August 29, 2012

Oren Pilihanku..

I  ♥ OREN,FANATIK WITH OREN..
Thank pada yang sudi join contest dari sya,untuk contest CLICK SINI,tarikh tamat,30/09..Sibuk wat contest,adalah 1,2 orang tanya sya,tuan blog yg duk wat contest ni suka warna apa..so sya nak jawab,ORANGE is my fevret color..tp npe blog sya pink?sya nk blog sya nmpk lembut,dan sejuk pada mata follower,lgipun orange kan garang..:D
See..Bukti oren sentiasa di dalam hidup sya.

Tu semua barang-barang sya.bukan p rembat adik2 apa bagai,hak milik kekal sya..Gambar No2 tu plak,buah hati yg snap,see baju n tudung pun nak oren,n gambar yang last tu,bukan nk tunjuk muka aw,tp nk suh tgk dinding blik sya.yup,bilik sya pun warna oren..fully oren,bek dr cadar,dinding,langsir..my dad n my mom yg suh i pilh nk warna per..:D
Myvi oren idamanku..

Kenape sya suka warna oren,pada sya,oren tu sesuai untuk orang yang berani dan ceria mcm sya.:D.sya tahu,kompem2 ramai xsetuju kalau sya kte oren tu nmpk berani.oren tu garang ok!aumm.he.dengan skp sya yg ceria dan ramah,sya rasa oren sebati dalam jiwa sya.dan fact tak ramai pompuan suka oren,cz takut dgn warna ni..ada tak yg geng dgn sya?sap sikit..hee.
Thank pada yg sudi join contest,yang tak join jom la join..thank for support..:)nak join?click sini ok..

42 comments:

miss niedNied said...

oren tu cunn! :D

jaakechik said...

jaa pon nak join entry dah bt, cuma menunggu utk kumpul gambar jer.... hehehhee... nanti dah siap jaa kasi link ok!

chot ok..! said...

@miss niedNied : oren tu hebat..hee..

chot ok..! said...

@jaakechik : orait dear..thnk 4 support k.:)

amy syahiera said...

hey ! amy pon minat oren !
memang fanatik gile ,
btw , tak sempat nk join contest sys ,
tp amy akan cube join ,
memandangkan tarikh luput pon lame ag . hehe :D

adibahfaizah said...

same with my friend. dia kata oren tu semangat lah, apelah. haha.

TA said...

Perghhhhhh,,,,

semua kuning oren.....
air Oren suka tak..?

TA said...

saya linkkkan post nie dalam blog saya.....

http://1blogbacklinks.blogspot.com/2012/08/oren-pilihanku.html

chot ok..! said...

@amy syahiera : wahh,kte blh jadi geng la mcm ni..:) sokey dear..take time..tiada paksaan..feel free ok..:)

chot ok..! said...

@adibahfaizah : hee..oren tu mmg smgt.garang,ceria.hee..len oren,lain warna fvret kaler kn?he

chot ok..! said...

@TA : HEE..tu yg dinamakan fanatik..he..orait,blh jer..thnk

Izara4eva™ said...

weewiit mcm zahid.. oren.. hikhik

Pondok Usang said...

asal usul oren dari buah oren la kan.. hehe...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

cantik jugak kaler oren :)

Nurrul said...

Auumm ! ! ! Garang ke oren ? pada Nurrul warna yg ceria.. :")

*rasa terang aje.. ^^

syiela said...

suka oren gak.. kena dgn jiwa

chot ok..! said...

@Izara4eva™ : yehaa..mcm zahid erk>>?haha..sya lgi fanatik oren.he

chot ok..! said...

@Pondok Usang : ermm,mybe..tak trpk plak..haha.xkaji g..

chot ok..! said...

@Nurul Husna Mohd Hassan : oren memang cantik..hee

chot ok..! said...

@ Nurrul : aumm.he,oren pun garang juga..mcm harimau bintg..yg ceria tu,mmg btl la..hee

chot ok..! said...

@syiela : ooyeahh?sap sikit..hee..:)

aisya said...

kite same lah.. suke warna lain tp blog pulak warna lain.. hehe

chot ok..! said...

@aisya : ada reason npe blog len warna..hee..setiap warna kn ada mkna.hee

aniswany said...

eh,sama ngn my cousin..fanatik sgt ngn warna oren sampai baju kawen dia pun oren seoren2 nyaa..hikss

chot ok..! said...

aniswany : wahh yeke?tme kwen oren..perhh sangat fanatik namanya tu..terbaik la..hee

L said...

sama mcm budak kelas L , suke sgt die ngn oren.. haha

jemput baca en3 baru..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/09/inilah-insan-yang-wajib-kita-cintai.html

fadh leyanie said...

oren warna bertuah...:P

chot ok..! said...

@fadh leyanie : yeke wrna brtuah??he.i hope so.he

chot ok..! said...

@L : ooohhyeah?rmai plak mint oren. I will.tq :-)

Secrets of A Teenage Girl said...

sy minat purple.. tp sy buat blog warna pink..hehe.. salam perkenalan awk ;)

miss fluffy said...

oren~one of my fav colors..hehe

chot ok..! said...

@Secrets of A Teenage Girl : oohhyeahh?thnk..salam knl jga :)

@miss fluffy : oo yeke?sap sikit..

Cik Yaya said...

wahh OREN... ^_^
jarng gurl minat oren.. =D

chot ok..! said...

He.sbb jarangla,sya fanatk oren.he

miz ruha said...

si gadis oren.. :)

chot ok..! said...

@miz ruha : ye saya!!hee

NuRuL said...

oren tu unik bagi NuRuL. hehe

sebab xramai orang y suka colour oren..

NuRuL juga peminat oren..:)

duniafana said...

wah terang kaler nih...cantik

chot ok..! said...

@nurul : yup.oren memg unik.wah mint oren??sap skt.:-)

chot ok..! said...

@duniafana : btl3.wrna terng

~didiey~ said...

didiey suka hijau,pink & biru..xda specific sgt lah..hehe

psst~hepi belated belated besday ye...kebetulan kan besday kte dekat2 :)

chot ok..! said...

Sya pink pn ok2 gak la.he

Thank sys,2 pasal kn?? Dkt trkh bfday




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome