August 11, 2012

♥ 30 Keping Kad Raya ♥

30 Kad Raya Dari Saya

Rindu nk BW,nk menaip kt blog sendiri.Disebabkan Lappy sya kt hospital,segala kerja nak menaip tergendala.Straight to d point,Tahun ni merupakan tahun sya grad Diploma,jd dengan rezeki yg ada,xsalah sya kongsi bersama.Kad Raya & Duit Raya sya poskan kepada 30 Sahabat yang terpilih,yang tak dpt tu bukan sya tak sayang,tp ekonomi sya tak mencukupi..*Jangan mara yer.:D


Muka sya with specky hitam,gila lama xpakai spek tu~~

Macam biasa,adik sya satu2nya pompuan ni la yang teman sya g pejabat pos.Waktu sya menaip entry ni,ada juga kwan2 sya dah dpt Kad & Duit raya dr sya..wahh,cepat gila posmen ni hantar..sya pos selasa aw,rabu kawan sya dari selangor dah msj kte dah dpt.yg area pulau pinang,dapat ari khamis n jumaat..terbaik la Posmen Malaysia..Menepati Janji.:) *Hati ikhlas,pasti dibalas



Ikhlas dari hati,kepada 30 sahabat

Sejujurnya isi kad tu sya tulis tangan,dan punya lukisan seperti lemang,ketupat,kereta,mercun, dan segala yang kena mengena ngn Raya..sya seronok sgt..Thun ni 30 kad kpda sahbat,umur pnjg,rezeki murah,tahun depan nk hantr kad dekat 50 Sahabat.Insya Allah..

68 comments:

Nurulee said...

Seronoknya sapa yg dapat tu. Ee dah lama tak kasi org kad raya =D

chot ok..! said...

hee..ada rezeki lbh tu yg beri..hee..tq

*zafirah* said...

Tahniah atas graduation kak :)
nak kad raya satu boley?hihi

.::: Princess MOMOY :::. said...

wow... awak sangat sweet la dear ^^
mesti sahabat yang terima tu rasa bahagia dapat kad raya
sekarang ni kad raya dah jadi rare tau sebab teknologi punya pasal

selamat hari raya dear ^^

chot ok..! said...

@zafirah : adik lambat la..ce bg thu awal2 ari tu..hee.. thnk dik :)

chot ok..! said...

@.::: Princess MOMOY :::. : thnk yar..hee..*blushing..opefuly yg dpt kad raya dr sya bhgia la,jgn dibuangnya sudah..haha..now kad raya nek blik,cz setem murah rm.0.50 jer..hee..selamat hari raya juga dear :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

setem dah 50 sen. wahh... dulu 20 sen je anta kad raya. kalau surat 30 sen

kad raya dah naik ker? lama jugak la x anta kat org . tak tahu pun.

MisS BubBLe said...

tahniah for ur graduation...
pstt: next year hantar kt zaty lak oke..hee~

chot ok..! said...

@MisS BubBLe : orait,,tp zaty kena inform awal2 aw..hee..tkut nanti lmbt,tak dpt..hee

chot ok..! said...

@ .::: Princess MOMOY :::. : a,ah setem dh 50sen skunk ni..kad raya sama jer kut harganya..agaknya la..he

syiela said...

bestnya mereka2 yg bertuah tu.. mesti tersenyum lebar

chot ok..! said...

@syiela : hopefuly..:)

aNiss :):) said...

wah. congratz dear dah graduate yaa. alaa. nak jugak kad raya! tahun depan nak ehh :DD

adibahfaizah said...

waw, bnyknyer ! dah la setem mhal, kad raya lagi ....(bebeln orng kdkut )=="

BTW, Slmat hari rye !

chot ok..! said...

@aNiss :):) : blh2.I.Allah..tp anis kena inform awal2 laa..tkut lmbt,tak dpt..first come,first serve..hee

chot ok..! said...

@adibahfaizah : setem kan 50sen,smpai 30/1 ni..nak hntr kad pape pun blh..hee..kad raya tu mhl,adatla kn..hee..:)

syafiqakarim said...

hamboiii rajin! :p

comeliness_zaty said...

wahh..rindu zaman bagi kad raye n trime kad raye..hehe. kad raye mase zaman2 skolah dlu still ade simpan dlm kotak ag. :)

Salam perkenalan.

p!q4h b@guss said...

waaaa.. untungla sapa2 dapat kad raya dri chot :)

caliph shuriken said...

wahh, nk wish congratz awal2 sbb tahun ni awk grad ^^

sjak raya diorg wish via mms.. dh xde mood nk btukar2 kad raya ni, huh...

miss niedNied said...

thniah chot dah grad :)

and selamat hari raya dear!! next year mau kat raya jgkk!! hihihi

Akmal Khalidah said...

Nak jugakkkkkkkkkkkk :p

chot ok..! said...

@Akmal Khalidah : Insya Allah blh jer,tunggu thun dpn,kalau umur pnjg..hee..

chot ok..! said...

@syafiqakarim : memang tiap2 thun hntr kad rjn,dh mcm habit,tu rjn..hee

chot ok..! said...

@comeliness_zaty : same with me..zaman kad2 raya dulu still smpn.kngn tu..hee..salam perkenalan juga zaty :)

chot ok..! said...

@p!q4h b@guss : biasa je la dear..hee :)

chot ok..! said...

@caliph shuriken : hee..thnk..dah grad dh..tunggu konvo bulan 9 ni..Alhamdulillah....

yup btl2,skunk ni gune mms jer,tp kalau guna kad msti lgi lama smpnanya..kalau mms n sms,kjb jer,then buang..:)kad raya,untung2 dah tua2 nanti,diaorg baca,ingt kt kte ni..hee

chot ok..! said...

@miss niedNied : thnk dear..insya ALLAH,ada rezeki lbh,sya bg awak plak kad raya..:)

Maizatul Syuhaidah said...

tahniah ye sis. abg saye pn konvo bulan 9 jugak. sis sebaye dgn abg saye. bestnye dpt kad raye. saye pn suke bgi kad raye kat kwn :)

amy syahiera said...

wahh ! untung sape jadi sahabat sys ,
dapat kad raye ,
hehe :D

chot ok..! said...

@maizatul syuhaidah: tq ye dik.ow kbtln sbya ngn abg adk. :-) ..

chot ok..! said...

@amy shahiera: he.xada untgnya.dpt bg kt 3o je,kalu blh nk bg kt smua shbt,tp 2 la..rmai sgt.he

ayut said...

wahh..grad ea tahun ni :) tahniah!best tu 30 shbat yg dpt..penuh lukisan nnt kad ye.hihi :)

chot ok..! said...

@ayut : Alhamdlh,thn ni knvo dh.tq ye..he

LubLy said...

Allah rezeki tpijak..

chot ok..! said...

@lubly : hee.tq bwre here.

9n0L4 said...

wow. byknyeeee. nak jugak. hee.

chot ok..! said...

@9n0L4 : tunggu thun raya depan aw..hee..selamat hari raya..

MawardiYunus said...

untuk saye xder ker :(

Leeya Hezlin said...

ada juga hantar kad raya..
tapi macam belum sampai ja kat kawan-kawan..

chot ok..! said...

@MawardiYunus : alaa tak inform awal2 nk..hee..next raya ok..hee

chot ok..! said...

@Leeya Hezlin : dah smpai kut,tp myb kawan awak tk inform,slp2 dia bls kad raya awak semula..hee :)

fadh leyanie said...

rajinnya mengepost kad raya ,terima kasih kpd abang posmen:P

9n0L4 said...

hee. baiklahhhhh. selamat hari raya. ;)

ekinashikin said...

waaahhh...lama betul akak x dpt kad raya..hihi

chot ok..! said...

@fadh leyanie : hee..tergerak hati nk hntr..yup btl2,thnk pada posmen Malaysia.:)

chot ok..! said...

@9n0L4 : hee..thnk..:)

chot ok..! said...

@ekinashikin : sekarang ni ramai yg gune sms n mms jer nk wish..:) selamat hari raya kak :)

Izara4eva™ said...

kt ara xde ka ? T_T

chot ok..! said...

alaa,ara tk bg alamat ari tu..hee..sori yer dear :)

miz ruha said...

bertuah mereka...

tahun dpn nk masuk dlm list 50 sahabat tu, boleh??

=)

selamat hari raya!!

chot ok..! said...

@miz ruha: thn dpn ek??blh2.nanti bg alamat.he

ZiErWa zAiNaL said...

wah.. bestnye.. x smpt zz nk mnx dkt chot.. hehe

chot ok..! said...

He..zz lmbt inform,kalu x,dh dpt dh.he

Nelly The Strange said...

selamat hari raya !!

chot ok..! said...

@nelly : slmt ari raya jga.

asfira aminuddin said...

woohh bestnye sape yg dapat kad raya you tu. :) nak jugak tp dah terlambat. hehe

chot ok..! said...

@asfira.: he.tq aw.next year ok :-)

Khairun Solehah said...

kita pun bagi kwan2 kad raya tapi 10 orang je.. Tak larat nak sampai 30 kad raya.. haha.. Slmt ari raya=)

chot ok..! said...

@khairun solehah : skt pn ok what.:-) yg pntg niat dhti ikhls minx maapkn??he.slmt ari rya jga :-)

fara said...

Untongnye sape yg dpt!
Salam Aidilfitri! :)

chot ok..! said...

@fara : salm aidlftri jga :-)

farah amirah said...

haha! bestnye. teringin rasa nak dapat kad raya. :)

btw selamat hr raya. maaf zahir batin chot :)

chot ok..! said...

@fara amirah : nanti thn dpn chot bg kt fara la plak k.he.slmt hari rya maaf zahir batin dear :-)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

salam lebaran & salam merdeka! ;)

chot ok..! said...

Salam lebaran dan slam mrdka :-)

~didiey~ said...

raya next year didiey nak kad raya dr chot ok :)
sekali ngan kad kawen..hihi

chot ok..! said...

Hahaha,sys ni.awai sgt nk kwen.kad raya blh r.kad kwen lmbt g.he tgu sys dulu




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome