April 19, 2012

Project Viva Presentation..



Our team building "E-Learning Matematik Tahun Satu"

Akhirnya sempurna sudah presentation PROJECT viva,untuk student Diploma IT(programming)..Semuanya hebat dengan project masing2..seronok bila tengok hasil kerja student IT ni,mcm kami major courses Programming,jd ramai yang buat website,dan ada gak buat game untuk hp android..HP sya jadi demo,so free2 je dapat game percme.hebat :)Tahniah pada pemenang pertandingan ini juga..:)

Abaikan muka minyak2..penat woo

sya tak nak cerita banyak,cz penat pun belum habis lagi,sya nk say tahniah,thank pada group member sya,cz sama2 berjaya hasilkan project ni..Alhamdulillah,semuanya berjalan lancar..hah kawan2 yang terjah blog sya ni,doakan sya dapat tamatkan diploma awal bulan5 ni,dengan mendapat keputusan yang cemerlang,serta lulus semua subjek dengan jayanya..Tak de aral,bulan 9,sya akan konvo..Insya Allah,amin..tata

2 comments:

Eyka Atma said...

err .. mna CD Interactive ???

chot ok..! said...

ni lagi sorang,kami website la,bukn cd..sama je ngn pn hanani,asyik ingt cd jer..hhaaha




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome