April 5, 2012

tekanan beb


nantikan luahan perasaan sya chot.....stress final sem ni..

Duhai hati,duhai jiwa,duhai semangat,kuat laa segalanya untuk tempuh 3 minggu pembelajaran sebelum tamatnya diploma sya..lepas ni nak holiday apa bagai,suka tilaa..sekarang ni pulun habis-habis.tak tidur pun tak mengapa *ayat sopan santun je~~

Bukan sya sorang yg merasai tekanan mcm ni,semua student sem6 politeknik balik pulau,pulau pinang,course dip information technology (programming) measai beban ngn tugasan yang datang.sampaikan ada orang kata kami ni ambik diploma ke,ambik PHD..haha..sangat banyak.tak cukup ngn kuliah,ditambah dengan lab,lab work lagi,exercse+tuto,quiz,test,mini project lastly project..!part project2 ni la paling beban,tapi think positif *ayat nk hebat..

Hope sem6 ni,sya dapat naikkan pointer dengan mendadak,mana tahu 3.7 ke..*amin..kasi graduate dgn pointer hebat,sbb sya nak sambung degree kat ukm (universiti kebangsaan Malaysia) plak..doakan k..tata

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome