May 17, 2012

Marvel d avengesr.gila kacak..!

Hari ni sya tak nk taip panjang,nk letak gambar jer,nak buktikan yang sya TERGEPUN, TERGAMAM, TERKAKU, TERDIAM, dan segala TER la bila menyaksikan marvel the avengers2012 kt cinema..arghh,nak tengok untuk kedua kali plak rasanya..

Pakai simple selagi boleh,cz pergi terminal 1 jer pong..tu pun ada mmat kuang ajar duk men langgar bahu sya..nk kena makan penumbuk ngn buah hati saya kerr?



peneman sya tgk marvel the avengers,my lil sister yang sangat gojess..i love him,opss her la..



Muka excited nk g cinema ni,cepat2 la sampai,duk dalam kete 15mnt jer,tp rasa mcm 15jam,excited punya pasal..


Bukti dah setel tamatkn riwayat marvel the avengers.tiket murah gila rm6.00,dah tu,yang jaga kaunter cinema sya tu plak,member laki satu sekolah..ngee~~

On d way pulang kerumah,sangat speechless la lps hbs tgk cte tu..best gla..rasa nk tengok lagi sekali jer..

Photoshot sat kt umah,untuk diberikan kepada buah hati..*buah hati yang minta suh send.haha

Chris Evans sbgai captain america,sangat kacak laa kamu bila berperang.rasa nak tolong awak jer kejekan makhluk asing..

I love him,kacak gila..buah hati pun cemburu sya angau ngn dia..Jeremy Renner,panahla ke dalam hatiku..aku rela menerima cintamu..auuww..sgt kacak,waktu awak memanah..gilaa r..

Chris Hemsworth sebagai thor,perhh panggil kilat cepat,panggil kilat..saya nampak badan awak sasa gila waktu menebeng kt bangunan..*ayat menebeng mcm tak kena jer..haha
Robert Downey Jr sebagai iron man,muka gatal jer,but tetap hebat waktu lakonon tersebut,lbh2 lagi waktu terjun bangunan..perhh hebatmu,walaupun action jerr tuu..

ok stop bagi penerangan gambar lebih-lebih,untuk gambar yang last,sya hope sangat,1 day sya nak kuar p tengok wayang,or jelejah negeri lain,sya drive myvi ni..amin..sya tak reti naik pengangkutan awam kat seremban,so prefer my parent bagi kereta ni kan??*alasan tak nk kalah.



Mengharap,parent akan hadiahkan myvi secepat mungkin.amin..tata

2 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

best eh ? xtergerak hati lgi nk tgk cite tu :D

chot ok..! said...

best gila dear..kalau ara ajak sya p tgk lagi sekali pun,sya nak aw..tak rugi la..dah la masa tgk wayang,tikt rm6.00 jer..best3..hee..ara p la tgk ngn buah hati ok..<3




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome