June 27, 2012

Kenangan Bergelar Siswi IPTA

 I love my self..I love my life
Tengah duk kemas barang2 dalam lappy,terjumpa gambar lama waktu blja dlu.*gambar lama la sangatkn,baru 2bulan lbh jadi fresh graduate..tbe2 rsa nk imbau kembali kenangan jadi SISWI IPTA ni..menuntut ilmu tu indah,kalau kite rasai kemanisanya dengan kesabaran dan kegigihan..


My last Ex housemate..
Berckp pasal housemate,IPTA sya ni best,cz sem 1 lgi,kami sume WAJIB duk luar*IPT korang wjb duk kolej kn,tk blh duk luar kn??Ni keistmewaan IPTA sya..haha.tiap2 tahun berubah2 housemate dan rumah sya..sem1 sya duk 6 orang,5 dr utara,sya sorang jer sltn..lps tu duduk berempat 3utra sya sorang selatan,n tahun akhir 4selatan,2 utara..tahun akhir la housemte plng best..cz 3org 1 negeri sembln ngn sya n sume lawa2..yg atas tu buktinya kami gojess..*jeless letteeww


Lastly,DIP6B DIS 2011..26 Adik beradik bergabung..i miss u all..rindu makan2,rindu pergi pulau pangkor sesama,rindu wat bbq together2,rindu memekak2,lastly kitalah student paling dibanngakan lecture..kelas paling tak pernah wat mslh..*fact kels lain rmai laki,kels sya ada 5 je laki..Rindu nak menuntut ilmu lagi..:)Jumpa korang sama2 buat degree dengan sya nanti dan waktu konvo 20/09/2012..insya allah.


I'm proud to be your student at Politeknik Balik Pulau,Pulau Pinang..Dip Information Technology Major course  Programming

6 comments:

adibahfaizah said...

suka gmbr dkt pesta penang tu :)mcm i-city pulak. .

*najwa wawa* said...

alolo. nice. :)

chot ok..! said...

najw : tahu tak per..nice kn??rindu wey.haha

chot ok..! said...

adibah : hee..wahh blh agak kt pesta..hee..tahu tak pe,sya pun ske gmbr tu..nice..hee

Trah Zain said...

waa.. dah abis ea? tahniah :D tp mesti rindu kan?hehe

chot ok..! said...

Alhmdulilla dah hbs untuk dip..degree blm lgi..hee..op crse rindu zaman kt p.p dlu..:)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome