November 26, 2012

Waterworld@i-city shah alam..

 Ok jujur sya teringin nak pergi waterworld@i-city shah alam ni..Teringin nak terjah tempat yang ada cabaran super duper owsem ni..1 day i will visit U waterworld@i-city..Tunggu~ *Tak tahu nk gambarkan dengan perkataan,hati membara2 nk pergi sini..=p

Tornado..Super Duper best laa

Gila best !! Kalau dapat pergi,seyes rasanya tak maw balik..ecewaahh..Kena bodek umi ayah ni datang sini..Sekali sekala,bukan selalu..plesss,pless,pless *wat muka comel

I-CITY pun dah rawrr r skunk..

Dulu waktu sya pergi sini,kincir tinggi tu tak siap lagi,skunk !! hambek ko,kemain dah meriah I-CITY ni..Memang tak boleh jadi,memang tak boleh jadi..Kena gak guna kuasa mengoda ni,goda umi ayah..hee
Tetiba teringat kenangan indah plak kt I-CITY ni..:D

42 comments:

Sya-Riza said...

sy pun tringin jgk nk p sbb dah lama x p bcuti jauh2 dgn family. igt cuti sem ni dpt p legoland, tngok2 parents sibuk dan dah nk hbs pun cuti sem. -__-''

chot ok..! said...

sya-riza : tahu tak per..bestnya..huhu next time sampai la awak kt lgoland tu yer..:)

comeliness_zaty said...

choottt..nk maen tornado tu. best giler kot! haha

chot ok..! said...

Sys zaty : chot pun trgn !! Membara2 ati nk perg.he jom sys.serang !!! He

Mrs Mikko said...

waaaah waaah!
tringin lak nak bawa family bcuti ke sana.. tunggulah adik aku konvo nnt,
angkut smua family member..
hihih

Anis Syazwani said...

Bestnyer....Anis asyik terperap kat rumah je...Ibu dengan ayah kerja...Kena duduk rumah..:)

chot ok..! said...

Mrs Mikko : bgs la tu.tunggu famly semua..

chot ok..! said...

Anis Syazwani : lbh kurang sama ngn chot jer laa..sabtu ahad je laa blh bodek kuar..hahaha

cikeyrah said...

beshnye . .mcm nak pergi jugak lah hee

chot ok..! said...

cikeyrah : tahu tak per..sya pun trgn nk pergi..:)

I am Me said...

wahh, mcm best!!! teringin nak pegi, huhuu..

chot ok..! said...

Kan?? Kena try g ni.he

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Masa pergi i city bila tah, bosan je tengok. then skrang macam dah kebaboom ! nak naik torpedo tu, tngok berita tv mcm best aje ~

amy syahiera said...

yeay ! teringin nak main tornado tu . mase tengok kat tv utk 1st time , hati melonjak nk g . hehe . jomjom terjah !

shu said...

bestnyaaaaa! nk g la nnt..

chot ok..! said...

Shu : kena g nanti.he

chot ok..! said...

Nurul syafiqah : tw xpe.chot p dulu xada pe pn,tme 2 pn kncr xsiap g,now !! Terbek r.he tw xpe,tgk brta memg cm best r.he

chot ok..! said...

Adk amy : hah !! Taw xpe.sys pn tgk kt tv jga,2 yg nk g.sys smpai dh termimpi2 aw..kemain trgn nk g ni.he

alia syuhada said...

hoho , alia teringin nak pergi Legoland , tapi confirm tak dapat lah . Mahal woo :(

chot ok..! said...

Alia : dlu sya trgn nk p legoland,tp ble google tmpt 2 more untk knk2 gme dia.he bek g waterworld i-city ni.haha sya sukakan cbrn (=

faiq said...

dulu masa 1st bukak ad lmpu2 je..parking pun free..tp skrg dah maju btol..teringn gak nk merasa water park tu..:)

Pykaa Pdott said...

tringin jg , pyka tak pnah lagi sampai sana .

chot ok..! said...

Pyka : nanti pyka perg n smpai la sane.he

chot ok..! said...

Faiq : skunk ni parkng pn dh rm10 aw.haha.duit hbs kt parkg je.he sya pn trgn nk g sana.he best !

P U C A T said...

best o0o0..
hiks!!

chot ok..! said...

Kan?? He

Saif As-Solihin said...

waahhh, macam best.. tak pernah sampai ke i-city pun lagi.. tp skrg dh bertambah mcm2 lgi ek.

chot ok..! said...

Memg best. !! Tw xpe,dh mcm2 dh tmbh kt sne.he

Cikgu Ma said...

baru jerr tgk water world ni dlm wanita hari ni semalam...

chot ok..! said...

cikgu ma : sya ada tgk,itu lain rasanya..yg ni i-city punya..huhu

~didiey~ said...

cm besh je...nak g gak..uhuk!

chot ok..! said...

Sys kena g n rasai keseronoknya.he

~didiey~ said...

nnt kita g sesama...hehe

Secrets of A Teenage Girl said...

ee, bestnya! mmg suka sgt yana pergi waterpark mcm ni.. nex week yana nk pergi bukit gambang. seronoknya! ;)

chot ok..! said...

Sys didiey : yeah!! Jom sys.jom (:

chot ok..! said...

Yana : yup,tmpt ni sgt best.slamat brmandi mandala ye.huhu

.::: Princess MOMOY :::. said...

alamak pergi i-city dulu xde pun theme park ini
dear header blog cantik
ingatkan salah masuk blog hanis zalikha tadi
hehe

chot ok..! said...

momoy : kan??sekarang,semakin meriah..

hamboi kemain..tak de sampai ke blog hanis zalikha la..ni blog sya chot jer..he

Nurul Husna Mohd Hassan said...

bila tengok entry ni, tiba2 macam teringin jugak. hehe

chot ok..! said...

Kena pergi !! Best tw.he

cikdamia sahaja. said...

jom jom :D .

chot ok..! said...

Jom !!! Haha




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome