August 24, 2012

Raya Ke-21

Bersama satu-satunya adik perempuan sya.

Ok,gambar diatas ketara sya rendah..#fact adik baru 16 tahun dan sya 21 tahun.Alhamdulillah raya tahun ni masih lagi bersama Family dan Buah hati *tahun ke-3.thun ni,tema raya warna Fevret sya purple,before ni planning pakai kelabu,tup2 ayah terbekenan ngn purple,so tema bertukar warna purple..Selamat Hari Raya U All..

Adik bujang sy..Kemain tinggi adik no4 sya..

Sya sulung,dan dalam family,sya paling rendah.smpai adik yg kecik panggil Along dia ni adik*nmpk muda plak,tp kadang2 je la.melampau ari-ari kan?Raya tahun ni bersederhana sahaja,tapi duit raya tahun ni paling byk..RM2++,tahun ni ayah sya bagi duit raya gak..*wink,bonus kenala share dgn anak kn?..hee,em kenape ramai Org tak caya,kalau sya ckp umur sya dh 21..?*riak jab.pang~~


Ibubapa sya yang tiada duanya,kekal selamanya

Dan 21 tahun sya hidup dengan mereka *see atas..Tak pernah rasa kurang pape,baik dari kasih sayang,baik dari perhatian,baik dari harta benda,segala keperluan kami cukup disediakan tanpa dengar mereka mengeluh..Raya tahun ni bermakna sangat pada sya..Di kesempatan ini,saya Syaqira Liyana Binti Ahmad Ghazali & Seluruh Ahli keluarga memohon berjuta-juta kemaafan andai ada salah dan silap tanpa disedari..Ambil yang jernih buang yang keruh..Sekian..:)

p/s :Seriusly teringin nak dapat duit raya dari Suami sendiri..1 day ok,time kawen..hee

12 comments:

farah amirah said...

heee. sama, bju raya wne purple gak but xde tema pn. psstt, bnyk2 sibling. fara plg rendah even ank sulung. cis betul diorng pnggil adik. klakar je :P

Nurul Husna Mohd Hassan said...

romantiknya mak & ayah dia :)

chot ok..! said...

@fara amirah : wah yeke??purple jga?thn ni rmai purple.ahak kdng adk2 sya pgl sya adk.hee.memg kelakr.tp sweet jek.haha

chot ok..! said...

@nurul husna : terima ksh husna.he

comeliness_zaty said...

eh same to me lah! anak sulung..have 4 sibling..2 pairs couple..2 laki 2 pmpn. and yes, im the shortest.huaaa ;D

chot ok..! said...

slalunya yg sulung mesti yg pling shortest...kan?? :) tak pe,baru nmpk muda..hee

ayut said...

cantik baju purple tu...ada tone.suke2x :) selamat hari raya chot!nnt dh kawen mtk wet raya ea kat asben :)

chot ok..! said...

Ayut : thnk yer.he.slmt ari rya jga ayut.:-) semestinya!!wjb minx kt asben.he

9n0L4 said...

beselah, anak sulung ni mmg kecik dari adek. hehe.

chot ok..! said...

@9n0L4 : btl3..nampk muda je.he

~didiey~ said...

wah! raya ke 21 uuu..hehe
romantiknya ibu ayah chot

chot ok..! said...

He,cz umr chot 21.he Alhamdulilah




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome