July 11, 2012

Menanti Pinangan Dari .....?

Ada tak yang sudi hantar pinangan pada sya??

Hello,tajuk entry nak hot jer kan??Ok,sebenarnya sya tengah menanti PINANGAN dari IPT AWAN untuk mengambil sya,sebagai pelajar dalam bidang Ijazah.Pelajar lepasan Dip yang setaraf mcm sya,mesti berdebar-debar menanti tawaran untuk sambung degree di IPT Awam kn?DiJangka 16.7 ni resultnya keluar.Hope sgt sya dapat first intake,huh ! tak sabar nak sambung belajar lagi ini.Proud dengan pointer yang boleh dibanggakan sewaktu Dip dulu,hope sgt still ada rezeki wat Degree di IPT Awan,*Yela Dip dah wat kt IPTA,degree pun nak dekat IPTA juga la kn??Dan sya harap sgt Family angkat sya JPA still lgi sudi suport and tawarkan bisiswa pada sya lg..ngee~~..Doakn sya ok..Ok tamat~~Jangan lupa doakan sya ok..hee..
UKM,Please take me as your degree student..Your degree student..Your degree Student Ok..Amin..

18 comments:

Boni JLL3 said...

wah!!! tahniah ye awak.. belajar rajin2 lepas ni :)

chot ok..! said...

He..amin3.tq2

tiefazatie said...

all da best dear!

adibahfaizah said...

waaa..dapat biasiswa JPA..mesti pandai :) hehe. BTW gud luck yer..:)

chot ok..! said...

Xadala.xsmstnya sya dpt jpa pndai.biasa je la.he.tq awk

chot ok..! said...

@tiefazatie.tq dear.:-)

farah amirah said...

go go chayok. gudluck. chot msty bole :) im pray for uu :)

chot ok..! said...

Thnk dear..Alhamdulillah..:)

Nurulee said...

Amin =D hehe, all the best sis cutie.

http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/day-night-in-village.html

chot ok..! said...

thank kamoo..:)

^^eKaTiKaH^^ said...

wah... tahniah tahniah. gd luck ok ;)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

semalam result kuar, dapat tak?

Izara4eva™ said...

cne result nye syg ?

chot ok..! said...

@^^eKaTiKaH^^ : thank dear..insya allah..

chot ok..! said...

@ara & husna : blm ada rezeki lagi,tapi dah buat rayuan..doakn sya yer..thnk :)

fifie said...

Okay jaket kita sama :D

chot ok..! said...

ble on9 jaket tu..huhu,tak sngka sama..hee

~didiey~ said...

wah! ala2 pribcess posing gitu..hehe

psst~dah dok kt n9 tu,luangkan masa jap g rilex kat PD :)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome