May 16, 2012

Status fb pun,jadi bahan

nak lebih jelas,korang semua boleh click gambar untuk penumbuhan,mean pembesaran la k..thnk u all..

Ohh goshh..sekali kalau parent tgk,msti dia pk,sya nak kawen cepat.

Ada bran tak buah hati nak wat cm ni??brni2la duk msra2 ngn girl lain.



please don't break my heart..ikhlas dari hati.


Yang pasti,setiap pertemuan,ada perpisahan.sama ada perpisahan sementara,atau selama2nya.




kalau sudah tertulis dia milik sy,akan bersama juga,kalau bukan,berpisah juga.


saya pernah merasainya,tapi akhirnya bertaut juga.tak sia2 menanti..


Tok sah la,nk jadi perampas dan pengoda..tak suka betul kaum ni la..aishh


oohh how sweet,mcm ally iskandar plak..


Fact buah hati saya tak HENSEM*b.ati mara??,dia manis dimata saya dan family juga..


Sumpah,mmg rindu awak setiap masa..


Only you muhammad fikri bin jamari..

P/S : sya tahu,album fb sya dah tk de gmbr dgn dia,sya tahu DP sya pun tak gambar dgn dia,sya juga tahu,status sya kadang2 berubah2*mmgla kena update,tp tak de la sya kata "aku dah putus",aishh pelik2 jer..status sya mngikut mood sya,bnda kecik pun nk jd bahan.hah,smpai ada yg bg msj kt fb,ingt sya dh clash..sya bg salh 1 je la cnth..sya ni,bab2 melyn laki tk knl kt fb,sgtlah TAK,nk aprove LAKI kt fb,sgt la TAK..sy mmg sombong dgn lelaki..xkisah pun nk bg gelran apa,sya sangat setia orangnya dn mnjga batas hbgn,bukn membataskan persahabatan,itu tidak sama sekali.saya tak wat,so dia jgn la buat.*dia tu,merangkap buah hati sya k.

Contoh msj mengatakan sya clash,fact KAMI msh bersama..

lastly,korang tak nampak ke,sya still in a relationship,walaupun bukan buat ngn buah hati,tu menadakan sya ni dah berpunyala..tak kan la,sya nk wat "SYA CHOT IS A RELATIONSHIP WITH MUHAMMAD FIKRI BIN JAMARI KIKI LALA" kat fb,baru korang puas ati sya ni dh berpunya??*en buah hati,jom friend,n wat relation MARRIED??..haiyaa,so bg menyelesaikan perkara ni,dari mulut2 org,yang juga blh jd doa,sya plih utk buat fb sya,jd mcm gmbr kt bawah,so ni buktinya saya adalah pecinta setia..*dah mcm lagu felix plak..hee..

see,kami MASIH bersama lagi,dan akan kekal bersama hingga akhirat kelak.amin.DP fb pun dah tkr balik..hee..doa yg baik2 je la k..tata


No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome