June 20, 2012

3 Tahun Perkenalan Kita

Semoga bertemu dan menjadi pendamping awak di syurga nanti..

Menulis sekadar hobi,bukan mencari,stalker terhbt,musuh or other else..Assalamualaikum pembuka bicara*Ayat sopanya..20JUN2012,happy anniversary to we..Pada ingatan sya 15jun,tapi pada ingatan en buah hati 20jun ulangtahun kali ke-3Nya.*wah lamanya,pejam celik dah 3thn kenal dirinya..jadi dengarr kata dia dan ikut ingatan dia..20Jun2012 hope,until Jannah.Amin..thank juga pada Friendster Pertemukan insan seperti dirinya..*sya dh jwb soalan pada insan2 yang nk thu mcm mna sya mengenali dirinya :)

Buat tulang rusuk kiriku..MR.FJ

Simple dan tak kretif mcm orang lain,tapi cukuplah ikhlas dan sejuk mata dia dan diri sya membacanya kelak..fact,tulisan sya tak lawa mcm buah hati sya..sejak kenal dia,mcm2 perkara yang berubah..istilah setia,menanti,sabar segalnya dia yang ajar.sya tak malu,kalau sya ngaku sya nanti dia hampir setahun,cz sya rasa,penantian sya tak sia-sia..Thnk You Allah


Jeng3,tak sabar rasanya hadiah ni nak sampai pada tangan awak

Awak,kte tak de apa nak bagi dekat awak,tapi cukupla barang yang ikhlas dalam kotak ni,saya tuju dekat awak..kita harap awak simpan baik2..ada 2 barang yang serupa dengan saya..nescaya awak akan always ingat pada saya..Hargainya ye,walaupun tak seberapa..:)

nota chot : korang teringin hadiah apa??ce btahu sikit..sya setia teringin dengan "GLOBE" ..hope 1 day..tata

8 comments:

Eyka Atma said...

globb !!! teringin jugak hdiah tuh ,, tp asenya cincin lagi lah yg aku tggu ,, hehehe

chot ok..! said...

haha..aku pun trgn benda tu aw..mcm cte MYGIRL..kan3??ala3,kalau la dapat sebiji,mmg tiap ari aku tgk bnda tu..hee..menanti~~..wahh,tunggu cincin erk..ko tu ggns sgt,smpn cincin pun blh patah..*see,ak ingt g aw,memori2.:)

*najwa wawa* said...

sabar tuw manis kn. moge bahagia salu sya. :)

chot ok..! said...

sabar tu manis,tapi sblm nk temui manis tu,hati kena siap sedia di calar2kan dlu..hee..amin.thnk wa :)

.shyafiinaz. said...

WAHHHH..sweettt sgtttt :) InsyaAllah kalau jodoh tak ke mana :))

chot ok..! said...

amin3..insya allah..moga berkekalan.

~didiey~ said...

owh..kenal melalui friendster??? sis plak kenal melalui YM..hehe

Sya Chot .. said...

@~didiey~ A,ah zaman kanak2,knl pun melalui friendster..hehe :)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome