December 14, 2012

Ayat Indah Piala AFF Suzuki 2012....

 
Main Kotor Thailand..Itu Bukan padang,Tapi Bendang Taik Ayam..


 
Ayat indah buat Refree Lee Min-hu Dari Korea yang melayangkan Kad merah kpd fadhli..



 
Khas buat Pemain Thailand Yang menyepak muka Farizal..*Damn


Even though Pemain Malaysia kalah,sya tetap berbangga kerana mereka sanggup berjuang 
habis-habisan demi Negara tanah tumpah air..Sya Menantikan kebanggkitan harimau Malaya
untuk Piala Aff Suzuki 2 Tahun Lagi !! Untuk Lee Min-Hu ,Kami rakyat Malaysia berharap 
anda beri penjelasan Melayangkan kad merah Kepada Fadli,Tak pun berhenti
terus dari Jadi refree.. Proud To Be Anak Malaysia !! olee eoleee ~~

Malaysia Kalah Bermaruah..Bukan main dengan cara kotor..Mereka Tetap Juara pada Pandangan Mata sya.. MALAYSIA !!



24 comments:

amy syahiera said...

yeahh ! setuju sangat dengan entry nie . pengadil ape macam tu kalau tak adil kan ? mohon dipecat secepat mungkin reff tu ! btw , air mata fadhli tu sungguh berharga . itu menunjukkan mereka main bersungguh sungguh . proud with them ! Malaysia tetap dihati ♥

*Malaysia kalah bermaruah bukan macam Thailand menang berasuah .puihh !

shu said...

sokong!

chot ok..! said...

SHU : YEAHH !! go MALAYSIA..HEE

chot ok..! said...

Adik Amy : hamboii,emosi btl..haha relex3,tarik nafas dik..hee..Tp btl la pe adik kate,btl pangadil kena adil,buknnya Men layang jer kad merah..Sabar jer laa..Btl tu dik,air mata harimau Malaya..sabr jerlaa..


*adat permainan,ada kalah,ada menang..:)

Nazayiena said...

Sokong Harimau Malaya wlpn kalah dlm perjuangannya.

farah amirah said...

betul2 siyus sakit hati tgk pdg bola diorang and cara permainan yg kasar. ape2pn still sokong harimau malaya :)

chot ok..! said...

Naza : btl3 !! Kalh ke,menang ke,tetp harimau malaya.. Aumm he

chot ok..! said...

Farah amirah : kan?? Sya pn skt hati trhadap lynan thai kepda pmain bola malaysia.sbr je la.. Hope kalah lwn sgpore nanti.haha

amy syahiera said...

bukan selalu emosi , kadang kadang je . pengadil dengan thailang tu melampau , tu yang TERemosi . HAHA . maaf maaf !

chot ok..! said...

Haha.xpe,sys memahami.sys pn smlm emosi gk ngn bola.haha.hope thai kalh dibwah kaki singa ! He

Aimi Wardina ♥ said...

Jom join GA ni :

http://aimi-wardina.blogspot.com/2012/12/1st-giveaway-by-aimi-akhairina.html

chot ok..! said...

Insya Allah. Thank jmpt. :-)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

mereka kalah bermaruah,,xmcm mereka tu

chot ok..! said...

Btl !! Malaysia kalah bermaruah !! He

al_hakim said...

selamanya Harimau Malaya.hehe

chot ok..! said...

Yeah !! Selamanya harimau malaya :-)

Secrets of A Teenage Girl said...

yana xtgk bola ni..tp geram jugak bila dpt tahu thailand main tipu.. pape pun, malaysia did the best! ;)

chot ok..! said...

La npe xtgk..geram tw tgk bola ni..btl 2,pape pn Malaysia terbaik :-)

ANa Ahmad said...

macam-macam tektik yg thailand guna untuk kalahkan malaysia,, hmm.. takpe tiada rezki untuk malaysia, kita cuba pulak kelayakan untuk asia menentang qatar lepas ni ^___________^

p/s : yg herankan AA adalah dalam padang tu harimau berentap dengan gajah, tiba-tiba dalam padang tu ada seekor babi sesat kat situ.. huhu ^_______^

chot ok..! said...

tahu tap per,geram tgk game malam tu..hee..tp nk wat cm mna kan,xde rezeki..hee..Amin,mudah-mudahan,perjalanan harimau malaya dipermudahkan??

p/s : wow,ni ayat twit femes kt twitter ni..haha Yup btl la tu..refree tu la yg b4b1 ,,hahaha

Cik Mun said...

btol tu..malaysia bole..

chot ok..! said...

Betul-betul.. Setuju ! He

kitatauke said...

belum abis masa lagi game malam tu..berbakul cacian dan hinaan kat fb...hahahha...

chot ok..! said...

hahaha..Kat twitter pun sama jer bro..mcm2 hinaan,kutukan,cacian sume ada laa..hee




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome