November 4, 2012

Kenduri Kahwin with My future ..

Rasa bahagia,sebab En buah hati teman kenduri khawin lecturer Sya - Credit Mr.Fj 

Selamat Pengantin Baru pada Kedua-dua lecure sya En Arai & En Nisha..Sebenarnya sya Dah lama teringin nk P kenduri kahwin with Mr.Fj a.k.a Buah hati.Dan hajat tu dah tertunai..Sya With Partner Mr.Fj dan Ketua kelas sya Faizal With partner..Walaupun kami ni,Lepasan IPTA yang pernah menuntut,Bila lecturer dah ajak p kendurinya,kena la p,ye tak?yang area jauh2 Utara tu,tak p kenduri kt selangor ni tak per la....Sya dan Faizal,wakil kelas sendiri yang Hadirkan diri.

Sya Chot with my love Mf.Fj

Dah nama pun pergi konvoi dengan pasangan masing-masing,kereta pun asing-asing la kan?haha,kata orang nak privacy..ecece,*class ko sya..Tema sya with love black,lecturer plak kawen temanya kelabu,so memang ngam laa..Takduga pun,nk pakai Black kaler today,tup2 lebih kurang sama tema ngn lecturer sendiri..instinct student kuat katakan..*Poyo

Faizal bersama pasanganya,Husnina.*Ayu dehh

kenalkan,Insan diatas adalah faizal merangkap ketua kelas sya waktu sya menuntut belajar di pulau pinang..So faizal ni la yang guide p rumah kenduri kawen lecture kami..Sya plak peneman disamping husband tersayang la kan *bilo ko kawen sya? Ramai lecture yang hadir woitt..

Kedua-duanya lecturer sya..*terasa sya rendah gila - Credit Mr.Fj 

Kenyang  makan kt kenduri kawen ni,waktu balik pun lecturer tahan,lecturer suh tunggu makan kek dengan dia,tapi disebabkan hal tak dapat di elak,sya kena gerak awal balik dengan en buah hati.Klang selalu sesak woitt..Lecturer siap tanya,siapa ni ?? *Tunjuk Buah hati..sya tak tahu nk jawab per,last2 lecturer sendiri kata,Mr.fj ni "Teman Tapi Mesra" sya,uhuk..Terbaik + sporting Lecturer sya.Moga Kekal sampai ke anak cucu,cicit n till Jannatul Firdausi.AMin
p/s : Ambil berkat kawen orang dengan partner sendiri tak salah kan?he,Mr.Fj said,Lecturer sya sporting..Terbaik..(:

48 comments:

♥ Wina ♥ said...

saya doakan untuk awak lak lepas ni :)

chot ok..! said...

hee..Tunggu g 6tahun laa jwabnya dear..:)

comeliness_zaty said...

ok lepas ni giliran chot pulak ye..hehe

chot ok..! said...

amin..hee..tpi lmbt g kut dear <3

Mimie Najib said...

sweetnya dia..pasni lect. dia pula datang knduri dia.. :)

chot ok..! said...

hahaha..macam tu plak??ermm,mungkin juga kut..hee..amin.. :)

Dunia Wilma said...

Wilma doakan selepas nie giliran Chot dan Mr.Fj k :-)

chot ok..! said...

Amin yar rob.. Amin.. I.Allah (:

Eyka Atma said...

Cewahhh denagn partner msing2 .. Untunglaa...Si Faizal pon terlebih bhagia dh tuee.. haha .. Macam ang dgn mr.FJ .. berseri2 je muka, sama naik dengan lecture kita aka pengantin.. haha :)

caliph shuriken said...

klau pegi kenduri kawen ramai2 bru best kn ^^

chot ok..! said...

Caliph : plan mula ramai dgn bdk kels area sltan,last2 cncel.2 yg g 2 kete je.yup!! Kalu rmai memg best

chot ok..! said...

Eyka : hew2,dgn partner masng2 je mampu.haha,yang bdk area sltn dh xmw g,nk wt cm manakn??kena gk ajak partnr sndri.he ecece kata ak pula..he kata ang 2,1 doa buat ak.amin <3 "Merinduimu Beb"

dhiashahida said...

ambil berkat nih..;)
syoknyer dier g knduri lecturer..;)

chot ok..! said...

Haha,cengtula upenya.he. Alhamdulilah,sgt meriah kndri lec (:

nisa_perasan_cun said...

cntik cik nisha......mcm kak nisa..hahah..ok perasan :p

chot ok..! said...

akak tak pe ker?? hee..cecece kak nisa gojes laa :)

nisa_perasan_cun said...

haha..ni cik nisha kawen..pasni cik nisa lak kawen..gojes mende nye..haha..

chot ok..! said...

hamboi2,kemain..dah jumpa calon ker kak?acanor??fizo omar jadi tak?? Akak tak p ker kndri cik nisha?

Secrets of A Teenage Girl said...

xlama lg giliran awklah lepas ni..hehe..

Amin3 ;)

Sayidah Nafisah Ruslan said...

16hb ni lecturer saya kahwin. dan waktu tu saya kena buat persembahan menari.. hehee.. tak sabar nak tunggu time tu :)

oh selamat pengantin baru untuk lecturer awak :)

chot ok..! said...

Secret : he.amin..kalu jdh smpai awal la. (:

chot ok..! said...

Sayidah : really?? Wah bestnya.good luck taw dear (:

amy syahiera said...

wahh ! sys cantek la , cute je ,
amek berkat katanye :D

Pykaa Pdott said...

cantik sangat . tuan blog nie bila lagi :)

chot ok..! said...

Amy : hehe.biasa je la..trjgkit seri pegantin brangkali..he

chot ok..! said...

Pyka :he.tuan blog ni??em kalau jdh sampai awal,xksh bila2 je..siap sedia je. :) hehe

ayut said...

tahniah bt mempelai...!srnk ye dpt g sesame gan buah ati :))

chot ok..! said...

ayut : hee..seronok sangat..hee.. :) belum lgi kte nek pelamin,kalau nek pelamin,tu lgi seronok..haha

Maizatul Syuhaidah said...

nanti jangan lupa pula bagi kad jemputan hehe :)

chot ok..! said...

maizatul : Insya Allah,akan diberikan..hee

maszull said...

Assalamualaikum....seronoknya pi kenduri kawin tu...:)

maszull said...

Assalamualaikum....seronoknya pi kenduri kawin tu...:)

chot ok..! said...

Waalaikum.he sonok sgt (:

✿Gucciey Lavender✿ said...

semoga jodoh cepat sampai . ameen ^^.

✿Gucciey Lavender✿ said...

semoga jodoh cepat sampai . ameen ^^.

chot ok..! said...

I. Allah.amin (:

asfira aminuddin said...

awak jangan lambat lambat okay :)

tirahzairi said...

tahniah buat lec awk....smga cpt3 jdoh awk plak...hihi

syada said...

Akak pula bila pula? Hihi

chot ok..! said...

Asfira : I.Allah,kalau jodoh smpai awal,terima je.he

chot ok..! said...

Tirah zaini: he,thnk yar.hah sy?? Kalau jdh awl,sy aminkn je.haha

chot ok..! said...

Syada : akak g 6,7tahun.ni planningla.tp xtwla kalu jdh smpai awal.he

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kami tunggu jemputan dari orang sana pulak :)

chot ok..! said...

Husna : lambt lg la jwbnya dear.he

~didiey~ said...

korang berdua bila lg????hehehe

chot ok..! said...

kak didiey : lambat lgi kak..he..tunggu akak dlu..he

Miza Husin said...

Walawehh. Sweet nya kak Chot. Pehh pehh. Macam dia pula yang kahwin. Weehaaa. *Excited lagi -.-'

chot ok..! said...

hahaha..planning mmg nk pnjm lec punya plamin,sbb mcm dah kena plak kn??tapi cancel laa..sys nk kawen tema oren..wahh kelas oren..hahaha xpe2,excited lagi..:P




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome