank sys.2 yg next entry chot tkr font kasi bsar.he :-)

amy syahiera said...

wahh ! blog sys di'review' la . tahniah . menang segmen lagi . makin famous la blog sys . jelous I . hehe . alahai , selame amy bw-2 ke blog sys . tak perasan pasal font nie . sebab amy still boleh bace ag walaupun rabun . hehe . bile ade orang tegur baru perasan . better sys kasi besar sikit . hehe

chot ok..! said...

adik amy : Alhamdulillah rezeki bulan 12 katanya..hee..xpyh nk jelez2 r,blog oren selamanay owsem ok..hahaha..orait dik..#takeNote..:)

D i n said...

font boleh la dikatakan kecik tapi masih ok :) saya cadangkan guna saiz normal :D

chot ok..! said...

Din : thank.. Sya akan take note :-)

zaty said...

aiseyhmen, mcm dah lambat je ni. huhu ok, my comment, blog cantek, tuan blog comel, tulisan blh bsr ckt kot. latest entry tu dah cantek dah ;)

chot ok..! said...

sys zaty : hee..malu,segan dipuji cengitu..hee..thnk sys..Ok,akan maintainkn dengan tulisan yang baru..hee




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome