May 13, 2012

berenang-renang dalam kolam renang


Rindu zaman kegemilangan sport kt skolah dulu.

hye3,lama tak celoteh,melatah kt blog ni..lepas tamat diploma,dah tak tahu nk mengarang apa,bukan malas,ari2 bukan blog k..duk umah,mcm2 aktiviti nk buat,try masak2,kayuh fixie keliling taman,tgk movie,org kate bosan duk umh,BUT bg sya,nope la..tak lama lgi,sya akan men taek wan do plak..*lps tamat dip,nk men aktiviti lasak jer,layan sport best.:P


Peneman sya berenang..:)tq dear

Ari jumaat lepas,sya suh my mom hantr sya p pusat renang,hobi sya berenang,tapi my dad tak suka..ye la,sya kan gurl,but my mom selalu menyokong..*my mom faham jiwa remaja..disebabkan sya ada satu2nya adik tunggal girl,tarik dia teman sya g berenang..dia sangat memahami jiwa kakaknya..


Gambar candid,my lil sis yg gedik snap

Sngt syok,smpai pusat renang tu,kebanyakkan laki je yg ramai berenang,satu kebaikan pusat renang ni,kolam lelaki dan perempuan di asingkan.*sangat menitik beratkan kepentingan girl.dan sgt terkejut cz kolam renang girl,kosong,hanya ada sya n adik saja..mcm kolam renang tu kami dah tempah awal2 plak..terbaik la..rezeki ari jumaat kut..:)


syok bebeh..terbaik..segalanya bersih.

tepat pukul 5.00pm,my bro *adik laki kandung k,bukan laki lain, jemput kakaknya..penat berenang berjam2..masa untuk pulang pula..sape kate berenang tak boleh utk perempuan islam,sape kate tak tutup aurat,sya mandi pkai swimming cap,hadiah dari my mom ok jer..pape pun,tnya hati,apa kita nak buat,kte buat,selagi tak langgar syariat islam.enjoy ur day,enjoy ur life..terbaikk

2 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

best kalau cuace panaz2 g berenang..:)

chot ok..! said...

Huhu.taw xpe.bst.




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome