November 21, 2012

Custom Album,Hadiah Istimewa dari My Mom

Syukur kehadrat Ilahi (:-Credit en buah hati

Lama tinggalkan blog,semua gara-gara chager laptop punya pasal..Bila nak dapat chager ni woitt..Rasa macam terkapai-kapai ku kelemasan~ *omboi termasuk lagu sudirman.Ni pun guna laptop adik laki,yang cepat hang,boikot compaq,hew2 *Rindu dell pink gua..And Sory kalau load lambat kt entry ni,gambar tak dapt nk resize kecik,adk punya laptop kan,softwre xde.

Balut dengan kemas + cantik woww

Stop! ok berbalik pada tajuk entry..Sangat istimewa,Rasa maw lompat-lompat biar patah katil..Bila dapat hadiah dari my mom and dapat custom album ni..Dulu pernah cakap ngn mak, "nanti along konvo,blh tak along nak ada Custom Album",so lepas dah grad diploma 20.09.2012 tu,Impian tu my mom tunaikan. *sayang umi.


Custom album yang owsem ..auuhh

Jeng-jeng2 ini laa hadiah dari kotak yang berbalut bunga-bunga tu..Yeahh My convocation custom Album..Buka-buka jer,ada gambar My lovely parent.yeah tanpa mereka,siapalah saya..Custom album ni,dibuat oleh akak fadilah yang super duper penyabar dan cute,seyes cakap, Click Sini ,So korang blh design sendiri,ataupun ikut kepakaran akak tu..Memang owsemm r buatan dia,dengan harga yang sangat murah.tak caya,try r guna khidmat akak tu.. :)


Madah pujangga,Hasil dari tangan air sendiri

Lastly,dengan bakat terpendam yang sekian lama dah tak menulis ni,sya cuba juga create kata-kata pujangga dari air tangan sendiri *ecewah,untuk cover belakang album.Berkat usaha,doa dan tawakal,apa yang sya impikan dulu,kini telah pun menjadi kenyataan..Alhamdulillah 


Hasil Tangan Sya Agbar Sendiri
Hari berlalu berganti hari, langkah pula semakin berani,
Demi mengejar Destinasi yang pasti,
Untuk Mencapai satu misi..
Laluan pula semakin berduri, Dulu jatuh kini bangkit kembali,
Memujuk hati untuk terus mara lagi
Mengapai harumnya bunga kejayaan ini..
Lelah yang hadir akan tiba penamatnya
Bila bersandarkan usaha dan tawakal,
Kini penamatnya semakin menghampiri,
Kejayaan yang di impikan semakin dirasai,
Merenung jalan yang panjang
Di isi dengan ilmu yang bermanfaat
Kata kata perangsang yang ditanam
Membuatkan kejayaan yang diangankan,
Menjadi sesuatu yang kini berada dalam gengaman
-Sya Agbar-
P/S : Sya Agbar nama gabungan Sya and nama penuh ayah sya. "Syaqira Liyana Bt Ahmad Ghazali" Agbar Pula "Ahmad Ghazali Bin Ahmad Ghazali" (:

42 comments:

Lady said...

waaaa. cantik, bestnye dapat hadiah :)

chot ok..! said...

lady : kan3 ?hee..best3..he

Azwar Syuhada said...

Tahniah dah convo.. amek kos apa kak chot??..Memang cantik album tu.. very nice , azwa suka.. ^__^

Anum said...

bestnya

chot ok..! said...

Anum : sangat best (:

chot ok..! said...

Azwa : thnk dik..sys ambk IT waktu diplma (:

♥ Wina ♥ said...

so sweet!

chot ok..! said...

Wina : he,sweet sangat (:

D i n said...

wah tahniah dah convo hehe :D

chot ok..! said...

Thank DIN :)

miss niedNied said...

sweet!!! mmg sngt best madah pujangga chot tu. sukasuka :D nnti bole lah share kt blog ur next madah pujangga.. ;)

~didiey~ said...

tahniah tahniah!!!! hehe..nk gak custom album

chot ok..! said...

sys Didiey : sys didiey bodek2 cik abg,nanti dpt la.he

chot ok..! said...

Miss niednied: sya dh ada blog untk hsl tgn sya,tp sya prvatekan.he segan eh. He thnk yar. (:

fifie said...

Okay ada idea nak request apa dengan umi nanti. yes yes, terima kasih chot. Mmuaaah

chot ok..! said...

Fifie : hahaha,mcm 2 pun boleh.. He sama2 fifie.he muah (:

~didiey~ said...

chot~kalau bodek2 chot dapat x???hehe

chot ok..! said...

Chot xkeje g sys,duit Xada.haha (:

Secrets of A Teenage Girl said...

wah, dah convo..congrats awk! nnti boleh smbung dgree pulak.. ;)

cntik album tu.. teringin jugak! hehe..

setiap bait2 kata awk, bg inspirasi untuk sy teruskan usaha.. cayok2!!! huhu ;)

chot ok..! said...

Secrets of A Teenage Girl :

memang tu niat,next year wat degree,sampai ke master,Insya Allah.. thank yar..nanti awak konvo,buat pla taw..hee

sharing is caring kan dear :) Alhamdulillah la,bait kata sy tu,blh jd pembakar semangat orang lain..:)

Ahmad said...

nice entry...i so also like huhu

chot ok..! said...

ahmad : ohh yeah?? :) thank yar ,

Mimie Najib said...

waa..bestnya..tgk pembalut tu pun dah jatuh hati..belum tgk isi dalamnya.. :)

chot ok..! said...

mimie : akak fadilah tu yg balutkan..hee..cantik kn?? thank sys:)

I am Me said...

wahh, congrats ye! :D

fatin farhanah said...

Tahniah... Semoga wishlist yg seterusnya berjaya di tick :)

chot ok..! said...

Fatin : amin ya rab (:

chot ok..! said...

I am me : thank (:

amy syahiera said...

wahh ! cantek nye album dea , muka depan je da cantek . macam album kawen da . hehe . cantek la sys ! ehem ehem , bermadah akak comel kite nie . hehe :D

nur khalilah hassan said...

salam..thniah..:)..bestnye dh graduate.. sy follow awk.. :)

chot ok..! said...

Khalilah : walakm. Tq dear.he I will follow u back (:

chot ok..! said...

Adk amoi amy : well *muka riak jb,tgn di dada mata keatas.wahaha thnk adk. =p amboi xadala smpai albm kawen der.he 2 pasal,dh lma tgl kn pnlsn,brmadah blik,jd kekok plak.he (:

Yanie Andierah said...

niceeeeeeeeeeee :)

cweet pinky said...

wah , custom album ?? hehehe !! apekah itu ek ?? CP tataw la ...

chot ok..! said...

Yanie : thank girl (:

chot ok..! said...

CP : custom album 2,album.. Gambr dh melekat kat album 2,xpyh nk cuci pe bgai.mcm org kwen yg slalu wat skunk.he

Cakap Bisa said...

wawa... sajak tu..

chot ok..! said...

Sajak sangat.he

.::: Princess MOMOY :::. said...

bermakna tu hadiah dari ibu tercinta kan dear chot

chot ok..! said...

Iyup momoy cml .sangat brmakna (:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

memang ohsem! :)

chot ok..! said...

husna : kan3?hee..suka2..hee :)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome