November 2, 2012

Aku terima Nikahnya ....

  Akhirnya,Done juga tengok cerita ini.. (:

Selamat akhirnya tengok cerita romantik ni..ada juga part Sedih dalam cerita ni..Since sya tengok cerita ni dengan adik perempuan & laki sya di cenima term1,sya tetap rasa mcm en buah hati di sebelah menemani sya..Banyak juga part-part menarik,buat sya teringat kenangan dengan si dia..So sya suggest,sape yang nak tengok cerita ni,prefer pergi berpasangan..*wink :P

Teringat potret wajah En buah hati yang dia hadiahkan pada sya

Indahnya tengok cerita ni main cat..Comel dan romantik sangat..Sampaikan couple seat belakang sya,sok sek sok sekk menangis..Tak dapat plak sya nk tangkap jiwang..*chooii,ingat cinema ni,hang punya (:

Dan hobi sya juga,suka tarik hidung si dia sampai sakit.:P

Men touch2 hidung plak,atotot sweetnya ,tpi ada juga part dia flash back ni,sya sedih..Kejamnya awok adi putra..Sya nekad,nk jadi pasangan yang sabar dan berusaha jaga hubunganya..*ecewahh,kemain ko sya.

Hope impian si dia,dapat sya tunaikan

Sya tak pernah pergi pantai dengan si dia,but 1 day,i will make sure,ur dream will come true en buah hati..ecewahh, penangan cerita romantik ni melebih-lebih nampak sya..hew3,so p serang cinema ramai2,tak rugi tengok cerita ni..tata~~

14 comments:

fifie said...

Belum ada masa nak tengok lagi. heee. Bukan takde masa, tapi Kelantan mana ada panggung. Orang kata besttt

Fendy said...

ramai yg share pasal cerita ni....best ke?

chot ok..! said...

Fifie : nanti free2 cr cnema k.memg best n blh lyn r cte ni (:

chot ok..! said...

Fendy : pada sya,bestla jga.try la tgk.he

MisS BubBLe said...

Bolehlaa cerita ni,..dah tgk..watak nora danish manja sgt kn..tu yg suwit..;p

chot ok..! said...

Miss buble : kan?? He memg bestla.

Cikgu Ma said...

belum tengok lagi...

chot ok..! said...

cikgu ma : nanti p tgk taw..best..:)

MarliaMarble said...

dtg follow sini..! hurm,citer ni mmg best...sedih pun ye..kira tak rugi la tengok..=D

chot ok..! said...

I will follow u back dear!! Tq yar. Yup!! Cte dia best n sdh.memg xrugy r tgk. (:

Secrets of A Teenage Girl said...

sy xtengok lg.. hehe..nntilah.. ;)

chot ok..! said...

Nanti tgk taw (:

~didiey~ said...

xsempat tgk kat panggung wayang..nt nk beli vcd,layan kat umah je lah..hehe

chot ok..! said...

Sys didey, wah beli cd.blh lyn hari2.he




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome