November 1, 2012

Entry Kosong,Kosong ~~

Space U8 Mall (:

Kawan : Nice gila air pancut dia kan sya??xmaw pergi ker ?? wahaah
Sya : noharemm,Ni nk mula gaduh manja la tu kan??choii :P

Agak menguji kesabaran kawan sya ni,sengaja..!!Dulu sya teringin nk pergi mall ni,siap usulkan pada En Buah hati,cz ni satu-satunya mall mesra alam wooww..En buah hati pun dah pergi sini,tak habis2 juga puji air pancut kt mall tu,taw la blja kt uitm s.alam tu,tiap2 ari blh g..*bila sya dah tak maw g,baru nk ajak2..grrr..Tapi bila member duk memerli dgn antar msj mcm ni,rasa mcm nk tumbuk muka dia,haha cz memang menguji kaki sya,untuk terjah n shoot dpn air panjut tu..Ok,tak pe,tak per..sya pergi nanti,shoot byk-byk2 send kt hang plak..hee..

p/s : tak tahu nk taip per,tapi sebab nak bersihkan blog dengan entry baru,terciptalah entry melepaskan geram pada sang kawan..hew3..Jumpa lagi..daa~~

20 comments:

Cikgu Ma said...

cantik la ^_^

Anum said...

wow terbaik

chot ok..! said...

cikgu ma : tahu tak per..huhu :) rasa mcm nk swimming kt dkm kolam tu..he

chot ok..! said...

anum : hew3,sgt terbaik..he

dayteenlea said...

cantik
zaman belajar dulu saya hanya da PKNS dan PAS.hee

chot ok..! said...

Hehe..cntik kan :-D

Ku Syida said...

Surau kat Space U8 cantik kann :D
Makanan kat food court dia pun best :D Hehehe...

hafsath said...

nice

chot ok..! said...

Kan?? 2 la pasal.nice gle.hew2

chot ok..! said...

Ku syida : nk wt sya cmburu letew.haha.a,ah sya ada google pic surau kt mall ni.tenang je solat cz di kelilingi air yg mglr.nice!! (:

Khairun Solehah said...

tak penah tau pun,hihi.. tapi bila baca entry ni.. rasa nak tau pulak apa yg menarik kat sn =)

Anonymous said...

first green mall in malaysia! follow by setia city mall...
bes kot kat sane, surau die sgt lawa...depa reduce energy n more pade natural ventilation, lighting , tapi basement hanco :(

by:
yoshimaster

chot ok..! said...

Khairun Solehah : try search sndri kt sne,nk taw sama ada best ker tak..hee

chot ok..! said...

yoshi master : orang yg bthu awok dulu k,ini mall mesra alam pertama di malaysia..huu..alaa kte p maal tu,bukan nk usha basemnt dia..hee :)

Anonymous said...

hahha...tapi kan.. die dapat brown award kot..kalah setia city mall.. jom2!! hahaha...

by :
yoshimaster

chot ok..! said...

jom!! ahaha.. :P rinduuunnnyyaaa~~

Anonymous said...

rindu awok jugak syg! :)

by:
yoshimaster

chot ok..! said...

miss u lot,infiniti..:)

~didiey~ said...

wah! cantiknyaa.... :)

psst~tq so much! big hug juga for u ^_^

chot ok..! said...

kak didiey : kan??cantik sgt..hee u r most welcme kak didiey comey <3




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome