June 9, 2012

Bye China,Welcome to Malaysia

Peace from china.Orang kata tempat jatuh lagi dikenang, inikan pula tempat lahir..lepas 5 ari berada di Beijing,China masa untuk pulang ke Tanah Tumpah malaysia pula..Rindu pada buah hati sangat utama,rindu blog,rindu fb,tweet..

Juniur IPTA sya tanya sya di fb,"pergi dengan boy erk?" so jwpn sya ada di blog ni..with family laa..boy apanya,kalau nk g ngn boy,tunggu kawen nanti laaa tak pun bila dah jadi part of my family,blh laa hurung sana sini..

Pemandu pelancong kami..sangat baik,mesra dan peramah..haha..paling tk bolh blaaa,mcm mna laa sya blh blur,dari nk sebut my auntie blh jadi " my mother sister" bantai tergelak sya,dgn makcik and my famly..n ayat eng popular kt china "topup rice = tambah nasi"..pun bolee..

Aiyoo,sweet forever plak mak ayah sya ni..cemburu plak tengok..!! dalam kepala pk,indahnya kalau sya kawen nanti,suami sya sweet forever dengan sya.bukan masa bercinta jerr sweet like candy,lepas kawen tah pape jadi..mintak simpangla..namoh3

sweet sis and bro until die..suka gambar2 dengan dia ni.dah mcm suami isteri muda plak..*pang..sumenya sweet,siap pemandu pelancong tnya,"ur boyfriend?"look sweet..walla..lokasi gambar yang pertama jade factory and summer palace
 gambar pertama kota larangan,dan tembok besar china..nape la tak membesar cepat dan kawen ngn en buah hati cepat-cepat..boleh melancong,dan wat mcm ni plak..huhu..dah mcm bulan madu plak gambar2 sya ngn adik sya yang sorang ni.

2 family go to china..ada masa tawan negara lain pula,bye2 cHina,welcome back to malaysia..
En buat hati,ada cemburu tengok pic ni,dan pic orang dengan acik??:P

10 comments:

Hanya diriku said...

wahhh2 akk..syooknye g jenjalan yerk..jauh ha merantau...sweet2 je pic akk ngn adik akk uh..haha...^^

Eyka Atma said...

bestnye ampa,,, mne buah kaki kat aku beb ?? hehehe :)

chot ok..! said...

adik tyka : merantau skit2 jerr..hee..rhtkn minda..cuci mata tgk laki china plak..hee..sweet kn??ala mcm tyka ngn abg tyka gak..:))

chot ok..! said...

eyka : mai semban dlu..:P

ana_biha said...

untund la depa...kami ni yg sekian lama dok mrncang nk p korea, taun bila dpt p pon xtauu...kan2 eyka

chot ok..! said...

akma : hee..ni china je la dear..korea cekk x p lgi..aku pun trgn g sne..jom konvoi reramai p sana..jgn lpa ajak sy melancng sama ok??:)

Hanya diriku said...

ehh akk..mne tau tika ngn abg tika cmtu gk ? hahha...yela..best la dpt jenjalan jauh2...^^

chot ok..! said...

alaa pernh tgk gmbr tyka kt blog..hee..dye tu lgi sweet smarties..hee

ana_biha said...

byq duit pt bg abh lu bru leh p...klu p time pt xbyq lgi mau xnaya

chot ok..! said...

haahhaha..alaaa pt ni..lmbtlaa jdinya nk g korea ni..hee




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome