December 16, 2012

1ST SEGMEN: TAMBAH FOLLOWER BY CIK MIMEY

Jom ramai-ramai join,Mengeratkan hubungan sesama bloger

Cerita pasal blog cik mimey Nak jujur kan??hee..So sya cakap jujur yer..jangan mara..Sya tak berape berkenan dengan header cik mimey..Rasanya cik mimey boleh buat header yang lebih meriah kut..blog cik mimiey ok,load pun cepat,cuma header jer,sya kurang sikit..Tulisan yang dipakai pada header pun kurang jelas yang "disebalik angan-angan tu" ni pendapat sya,pendapat orang lain,sya tak tahu..Tapi over all ok..Ada widget follower,ada cbox..Comment pun xde word verification..Itu yang sya suka..:) *Jangan Mara yer

Pasal blog chot91 : Ok,sya ni jenis yang suka simple,tapi look different..Blog sya xde widget2 yang berselerak,sya tak maw ltk byk widget,sbb sya nk pengunjung blog chot91 ni cepat load..Blog ni bertemakan oren susu,sebab sya sya fanatik oren.Tujuan penubuhan Blog ni, adalah Sebagai diary sya,tapi dah last2 tahun ni,macam-macam segmen,tu yang blog ni dipenuhi segmen..tu jer la kut..Macam tagline header sya "Setiap penulisan,Ada cerita tersendiri..Menulis ikut hati,Bukan suka hati " Enjoy Reading yar..Thank

Tag pada : sys Didiey


TAMAT : 12/01/2012

12 comments:

Ratu Hatiku said...

Terbaeekk....

chot ok..! said...

apa yang terbaiknya.huhu

Nurul Husna Mohd Hassan said...

selamat bersegmen dik :)

chot ok..! said...

thank sys husna..hee

~didiey~ said...

di tag..insyaALLAH jap lg buat entry :)

chot ok..! said...

iyup !!sys kan pndai review blog..chot ni,mmg tak pndai nk mengkomen la..hee..thnk sys :)

Cik Mimey said...

hye terima kasih kerana join segmen saya :) ,hehe saya tak berapa pakar buat header,ada masa saya cuba buat yang baik ok :p hihi..

jemput bw ke blog peserta lain
http://www.sukahatimimey.my/2012/12/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

Hidayah Zulkefli said...

bw sini. follow me too :)
http://misshdyh.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

secret of us said...

jalan-jalan + follow..^^

http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

~didiey~ said...

datang dari segmen yg sama.. salam ukhuwah :)

http://ezatichumel.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

follow u :) hikhik!! :P

Nurfara Hani said...

Blogwalking dari segmen yang sama:)
http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimiey.html


Jemput join bloglist saya:)
http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/pencarian-bloglist-januari-

Cik Mimey said...

selamat tahun baru :)

http://www.sukahatimimey.my/2012/12/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome