April 11, 2012

Koding ni,kalau buat masak gulai pun,aku tak maw.haha




Muka suka sangat,bila tahu diploma yang sya ambik more pada koding ~~*penipuan semata2

Hye reader,lama rasanya tak menaip kat blog,asyik menaip koding jer,lama2 jadi juling mata..*dush,tak suka koding..tu la yang p gatal2 ambik it(programming) sape suh,skunk hadap la ko sya,ari2 tgk koding..kalau tahu (pengaturcaraan) ni koding,tak maw ambik.bak kata buah hati*ingt pengaturcaraan ni,jd pengacara,rupa2nya koding..choii~~taw la awak tu bakal arkitek.haha


Nasibla sya suka guna adobe dreamweaver,sebab tu sya pilih untuk buat E-Learning final projek ini

Orang cakap,dalam banyak2 kos IT,Programming la paling tuff,sasa,strong berbanding IT yang lain.yeke??maybe.tp nak buat mcm mana,rezeki sya pada it(programming),so ambik..sya suka it(multimedia) tp sangkut programming,xpe2,ada rezeki degree dapat kos multimedia tu ke kt uitm shah alam *terbold plak.haha.amin...

Muka semangat nak berjalan lepas hari2 tatap kerja koding


disebabkan stress ngn kerja yang semua..dan semuanya koding,sya luangkan masa 3/4 jam jelan2 ke qb mall..sebulan lebih tak kuar woo,duk umah jer,dah la sem last sya stay kt pulau pinang,lepas ni,bye2 pulau pinang..sebabkan malas nk tengok lappy,sya cari la satu game untuk sya..jomm usha game pada sya.


See,beg lappy sya..now dah cantik..hasil tangan sya..


ni la game sya,macam tak percaya sya boleh buat kerja-kerja perempuan ni..xsangka sya ni pun penyabar gak cz nk gunting-gunting,tampal-tampal.haha tapi seriusly sya tak de la kretif mcm orang lain kat luar tu,tp sekurang-kurangnya benda ni boleh buat sya seronok..:)





Iera n wawa suh sya buat bunga sebangai kenangan buat mereka.nak bangga blh x??:P

ohk lepas tekanan sya,so sambung balik date dengan koding..tak pe2,tinggal g 3 minggu je nak habis segulung diploma..minggu ni nak balik negeri sembilan lagi,sonoknya..sebulan tu,3 4 kali balik negeri sembilan, pulau pinang-negeri sembilan mcm sebelah umah je sya buat.haha..sebab tu sya kena sangkut kt uitm shah alam,blh hari-hari balik,pang..haha..terima kasih pada biasiswa jpa cz sanggup menyara hidup saya sewaktu diploma,hope degree ni pun sanggup juga la yer,sara degree sya.amin..ok,jmpe lagi di next entry.tata

p/s: Thnk buah hati, kol orang kejut bangun subuh..cehh..sengaja jerr kejut before kul 6.30 seronok pekena orang n dengar suara orang bangun tdo..aiyookk,sekali kena ko sya,before ni bangun subuh kul 6.45am..seriusly,sejuk gila hati dengar buah hati kt masjid solat subuh,bak kata dia *kalau awak dekat,blh kte solat jemaah sama2..Ya Allah,ni yang nk kawen awal jer ni..haha..daa~~

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome