May 21, 2012

Cinta Itu Nyawa,Bahagia itu hidup

Segalanya pasal hidup bahagia sya chot..

Hello reader,life sebagai penanam anggur kat rumah ni,memang tak boleh diketepikan..bukan malas cari keje,tp nk rest dlu..lps balik dari holiday ngn family bulan 6,baru la cari keje..chill dulu k..lagi pun,smgt nak beljar tu masih ada,so keje tu.....keje sbb nk duit jerr..:P

Walaupun penanam anggur,duit poket mak sentiasa tak kedekut support

tengok parent duk date,shooping tgh sale,sya lagi la jadi gila..dengr "SALE",mmg gila..so gedik2 ckp ngn mak,nak ikut..so as a anak dara,dan adik perempuan sya,join la acara jelejah shopping mall..muka gembira,sebab beli barang,duit mak..duit sendiri??simpan..haha*bertuah punya anak..

Adik dara dan kak dara..senyummmm

kami tahu kami gojes..*pang pasan..adik sya sangat cantik,tu tak dinafikan..hanya dengan dia laa sya kongsi suka duka life as a student,as a partner muhammad fikri bin jamari..i love him..shopping pun i love jugak..haha

 Tak dinafikan,kadang2 orang ingat my mum adik,kami ni akak2..:)

ayah,umi,adik girl,dan sya je jelajah shopping mall,tak de apa yang berkenan,hanya rembat sepasang kasut,buat g holiday nanti..ohh ble pk buln 6,sonok rasanya,tpi sedih cz bye2 buah hati,take care your self..nak cari laki len plak..*nak mati ko sya??guraw2 jer,tak berani la..setia!

Xnak panggil buah hati,nak panggil teman sejati boleh x?

to him,cemburu plak bila isnin-jumaat dia g kelas..saya pun nk g kelas juga..aishh,cepat2 la uni kerajaan panggil sya bulan 9 ni msk buat ijazah..excitednya nak belajar..my mom ckp "harap2 along dpt ukm,tak pun uitm s.alam..amin" perrhh,uitm s.alam pun sbt sekali..please ukm,take me,take me..ahaha..tata




4 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

mmg tak dpt dinafikan dok uma tanam anngur mmg x de pndapatan.duit pn makin kureng.mls rsenyer nak g cri keje.study ag best.hahaha..

chot ok..! said...

tu la pasal..stdy lagi best..sumenya bersuport..duit poket sume bagai..hee..

aRa ❤ aFiq™ said...

amboi best la sopen ada yg support.. hehe.. jeles ni.. xkeje ka ? lmbt lg bulan 9 tu.. hehe

chot ok..! said...

tunggu blik dari holiday bln6,baru sya try cri keje..ara keje kerr dear??




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome